Succes mare studentelor noastre dragi!

Acuși începe facultatea și multe dintre colegele noastre se pregătesc de primele curse. Dacă mă gândesc bine, mi se pare amuzant că lumea crede că oricine din videochat se preocupă doar de bani.

Da, banii sunt foarte buni, dar ne gândim și la alte lucruri importante. Avem multe modele și chiar trainere care fac facultatea în Iași. Unele sunt la Medicină, altele la FEEA sau la Geografie. Merg la universitate cu gândul la o viitoare carieră sau pur și simplu din plăcere, pentru dezvoltarea lor personală.

Învățatul te ajută mult în viață

De când e studioul, întotdeauna am încurajat partea asta de studii. Știm perfect ce schimbare pozitivă aduce în viața fiecăruia deschiderea către cunoaștere. Beneficiile astea sunt valabile și aici, la job.

Membrii cu mulți bani sunt oameni cu poziții sociale înalte. Au afaceri de multe milioane și simt nevoia să discute cu persoane care înțeleg anumite lucruri. Cu cât citești mai mult, știi chestii mai diverse și ai un limbaj de un nivel mai înalt, îți crești șansele să îi atragi.

Preziosa Iași 3

Un lucru care te ajută invers, la facultate, e că în studio înveți gratuit engleză. În felul ăsta, te descurci mult mai bine cu învățatul și îți deschide cu totul alte perspective. Totodată, și încrederea pe care o câștigi aici, prin jobul tău, îți prinde bine la examene.

Deci, dacă ai de gând să faci și tu facultate în Iași, videochatul poate fi un job perfect compatibil. Îți oferim un program flexibil, care îți permite să și lucrezi, să mergi și la cursuri sau seminarii.

Pregătește-te pentru viitor

Dacă ai nevoie de cazare, te ajutăm și cu aspectul ăsta. Îți acordăm cazare gratuită 2 luni la unul din apartamentele noastre. În caz că vrei să stai la noi și după aceea, îți garantăm o chirie mai mică decât cea de pe piață.

În felul ăsta, ai șansa să studiezi și să faci bani în același timp. Gata cu grijile legate de costuri, de descurcatul în oraș. Dacă atâtea alte modele de la noi o duc bine, o să-ți fie și ție la fel.

Preziosa Iași 1

Ăsta e parcursul tuturor modelelor care își schimbă viața în bine la noi. Se gândesc la viitor asigurându-și un prezent foarte plăcut. Cu ceva organizare și atenție, poți face facultatea muncind în același timp.

Important e să fii motivată și serioasă. Din partea noastră ai tot sprijinul ca să-ți fie bine. Te așteptăm deci cu drag la noi. Și îți urăm mare succes în noul an universitar!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *