Vrei un job extraordinar și cazare gratuită? Te angajăm acum la Preziosa!

Poate că nu ești din Iași și vrei să vii aici, să faci bani. Ori ești din oraș, dar ai nevoie de un alt loc în care să stai. În orice situație ai fi, avem soluții pentru tine. Asta e și specializarea noastră – să ajutăm fete ca tine să aibă un nou început. 

Spre deosebire de alte studiouri de videochat din Iași, noi mergem și mai departe cu sprijinul pentru tine. Pe lângă avantajele financiare extraordinare și multe servicii gratuite, ne gândim la confortul tău acasă. Iar dacă nu ai încă o casă a ta, ți-o oferim noi.

Vino să stai la noi!

Preziosa are închiriate câteva apartamente în Iași pentru modelele noi. Exact așa, ca tine. Dacă ne spui la interviu că ai nevoie de cazare în Iași, ne asigurăm mai întâi că ești o fată serioasă. Apoi te conducem la unul din acele apartamente și te ajutăm să te faci comodă acolo.

La apartament ai tot ce-ți trebuie. Poți să-ți faci curat, să mănânci, să te uiți la televizor în timpul liber, absolut tot. Plus că e liniște, pentru că acolo stau doar câteva modele de la Preziosa. Deci e exact ce ai nevoie. Un loc excelent pentru un start bun la noul tău job.

Așa cum îți spuneam, chiria este zero. Primele 2 luni nu plătești nimic, în afară de cheltuielile curente. Pe care le poți achita lejer din încasările tale la studio. Mai ales că la început îți dăm banii la zi. Deci ai cu ce să te întreții până te pui pe picioare.

După aceste 2 luni de gratuitate, ai șansa să stai mai departe la cazarea noastră. Chiria este mai mică decât în alte locuri din Iași, așa că ieși în avantaj. Tu decizi asta. Din experiență îți spun însă că după 2 luni de videochat la Preziosa deja ai bani ca să te muți cu chirie unde vrei tu în oraș.

De obicei, modelele vor să se mute și mai aproape de studio. Ca să le fie mai comod. Oricum, ai destul timp ca să te obișnuiești cu jobul, cu cazarea noastră, cu absolut orice. Poți fi însă sigură că ai un loc al tău, liniștit, în care te încarci cu energie ca să câștigi bine la studio.

Preziosa videochat Iasi 53
Cazare videochat

Îți garantăm respectul și sprijinul nostru

Cum îți explicam, pentru noi e esențial să vedem că ești o persoană în care putem avea încredere. Mai ales că-ți dăm pe mână cheile unui apartament. Te rugăm să respecți intimitatea celorlalte modele de la cazare, dacă mai stau și alte fete acolo în acele 2 luni. 

Avem o regulă de bun simț, pe care o cerem tuturor: nimeni nu aduce prieteni, cunoștințe sau vreun iubit la cazare. În locul acela nu au ce căuta bărbați. E doar pentru tine și, eventual, alte modele de la studio. Pentru ca fiecare să se simtă în siguranță.

Din partea noastră, poți să fii sigură că te ajutăm cu orice. Cere-ne sfatul și ți-l vom da. Te respectăm ca femeie, ca model și colegă din prima zi în care vii la noi. Asta așteptăm și de la tine: seriozitate, curățenie, respect față de bunurile și intimitatea altor colege.

Suntem sigure că ne vom înțelege în privința asta. Și că te vei adapta foarte bine la cazare. Așa avem convingerea că te vei integra perfect și la studio. Cu banii de la job și liniștea din noua ta casă, vei simți un val de încredere și de optimism. Că totul devine posibil.

Și chiar așa este. Multe alte modele de la Preziosa au trecut prin etapa asta. S-au mutat la noi la cazare, au fost ambițioase la program, apoi a venit succesul. Unele dintre ele au ajuns să-și cumpere propriile lor apartamente cu banii făcuți din videochat. Vezi? Totul poate începe cu cazarea noastră gratuită. Profită și tu acum de ea!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.