Dacă stai încă pe gânduri unde să te angajezi ca model, te îndemnăm să faci o comparație între Preziosa și alte studiouri de videochat din Iași. E cea mai bună metodă să vezi clar, sistematic, ce beneficii ai la noi față de ce ai putea primi în altă parte.

Știm că multe studiouri de videochat din Iași pretind că sunt cele mai bune sau cele mai frumoase. E ușor să spună asta, pentru că nu trebuie să o dovedească prin nimic. Spre deosebire de ele, noi îți oferim un tabel în care să poți analiza fiecare lucru în parte. Ca să te convingi unde ți-e mai bine.

Calculează unde câștigi mai mulți bani

Probabil că și pentru tine, la fel ca pentru multe alte modele, contează în primul rând banii. E dificil însă să-ți faci repede o idee despre cât ai câștiga într-un loc sau în altul. De asta noi avem toate sistemele de bonusare puse chiar aici, pe site.

Ai ocazia să vezi cum ești bonusată pentru munca ta, să calculezi câți bani ți-ar ieși la perioadă. Cu cifre concrete, nu cu vorbe! Chiar, te-ai întrebat de ce pe site-urile altor studiouri nu apar comisioanele? Exact, pentru că sunt mici și vor să evite discuția despre ele.

De asta te încurajăm ca, la orice discuție cu un studio să întrebi din start ce comisioane îți dau. La fel, să vezi dacă mai poți câștiga financiar și din alte surse decât direct, din comisioane. 

De exemplu, la Preziosa, poți câștiga 2.000 euro pentru fiecare model recomandat de tine. Condiția e simplă: cea colegă să câștige minim 3.000 de dolari la perioadă (o perioadă = 14 zile), timp de 6 perioade consecutive.

Sumele astea se adună la veniturile tale și, când tragi linie la sfârșit de perioadă sau de lună, vezi că faci mult mai mulți bani decât în altă parte. În plus, îți dăm toți banii integral și la timp. Nu ca în altă parte, unde patronul poate să-ți rețină din încasări, dacă are chef.

Vezi ce primești în plus de la studiouri

Acum e normal să ceri de la studiouri mai mult decât bani. Pentru că videochatul în Iași a evoluat enorm în ultimii ani. La Preziosa, de exemplu, îți dăm o mulțime de servicii gratuite: cursuri de limba engleză, machiaj zilnic profesionist sau ședințe foto și video.

De asemenea, te invităm constant la cursuri gratuite de dezvoltare personală, la care să înveți cum să comunici mai bine cu membrii. Lucrurile astea se întâmplă foarte rar sau deloc în altă parte. Pentru că celelalte studiouri se mulțumesc să-ți ia 50% din ce faci și asta e tot.

Chiar dacă auzi că și în alte părți ți se promit totuși câteva servicii de genul ăsta, caută detalii. Întreabă, de exemplu, câți oameni au la machiaj sau la foto-video. O să vezi că și la studiouri cu mari pretenții nu e niciun om specializat. De fapt, admin-ul îți face și poze, te și machiază, dacă are chef sau timp.

Prin urmare, sunt o mulțime de avantaje pentru tine la Preziosa pe care pur și simplu nu ți le dă nimeni altcineva. Iar când aduni toate beneficiile astea, vezi că e infinit mai profitabil pentru tine să vii la noi să lucrezi. 

Calitatea colegelor contează mai mult ca orice

Dincolo de bani și de servicii gratuite, e foarte important și cu ce fel de oameni lucrezi. Preziosa e un studio de videochat exclusiv feminin. Multe dintre colegele noastre sunt foste modele de videochat în Iași și le-am oferit o colaborare doar în baza faptului că sunt persoane serioase.

Credem mult în respect, de interacțiune umană caldă. Te ajutăm oricând ai nevoie, indiferent dacă problema ta ține de job sau de viața personală. Asta ne diferențiază mult de alte studiouri, unde modelele sunt ignorate sau chiar presate, jignite de către patroni.

Aici te susținem prin 14 colege specializate în training, care au mare experiență. În altă parte, sunt 2-3 admini maximi, eventual și bărbați, pentru că patronii nu au încredere în inteligența femeilor. Ți-ar plăcea să lucrezi în locuri ca acelea? 

De asta vrem să-ți oferim o modalitate clară de a compara oferte, condiții de angajare și a alege în cunoștință de cauză. Credem că meriți ce e mai bun și te ajutăm să te orientezi către ce e mai bine pentru tine. 

Vezi cu ochii tăi care e diferența dintre noi și alte studiouri de videochat din Iași! Pune mai multe întrebări, dacă ai nevoie, verifică fiecare informație! Cere părerea modelelor cu experiență, vezi care e reputația studiourilor!

Suntem convinse că te vei convinge foarte repede că Preziosa e alegerea cea mai bună pentru tine. Mai ales că dovedim asta prin fapte, prin cifre clare. Așadar, hai să ne auzim la telefon, să ne cunoaștem și să începem o colaborare de succes în videochat în Iași!