Vino la Preziosa să lucrezi la cel mai bun job în Iași!

Te angajăm ca trainer în videochat dacă îți place să lucrezi cu oamenii, lucrezi sistematic, serioasă și cunoști limba engleză. Ești bine-venită în echipa noastră chiar dacă ai zero experiență în videochat. Desigur, e un avantaj dacă ai lucrat înainte în domeniu. Te ajutăm cu proceduri scrise, cu coaching personalizat constant. Important e să te implici și să-ți motivezi modelele de videochat din echipa Preziosa.

AVANTAJELE TALE CA TEAM LEADER DE VIDEOCHAT ÎN IAȘI LA PREZIOSA

Dacă alegi să lucrezi pe tura de noapte (21:40 – 06:00), 5 zile pe săptămână, poți opta între:

 • Salariu de 6.600 RON net (bani în mână), prin Contract Individual de Muncă cu toate taxele către stat plătite de studio, salariul brut fiind de 11.281 RON (în acest fel, poți să faci credit pentru Prima Casă sau pentru Prima Mașină sau orice alt tip de credit) sau
 • 9.000 RON plătiți pe PFA-ul tău. Toate taxele la stat sunt plătite de studio sau
 • 10.000 RON plătiţi pe SRL-ul tău. Toate taxele la stat sunt plătite de studio. 

Totodată, poți primi până la 35% mai mulţi bani prin bonusuri de performanţă.

Colegele noastre de la Preziosa formează cea mai performantă echipă de training din videochat în Iași. Ne pregătim tot timpul, învățăm noutățile tehnice, metodele cele mai eficiente de a interacționa cu modelele. Dacă ai același spirit pozitiv, energic, organizat, te primim și pe tine cu drag la Preziosa! Pentru orice detalii, te rugăm să trimiți un email cu CV-ul tău atașat la adresa de email trainer@preziosa.ro Te așteptăm cu drag!
preziosa studio iasi9

Dacă alegi să lucrezi pe tura de după amiază (13:40 – 22:00), 5 zile pe săptămână, poți opta între:

 • Salariu de 4.500 RON net (bani în mână), având contract individual de muncă cu toate taxele către stat plătite de studio, salariul brut fiind de 7.692 RON (în acest fel, poți să faci credit pentru Prima Casă sau pentru Prima Mașină sau orice alt tip de credit) sau
 • 6.500 RON plătiţi pe PFA-ul tău. Toate taxele la stat sunt plătite de studio sau
 • 7.200 RON plătiţi pe SRL-ul tău. Toate taxele la stat sunt plătite de studio.

De asemenea, primești până la 35% mai mulţi bani prin bonusuri de performanţă.

ALTE BENEFICII CA TEAM LEADER PREZIOSA

 • Participi la training-uri și workshop-uri anuale în Budapesta, la sediul celui mai mare site de videochat din lume
 • Ai un echilibru între job și viața privată
 • Ai un job în Iași unde ești respectată și apreciată așa cum se cuvine
 • Lucrezi într-o echipă exclusiv feminină

Poți fi și tu o traineră în videochat de succes!

Videochatul e un domeniu fascinant, în care poți să te dezvolți extraordinar. Ai parte de experiențe neașteptate, care îți solicită abilitățile profesionale și sociale. Combini o parte tehnică și una emoțională, în care îți susții emoțional modelele din echipa ta

În plus, la Preziosa te integrezi într-o echipă mare de trainere. Faci parte din cele 14 persoane care gestionează buna activitate a studioului. Așadar, e nevoie să colaborezi foarte bine cu colegele tale, ca să obținem rezultate bune și ca studio, și individual, fiecare cu echipa sa.

Partea și mai bună e că echipa e 100% feminină. Promovăm feminitatea, diversitatea și înțelegerea. Ne încurajăm reciproc și învățăm din greșeli. Avem un spirit vesel și tolerant, de asta suntem convinse că te vei simți bine la noi.

Firește, la angajare preferăm trainerele cu experiență în videochat în Iași. Dar, în unele cazuri, e mai bine să luăm în echipe persoane care n-au mai lucrat niciodată în domeniu. Optăm pentru un training de la zero, decât să lucrăm cu persoane învățate cu videochatul de stil vechi.

De asemenea, alegem persoane fără experiență dacă vedem calități umane excepționale. Dacă ești organizată, serioasă, energică și deschisă, ai o șansă foarte bună. Hai să discutăm mai în detaliu despre toate astea!

7 calități care te recomandă ca trainer în videochat Iași:

 • Corectitudine

Colegele trainere de la Preziosa sunt persoane de încredere, pe care te poți baza întotdeauna. Modelele simt asta și le apreciază enorm. Corectitudinea e cheia relației cu ele și asta așteptăm de la tine. 

 • Respect

La Preziosa, ne respectăm deplin modelele și colegele. Vorbim frumos între noi, ne ascultăm atunci când cineva are ceva de spus. Încercăm să eliminăm din vocabular cuvântul “trebuie” și să folosim mai des “ce-ar fi să”. Pentru că noi sugerăm, nu impunem lucruri inutile.

 • Bunătate

O să te convingi singură că avem o echipă excepțională, de colege care te ajută oricând cu drag. Râdem, glumim, ne facem viața fiecăreia mai plăcută la job. Suntem ca o familie extinsă, în care avem grijă una față de cealaltă.

 • Ordonată

În lucrul cu modelele ne bazăm mult pe organizare, pe lucruri făcute sistematic. Asta ne dă o perspectivă clară asupra lucrurilor pe care le avem de făcut. Apreciem mult dacă îți place să planifici lucruri sau măcar ești confortabilă să înveți cum se face asta.

 • Răbdare

Modelele de videochat au și zile bune, și zile mai dificile. Când le merge bine, e bine să le aplauzi, să le încurajezi să mergi mai departe. Când dau de greu sau sunt deranjate de ceva, ai nevoie de multă răbdare. Ca să le asculți, să le înțelegi, să le dai soluții. 

 • Sociabilitate

De fiecare dată când ești în tură, interacționezi cu zeci de modele de videochat și cu colege din staff. Plus colaboratori externi, parteneri de la site-urile de videochat. E un mare plus dacă ești deschisă la comunicare cu toți. Evident, nu e ok să pierzi timpul în discuții interminabile, ci doar să socializezi pentru o mai bună atmosferă în studio.

 • Orientată spre soluții

Treptat, echipa ta de modele se va mări. Vei lucra cu 1, 2 apoi 4 și chiar 6 modele deodată. Pentru asta ai nevoie de atenție distributivă, pe capacitatea de a găsi rapid soluții pentru problemele fiecăreia. Te ajută mult să fii o persoană rațională, hotărâtă, care are curajul deciziilor.

preziosa studio iasi 10

Cariera în videochat te dezvoltă pe plan personal

Privește postul de traineră în videochat în Iași dincolo de un simplu job. Noi așa facem aici. Pentru fiecare dintre noi, a devenit o pasiune. Ne place enorm ceea ce facem, lucrurile cu care ne întâlnim în fiecare zi. Cunoaștem zeci de model, fiecare cu stilul și personalitatea sa.

Prin intermediul lor, cunoaștem și mii de membri, de pe site-urile de videochat. La fel, fiecare cu felul său de a fi, de a interacționa cu modelele. Ne adaptăm la fiecare situație, venim cu lucruri serioase, dar și inventive. Aplicăm proceduri scrise, dar improvizăm la moment, când e cazul.

Cunoaștem viața personală a fetelor din studio, ne apropiem de ele. Avem colege de la training care au prietenii strânse cu unele modele. Ies în oraș, în cluburi, la cafele, merg împreună în vacanțe. Timpul petrecut aici devine o parte din viața noastră.

Totodată, investim în dezvoltarea ta profesională și personală. Îți oferim cursuri gratuite de comunicare și de perfecționare în limba engleză. Toate sunt gratuite, ca și pentru modelele noastre.

Desigur, la sfârșitul zilei, scopul principal rămâne același: să ajutăm modelele să facă bani. Pentru asta, e nevoie și de bunătate, și de fermitate. Suntem amice, prietene chiar cu modelele, dar când e de făcut treabă, chiar facem.

Atingem recorduri împreună și ne bucurăm de ele. Apoi facem planuri pentru altele și le doborâm și pe acelea. Celebrăm zile de naștere, tot felul de aniversări. Mergem la nunțile sau botezurile fetelor din echipă. Ne susținem reciproc când avem probleme personale.

Ăsta e spiritul Preziosa. Dacă îți place ce citești aici, credem că te vei integra de minune. Aplică și tu pentru un post de trainer în videochat în Iași la Preziosa! Obții un job bun și lucrezi într-un mediu care te ajută să te dezvolți pe plan personal. Așteptăm chiar acum telefonul tău! 

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

15 thoughts on “Angajare Traineri Videochat”

 1. Am lucrat ca profesoara de engleza la un centru de calificare profesionala in Iasi. 😚 Sunt absolventa de litere si as vrea sa aplic pt angajare ca trainer de videochat la Preziosa. Pot incepe in 2 saptamani daca raspunsul e pozitiv. Zi buna! 😚

 2. Nu m-am gandit niciodata sa ma angajez in videochat in Iasi ssau in alta parte. 🌺 E si prima data cand aud de jobul asta de trainer. 🌺 🌺 Inteleg ca ajuti modelele sa faca bani din munca lor, asa este? 😉

 3. Am facut videochat la un studio din Iasi pana acum 2 ani jumate ca model. 😋 😋 Trainer n-am fost pana acum dar stiu despre ce e vorba. Cunosc si Jasminul ca site deci nu as porni de la zero. Si cu engleza ma descurc bine ca am lucrat pe engleza si pe franceza. 😍 Am vreo sansa la angajare sau nu primiti fete care au lucrat la concurenta?

  1. Sigur ca primim CV-uri si daca ai fost doar model de videochat. Legat de studioul unde ai lucrat, pentru noi conteaza doar sa fie vorba de un studio de videochat care sa fie legal. 😀 Daca stii cum functioneaza LiveJasmin e deja un atu pt tine. 🌹 Si o limba in plus, ca franceza, e un avantaj. Trimite-ne, te rog, CV-ul tau la Preziosa si il vom lua in calcul. Multumesc! 🌹 😀

 4. Va deranjez cu o intrebare despre un loc de munca la dvs. Aveti cumva nevoie si de o contabila cu experienta? Sunt din Iasi, sunt o persoana serioasa si va pot ajuta imediat daca e un loc disponibil la dvs. la studio.

  1. Buna ziua, deocamdata avem indeajuns de multe colege la departamentul nostru de Contabilitate de la Preziosa. 😍 Puteti insa sa ne trimitei un CV si o scrisoare de intentie pe email, la Preziosa. Daca se iveste o oportunitate la noi, o sa va contactam. Multumim pentru interesul dvs.! 👗 👗

 5. Care e programul de lucru la studio? Ma refer la ture. La alte studiouri de videochat se schimba trainerii pe ture. E f. obositor asa. E la fel si la Preziosa? 🤔

  1. Trainerele de la Preziosa lucreaza pe ture stabile. 🥰 Daca esti trainer de videochat pe tura de dimineata, de exemplu, lucrezi tot timpul pe tura aceea. 🌹 Doar daca vrei tu sa te schimbi discuti cu fetele si poti sa schimbi. 🌹🌹 Noi credem ca e mult mai bine sa lucram asa, pentru ca ce fac alte studiouri cu oamenii lor e f. obositor. 🌹

 6. Din cate am inteles voi lucrati pe siteuri premium. 😋 Eu am fost trainer in Bucuresti pe Stripchat, Bonga, MFC. Stiu si Chaturbate binisor pot spune. 😎 Asta se poate considera experienta in videochat? Eu trebuie sa ma mut in Iasi de luna viitoare si imi caut de lucru. 😋

  1. Buna, Lina! Desigur, tot e ceva decat sa o iei de la zero. 😍 Experienta lucrului cu modelele conteaza. Trimite-ne, te rugam, un CV si o scrisoare de intetie. 😀 Colegele de la Departamentul de Resurse Umane de la Preziosa vor analiza candidatura ta pt. un post de trainer. 🌹 Multumiri! 🌹

 7. ca model parca nu mi se potriveste. 🤗 as zice ca mai degraba trainer daca ar fi vreodata sa lucrez in domeniu. 😇

 8. Traineri barbati angajati? Am studii superioare si am mai lucrat la un call center pe italiana. Stiu si engleza si ma pot adapta la orice tura de lucru. Precizez ca sunt o persoana serioasa si pot sa aduc recomandari de la fostul team leader, de la locul de munca in care am activat. Va rog sa-mi dati un raspuns. Multumesc frumos! Cu respect!

  1. Buna ziua, Grig! Preziosa angajeaza doar personal feminin. 🌹 Deci din pacate nu avem cum sa te angajam chiar daca ai un CV bogat. Iti multumim mult pentru interes si iti uram succes oriunde te vei angaja! 🌹 😋

   1. Aha, am inteles. 👗 Abia acum am citit mai atent ce scrie pe site. Na, asta e, inteleg. Scuze pentru deranj. 👄

 9. Am incercat sa aplic la niste posturi pe BestJobs si am ramas masca acolo. 🙂 Erau cateva locuri de munca de asistenta, secretara 👠 si cereau aia diplome si abilitati ca sa pilotezi avioane nu alta. Sper ca macar in videochat in Iasi sa fie mai bine ca m-am saturat sa mi se tot ceara facultate si experienta. 😐

Comments are closed.