Pentru că îți respectăm pe deplin libertatea, îți oferim posibilitatea să lucrezi și în varianta de videochat non-adult. Așadar, dacă nu vrei să te dezbraci în fața unei camere video sau ești timidă, poți totuși să colaborezi cu noi.

Pentru a câștiga bani în acest fel, e important să știi foarte bine engleza sau franceza, să fii isteață și să comunici într-un mod interesant cu membrii de pe site-uri.

În același timp, e bine să te îngrijești ca femeie și să fii o prezență plăcută, îndrăgită de admiratorii tăi.

În acest fel, poți avea succes doar prin felul tău de a fi, câștigând bani din discuții pe net, fără să te dezbraci la programul de videochat.

Așa cum ești liberă să faci videochat non-adult, la fel ai posibilitatea să treci oricând vrei tu la videochatul adult sau invers.

Totul e la alegerea ta, pentru că tu știi cel mai bine cum te simți confortabil la noi la studio. Orice variantă ai alege însă, noi te sprijinim oricând cu training de specialitate.

preziosa studio iasi 8

În acest fel, te ajutăm să îți îndeplinești toate visele în cel mai plăcut mod posibil, astfel încât tu să fii mereu mulțumită de colaborarea noastră.

Probabil știi că a fi model de videochat pe site-uri cu profil adult presupune și striptease. La videochatul non-adult însă, totul ține de felul în care câștigi interesul admiratorilor tăi fără a-ți da hainele jos.

De aceea, e bine să pui accentul pe felul în care vorbești, în care dansezi în fața camerei video sau flirtezi. Micile gesturi pe care le faci, tonul vocii tale, absolut totul contează pentru succesul tău în a seduce membrii de pe site-uri.

Atunci când faci videochat non-adult, e bine să-ți amintești că admiratorii tăi te caută pentru conversație, pentru felul în care vorbești și te porți cu ei.

Fiindcă, altfel, ar fi căutat direct modele de la secțiunea adult. De aceea e bine ca, împreună cu colegele noastre de la training, să înveți cât mai bine tehnici de seducție care să aibă efecte maxime asupra lor.

Știm însă că ești o fată isteață și că poți învăța repede aceste lucruri, fiindcă avem deja multe alte modele aici care au reușit același lucru.

preziosa iasi logo 1

Ai avantajele Preziosa și la videochat non-adult

Chiar dacă preferi să lucrezi ca model de videochat non-adult, la Preziosa ai parte de toate avantajele cu care suntem deja recunoscute în Iași.

Mai exact, îți plătim toți banii la zi, te bucuri de și poți renunța oricând la acest job, fără niciun fel de obligații.

În același timp, ai un program flexibil de lucru, astfel încât viața ta să fie echilibrată și relaxată. La fel, jobul este 100% legal și discret, pentru că la Preziosa aceste lucruri sunt garantate pentru toate fetele.

Desigur, și pentru videochatul non-adult, te angajăm la Preziosa fără să-ți impunem standarde de frumusețe. Poți să fii liniștită: indiferent de aspectul tău fizic, știm că te poți face plăcută ușor de membrii de pe site-uri.

Ascultând sfaturile noastre, încasările tale vor crește de la lună la lună, astfel încât să fii cât se poate de mulțumită că ești colega noastră la Preziosa.

Preziosa e Nr.1 în videochat glamour non-nude din Iași! Discreția și eleganța noastră îți asigură mediul ideal pentru a face bani relaxată. Noi credem în tine și în potențialul tău! Și te ajutăm să fii unul din cele mai bune modele de videochat din Iași.

Sună-ne acum la 0740.234.235 și te angajăm pe loc în videochat glamour non-nude la Preziosa!

Câștigă și tu mulți bani din videochat non-adult!

Acum ai posibilitatea să faci bani din videochat și fără să te dezbraci. Colaborăm cu cele mai mari site-uri premium, care au secțiuni dedicate exclusiv videochatului non-adult. Iată concret cum poți să faci bani fără nuditate:

Pe site-ul AdultWork

 • Prin telefon/ SMS
 • Îți faci o listă de dorințe (îți poți face un wishlist pe Amazon cu diferite produse)
 • Îți poți vinde obiecte personale, ex. rujul folosit, lenjeria, pantofii etc în Marketplace
 • Pui poze și filme în Galeria Foto & Video

Pe site-ul Flirt4free

 • Prin FlirtPhone

Pe site-ul LiveJasmin

 • Lucrezi la categoria HotFlirt prin Freechat, Private, mobile Live, Cam2cam, 2wayAudio
 • Trimiți mesaje audio, video sau cu text
 • Pui story: free/premium
 • Content în profil free/ premium
 • Awards, FanClub 
 • Te folosești de categoria Action Request (ex. Membrul îți cere să citești ceva dintr-o carte pentru el)
 • Jocuri private (adevăr sau provocare)
 • Video Call non-adult

Acum ai și tu șansa de a câștiga din videochat. Dacă nu ești pregătită pentru nuditate, poți să lucrezi la categoria non-adult. Chiar și așa, îți dăm în continuare toate avantajele pe care le au modelele de videochat la Preziosa.

Vrei să vii la interviu?

18 thoughts on “Videochat non-adult”

 1. Sunt un pic mai timida si nu cred ca sunt pregatita de videochat cu dezbracat. 😌 Poate ca o sa imi schimb parerea dar acum non-adult as accepta. 💖 Dar sunt intr-a 12-a inca si as vrea sa termin liceul desi am deja 18 ani si as putea lucra teoretic ca model ca as avea voie. 💖

  1. Bună, Me&Me! 💋 Videochatul non adult se bazează pe conversații interesante, pe felul tău de a fi. Dacă stăpânești bine engleza, atunci e cea mai bună alegere. 😙😚

 2. Doar nonadult as face. 😎 Parerea mea e ca are rost sa te dezbraci doar daca esti sigura-sigura ca faci multi bani. 😋 Asa daca nu stiu inca de trec de 200 lei pe zi mai bine stau imbracata deodata.😋

 3. Mi-a spus o fata cu experienta in videochat in Iasi ca e mai bine la 😘 videochat non-adult primele luni. 👗 Ca oricum mai ai de invatat cu site-urile cum e si cu logatul cu toate amanuntele. Pe urma iti mai trece jena si nu mai ai probleme. 😘 Asa m-am gandit sa incep si eu ca merita incercat. 😘

 4. Cati bani pot castiga pe bune din videochat non-adult? 🤔 Dar pe bune ca asa toate studiourile zic ca vai ce bani castigi la noi si asa mai departe…. 💶

  1. Buna, Misha! Avem modele la Preziosa care castiga intre 200 si 1.000 de lei pe zi din videochat non-adult in Iasi. 🤩 Modelele care castiga cel mai mult la Preziosa trec la videochat adult cand se simt ele mai confortabil. 💝 Sper ca e unr aspuns multumitor pentru tine. 💝

   1. Pare ok. 😍 Probabil fetele voastre care fac banii astia din videochat non-adult 😍 arata si bine ca sa nu trebuiasca sa se dezbrace. 🌺

    1. 🌹 Sunt simpatice, e adevarat si asta. Dar orice model de videochat non-adult din Iasi iti poate spune ca e foarte importanta conversatia. 👗 Trebuie sa stii engleza sau franceza 💋 bine si sa ai discutii interesante cu membri. Cu cat ai ceva mai interesant de spus, cu aat faci mai multi bani din videochat non-adult. 🌹

 5. Asta cu model de videochat non-adult e cu dus si intors. Adica da, fetele nu se dezbraca dar nici banii nu sunt la fel. M-am interesat si eu despre business-ul asta acum ceva vreme si mai greu cu videochatul non-adult. Doar daca vrea o fata neaparat sa faca doar asa se merita. E doar o parere…

 6. cateva sute de fete din iasi fac videochat…🌷🌷🌷 daca ar lua toate banii astia cred ca s-ar vinde zeci de apartamente pe luna in fiecare cartier. 😅 😂

 7. Mai am si un alt job si as lucra part-time la Heylux daca se poate.🤔 Ma intereseaza daca se poate sa ma angajez la voi pe videochat non-adult. E posibil oare? Inca nu vreau sa imi dau demisia de dincolo. 😍

  1. Buna! Sigur ca se poate. La Heylux poti lucra si pe videochat non-adult si pe videochat adult daca vrei. 😍 🥰 Tu decizi cum doresti sa fii la program. 👠👠 Te asteptam si pe tine cu drag! 👠👠

 8. Pentru mine videochatul in Iasi e ultima optiune. Dar macar inteleg care e treaba cu alesul liber al joburilor. Ma distreaza pe la prieteni comentarii de genul ala ca nu e frumos si ca nu e bine ca fetele sa fie modele. Partea cea mai tare este ca toti ar vrea ca prietena o fata frumoasa dar se dau mari si tari….

  1. Da asta cam asa e. Tin minte c ainainte de Preziosa era Lucky Studio mare in videochat in Iasi. Si lumea comenta atunci ca era voie la reclame pe starda.Ce mai discutii erau atunci…Si uite ca s-au mai potolit. Mai evolueaza si lumea cred. In America lucrezi unde vrei. La fel si in Olanda, Germania, oriunde in Europa. E timpul si la noi sa se mai civilizeze lumea.

   1. Da, da, imi aduc aminte si eu de Lucky Studio. 🙂 Ce mai era prin ziare si cu Heylux daca tineti minte. Ca aveau masinile alea prin oras, pe la Palas, Copou. De Preziosa n-am auzit asa ceva.🙌 Dar da, au tot fost chestii despre asta. Parca cea mai mare problema a orasului era videochatul din Iasi:) 💖

    1. Banii ii faci cum vrei tu. Punct. 😌 Nici nu accept discutiile despre asta. 😌 E libertatea mea si orice discutie e bagare in seeama aiurea. Fac bani, lucrez legal, pa! 💶💶💶

Comments are closed.