De ce e Preziosa Nr. 1? Pentru că ne ascultăm modelele!

Am creat Preziosa cu gândul de a oferi modelelor cele mai bune servicii din videochat în Iași. Și ne reușește asta. Chiar suntem apreciate de fetele care lucrează cu noi. Care ne și recomandă prietenelor, ceea ce ne onorează. Am ajuns însă aici doar cu ajutorul lor.

Ele s-au bazat pe noi că suntem serioase, că știm să ne facem treaba corect și bine. Iar noi le-am cerut sprijinul ca să înțelegem ce își doresc cu adevărat. Și cum să facem lucrurile mai bine pentru ele. Doar prin colaborarea asta am ajuns să fim Nr. 1 în videochat în Iași. Ăsta e secretul Preziosa!

Pe colaborarea asta mizăm și acum. Întotdeauna o să fie așa. De exemplu, la sfârșitul fiecărei perioade, punem pe platforma software Preziosa un chestionar de feedback. Toate modelele văd chestionarul ăsta. Fie că au experiență la noi, fie că abia au venit, ca tine. Te întrebăm cum te simți, ce părere ai despre cum funcționează lucrurile în studio.

Îți cerem opinia despre eficiența diferitelor departamente de la Preziosa. Adică, dacă ești mulțumită de make-up, de calitatea pozelor și a filmelor, de curățenia în studio etc.

Preziosa videochat Iasi 49
De ce e Preziosa Nr. 1? Pentru că ne ascultăm modelele! 2

Suntem deschise și chiar încurajăm exprimarea părerilor. Poate ai chiar idei să facem ceva nou, care să te ajute. Oricând putem discuta despre asta. De aceea, pe lângă chestionarul periodic, și trainerele Preziosa sunt oricând disponibile pentru dialog. Poți să le transmiți orice lucru, să le întrebi ce vrei.

Te ascultăm cu interes și încercăm să rezolvăm cât mai repede orice problemă ai avea. Iar propunerile tale le încercăm de îndată dacă vedem că pot fi utile la Preziosa.

Credem cu tărie că numai așa poate o companie să facă progrese cu adevărat. În primul rând, suntem preocupate să te ascultăm. Să înțelegem bine cum gândești și ce te preocupă. Apoi ne întâlnim cu trainerele, cu managerele, cu colege de la alte departamente și discutăm despre toate astea.

Apoi le aplicăm și ne ținem de treabă până apar efecte pozitive pentru tine. Scopul este ca tu să te simți cât mai bine la Preziosa. Să fii relaxată, să muncești cu plăcere, să te bucuri deplin de succesul tău. Ăsta e spiritul pe care îl promovăm și îl vom promova mereu în videochat în Iași!

Dacă îți place cum gândim și cum facem lucrurile, te așteptăm și pe tine cu drag la Preziosa! Suntem o echipă 100% feminină, cu femei dornice să se autodepășească. Știm că întotdeauna există un nivel de performanță superior și ne dorim să-l atingem. Prin eforturile noastre, cu feedback de la tine. Primul pas este să ne suni și să începem colaborarea. Vino și tu la Preziosa, studioul de videochat din Iași care îți respectă feminitatea!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.