De ce avem blog pe site-ul Preziosa

Ne tot întreabă lumea de ce avem blog la Preziosa. Că despre condiții financiare și serviciile oferite de noi poate citi oricine pe site. Răspunsul e simplu: pentru că Preziosa e mai mult decât un studio de videochat din Iași premium. Sigur că am putea să facem treabă bună și cu informațiile de pe site. Ar veni la fel de multe fete la angajare.

Noi considerăm însă acest domeniu ca un stil de viață. Nu doar un job. De asta dăm sfaturi, oferim idei, vorbim despre așteptările, nevoile modelelor noastre.

Preziosa videochat Iași 108

Te ajutăm să înțelegi domeniul

Videochatul în Iași s-a schimbat mult în ultimii ani. Și Preziosa e un pionier al acestei schimbări în bine. Vrem foarte mult ca orice fată care vrea să devină model să aibă variante excelente la dispoziție. Nu ne mai dorim industria aia în care multe fete nimereau la studiouri de apartament, unde patronul își bătea joc de ele, păcălindu-le în fel și chip.

Nu vrem să mai auzim povești cu modele înșelate la bani, mințite cu promisiuni goale, cărora li se ia 50% fără să li se dea nimic la schimb. Nici training, nici atenție, nici respect.

Ăsta e motivul pentru care avem blog la Preziosa. Scriem aici pentru ca tu să afli cât mai multe despre jobul de model. Care e simplu și foarte complex, în același timp. Suntem de peste 10 ani în domeniul ăsta și le-am văzut pe toate. Am lucrat cu modele extraordinare, care încă ne sunt colege.

Au trecut pe aici și modele neserioase, care își închipuiau că fac milioane de dolari cu 3 ore de muncă pe lună. Au plecat așa cum au venit.

Recomandări pentru un videochat mai bun

Cel mai mult ne bucură să scriem pentru modelele care sunt la primul job. Pentru cele care nu știu nimic despre muncă, despre organizare, dar înțeleg că au ajuns într-un loc bun. Își dau seama că suntem aici să le ajutăm, că le deschidem oportunități. Asta e cea mai mare satisfacție: să putem transforma pozitiv o persoană, să punem în valoare ce ai tu mai bun.

Preziosa videochat Iasi 123

Despre asta e vorba în blog. Îți dăm gratis sfaturile noastre, să beneficiezi deplin de ele. Fie că vii să lucrezi la Preziosa, fie că muncești la alt studio de videochat din Iași. Noi nu ținem secrete. Spunem tot ce știm, ne deschidem către toată lumea. Tocmai ca să ridicăm întreg domeniul. Contribuim la efortul ăsta și pentru că suntem o echipă 100% feminină. Știm să prețuim feminitatea și facem eforturi susținute în sensul ăsta.

Ce ne dorim să-ți transmitem prin blogul Preziosa? Câteva lucruri de bun simț:

  1. Că e bine să ceri și să oferi respect
  2. Că seriozitatea e mereu răsplătită
  3. Felul în care poți să faci bani
  4. Site-urile care ți se potrivesc mai bine
  5. Cum să eviți erorile ca model
  6. Care sunt miturile din videochat
  7. La ce să fii atentă când te angajezi la un studio de videochat din Iași
  8. Unde își fac modelele noastre vacanțele
  9. Ce îți poți cumpăra din banii câștigați la Preziosa
  10. Cum poți colabora mai bine cu trainerele, ca să faci mai mulți bani

Cam despre asta e vorba aici. Despre toate lucrurile astea stăm mereu de vorbă cu modelele noastre. Le auzim părerile, preocupările, vedem stilul lor de viață. Toate sunt reflectate pe blog, imediat cum aflăm ceva interesant, care e relevant și pentru tine.

Dacă te ajută sau ți se pare interesant, te rog să ne suni și să ne spui. Poate ai un topic care te preocupă și ne inspiri să facem un articol nou. Sau vrei să știi mai multe informații legate de o postare scrisă aici. Dă-ne un telefon și hai să vorbim despre asta! Suntem mereu bucuroase să-ți stăm la dispoziție!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *