TOP 5 vrăjeli în videochat Iași (și care e, de fapt, realitatea)

Cel mai probabil, ai primit și tu pe Facebook reclame la diferite studiouri de videochat din Iași. Sau le-ai văzut pe net, când căutai ceva pe Google. Sigur te-ai minunat de cât de generoase sunt promisiunile făcute acolo. Că ți se dau x mii de lei de cum pășești într-un studio. Că o să faci un munte de bani peste noapte. Că tu nu trebuie să faci nimic și cardul ți se umple instant. Că lumea se poartă frumos cu tine și toată treaba din studioul ăla e legală. Credem că e util să facem puțină lumină în privința acestor vrăjeli. Și să îți sugerăm ce să iei în considerație când vrei să te angajezi. Sau ce să recomanzi unei prietene care vrea să devină model în videochat Iași.

Preziosa videochat Iasi 37

Hai să vedem TOP 5 vrăjeli din videochat Iași!

  1. „Îți dăm un bonus gigantic de angajare”. De cele mai multe ori, asta e minciună. În realitate, după ce accepți să lucrezi acolo, cele mai multe studiouri îți spun că, de fapt, n-ai înțeles tu bine. Și că bonusul nu e cash, ci o sumă de servicii. Adică, dacă ți-au promis, să zicem, 5.000 lei la angajare, în realitate, nu primești niciun ban. Ci ți se fac fotografii care sunt în valoare de 1.500 lei. Plus filme în valoare de alți 2.000 lei. Și îți ei explică site-ul pe care lucrezi sau ceva de genul ăsta, care cică ar valora 2.500 lei. Adică e țeapă, mai pe românește. În schimb, la Preziosa, de exemplu, pozele, filmele și trianingul sunt gratuite. Nu punem costul lor pe seama ta. Iar noi îți oferim 80% din încasări în primele luni ca model. Ceea ce reprezintă un bonus de angajare real, pe bune.
  2. „Îți cumpărăm noi trafic”. Asta e o minciună care țintește mai ales modelele noi, fără experiență. Unele studiouri, chiar mari, mizează pe faptul că poate nu ai experiență în videochat în Iași. Și nu știi care-i treaba cu traficul. În realitate, niciun studio de videochat din Iași sau din lume nu cumpără trafic. Doar site-urile pe care lucrezi cumpără acest trafic. Cine te minte în legătură cu lucruri din astea de bază te minte foarte probabil în legătură cu multe alte lucruri. Sfatul nostru e să eviți cât poți astfel de studiouri.
  3. „Lasă că ne înțelegem noi cu plata”. Asta o spun studiourile dubioase. În loc să-ți dea banii transparent, cu toate formele legale, încearcă să te convingă să mergi pe mâna lor. Apar niște carduri ciudate, plăți la negru, la mica înțelegere cu patronul. Pe scurt, ești împinsă să faci lucruri ilegale. Care în România și oriunde în lume se cheamă evaziune fiscală și se pedepsesc penal. Fugi cât poți de patroni și studiouri din astea dubioase din videochat în Iași. Că sigur nu vrei să ajungi la Poliție din cauza lor.
  4. „Hai să fii și tu fată de comitet, că ne plac petrecerile”. Când ți se spune asta, fugi cât poți. De fapt, patronul încearcă să te convingă să te bucuri de băutura lui gratis în locul condițiilor de muncă ok. Pe care nu ți le oferă. Și să te distrezi eventual cu el sau prietenii lui, în loc să-ți vezi de jobul tău. Chestiile astea n-au nicio legătură cu videochatul din Iași modern. Din nou, Preziosa te sfătuiește să eviți locurile alea.
  5. „N-ai auzit de noi, dar e mișto aici”. Astea sunt, de obicei, așa-numitele studiouri de apartament. Unde e un patron cu 2 camere amărâte. Cel mai probabil, e vorba de un job ilegal, unde nu primești training, atenție, nimic. Dacă studioul nu e cunoscut în videochat Iași, există motive întemeiate pentru asta. Mai bine te angajezi la un studio cunoscut, de care vorbesc fetele de bine.

Ok, astea sunt recomandările echipei Preziosa! Sperăm să-ți fie de folos și să te angajezi în videochat Iași la studioul potrivit. Dacă vrei să te alături echipei noastre, te primim cu mare drag.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *