Preziosa te învață gratuit engleza. Profită și tu!

Fiecare dintre noi știm ceva engleză. Sau credem că știm… Când te uiți la un film pe Netflix înțelegi cam tot și fără traducere. Mai greu e când încerci să vorbești. Sau să scrii. Așa e? Atunci îți dai seama că doar credeai că știi bine engleza. De fapt, lucrurile se cam complică atunci când apare gramatica.

Timpurile, verbele sunt încurcate. Și te împiedică să ai o discuție fluentă cu cineva. Că stai să te gândești: oare zic corect, oare cum se zice la trecut nu știu ce? În cazul tău, discuți mai greu cu membrii. La Preziosa, dăm o mare atenție acestui aspect. Pentru că știm cât contează în succesul tău ca model de videochat în Iași. Și investim mult în îmbunătățirea acestei abilități pentru tine. Desigur, ca orice aspect de la Preziosa, înveți dacă vrei. Îți respectăm deplin opinia. Dacă îți dorești sau nu să participi, e mereu alegerea ta!

Preziosa videochat Iasi 18

Ca să-ți fie mult mai ușor, am angajat în studio o doamnă care e chiar din Marea Britanie. E profesoară de engleză cu mulți ani de experiență și deci înveți de la un vorbitor nativ. Așa cum sunt și membrii tăi. Mai întâi îți verifici cunoștințele actuale și vezi la ce nivel ești. Pe urmă, doamna profesoară te invită să vii într-o grupă de modele care știu engleza la fel ca tine.

Ca să te simți cât mai în largul tău. Așa începi să crești treptat. În felul ăsta, ajungi să te descurci mult mai bine cu admiratorii tăi online. Devii capabilă de discuții mai lungi, poți să-ți exprimi mai bine ideile, să le povestești ce vrei tu. În concluzie, ajungi să câștigi mai mulți bani din videochat Iași.

Cursurile astea sunt plătite de Preziosa pentru tine. Deci tu beneficiezi gratis de ele. Important e să-ți placă. Doamna profesoară le face însă foarte amuzante, plăcute. Așa că o să fie chiar distractive uneori. Plus că te ajută și în viața privată, nu doar ca model de videochat în Iași. Sigur o să te mai duci în vacanțe prin țări străine. Și atunci o să-ți fie de mare folos ce înveți la Preziosa.

Facem lucrurile astea pentru că te respectăm ca persoană. Dincolo de bani, ne dorim ca toate fetele de aici să se dezvolte personal. Să le fie mai bine pe toate planurile. Știm că alte studiouri de videochat din Iași nu dau 2 bani pe treaba asta. Te lasă cu ce știi. Însă Preziosa e altfel. Ne dorim să contribuim la succesul tău, să simți că suntem mereu alături de tine. Profită și tu de cursurile de engleză gratuite la Preziosa!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *