Legalitatea la PREZIOSA Studio

Preziosa Studio oferă cel mai sigur job în videochatul din Iași. Siguranța este dată de faptul că îți oferim protecție prin toate mijloacele pe care au angajator le are la dispoziție.

Legalitatea la Peziosa Studio

Toată activitatea de la Peziosa Studio respectă toate prevederile Legii 196/2003, modificată prin Legea 496/2004. În același timp, aplicăm prevederile din Codul Muncii, astfel încât te bucuri de toate drepturile pe care le are orice angajat din Iași și din România. Așadar, noi ne angajăm să-ți oferim toate condițiile pentru a-ți desfășura jobul ca model în videochat în cele mai bune condiții.

Protecția pe site-urile de videochat

Te apărăm de orice neplăcere atunci când lucrezi în videochat. Preziosa Studio îți dă posibilitatea să blochezi accesul pe site-urile de videochat pe care lucrezi din țările unde ai rude duse la muncă. De exemplu, poți să blochezi accesul din Italia, Spania sau Germania. Astfel, nicio cunoștință de a ta care locuiește sau lucrează acolo nu va putea să te vadă pe internet.

Preziosa  Studio îți oferă securitatea imaginilor

Atunci când lucrezi în videochat, ai nevoie de fotografii și clipuri video pentru profilul tău online. Preziosa Studio îți garantează că niciuna dintre aceste imagini nu va fi folosită pentru alte scopuri.

Totodată, în contractul de angajare la Preziosa Studio, avem prevăzut faptul că ne obligăm să nu spunem nimănui că tu lucrezi ca model de videochat în Iași.

Liniștea la sediu

Atunci când intri în sediul Preziosa Studio, știi că ești în perfectă siguranță. Avem un contract semnat cu o societate specializată de pază și protecție care are grijă să avem mereu liniște. La orice problemă ar putea să apară, cu o singură apăsare de buton, ei vin imediat ca să rezolve situația. Însă, în toți anii de funcționare, n-am avut niciodată o astfel de problemă și nu a fost nevoie de intervenția lor. Așa că, la noi ești întotdeauna relaxată, concentrată doar să faci cât mai mulți bani pentru tine.

Respectul personalului

La Preziosa Studio, avem plăcerea să ne respectăm deplin între noi. Suntem un studio de videochat exclusiv feminin și asta ne ajută să ne înțelegem și să ne apreciem mai bine. Odată ce te-ai angajat la noi, poți fi sigură că vei fi respectată așa cum se cuvine, ca o persoană demnă. La rândul nostru, așteptăm de la tine să fii o persoană politicoasă și prietenoasă cu cele care te ajută la muncă, precum și cu colegele tale, care sunt tot modele de videochat. Din acest motiv, La Preziosa Studio ne-am obișnuit să ne vorbim întotdeauna una alteia cu „te rog”, „poftim” și „mulțumesc”.

Videochat corect

Suntem primul mare studio de videochat din Iași și din România care a oferit modelelor corectitudinea totală în videochat. Toată activitatea noastră s-a bazat din primul moment pe contracte transparente și pe condiții de angajare care să fie cunoscute cât mai clar de modele. În același timp, prin sistemul de plată cu banii la zi, pe care noi l-am inventat, îți dovedim că toți banii pe care tu îi câștigi din videochat îți sunt plătiți imediat.