Alege cea mai frumoasă cameră din videochat Iași la Preziosa!

Așa e că-ți plac camerele de la Preziosa? Și nouă ne plac. După cum îți dai seama, am pus multă pasiune în decorarea lor. Sunt exact pe gustul modelelor noastre: calde, pastelate, relaxante. Credem că exprimă exact felul în care e Preziosa: un spațiu intim, care te liniștește într-un mod plăcut. Și care te face să te simți cu adevărat prețioasă în videochat Iași.

E un element în plus care să-ți de încredere, să lași grijile deoparte. Aici ești ocrotită, respectată așa cum merită o femeie frumoasă.

E cadrul ideal ca să începem împreună un drum de succes împreună. Fără presiune, fără să te preseze nimeni. Suntem cel mai bun studio din videochat Iași pentru fete ca tine, care vor să se simtă apreciate și în siguranță.

Dacă și tu îți dorește asta, uită-te bine la fotografii și alege în ce cameră Preziosa ți-ar plăcea să lucrezi!

După cum vezi din fotografii, tot studioul e frumos. Inclusiv livingul Preziosa, băile, spațiile de lucru ale trainerelor. Investim mult în amenajări și facem tot timpul îmbunătățiri. Pentru că ne pasă și vrem că toată lumea să se simtă excelent la noi.

Asta înseamnă un nivel premium în videochat Iași. Vrem să îți placă la Preziosa de fiecare dată când vii să lucrezi. Să îți dorești să revii cu drag la job. Pentru că ți-e bine aici, așa cum le e bine tuturor celorlalte modele din videochat Iași care ne aleg. Am vrut să facem și studioul mai micuț.

Doar câteva camere pentru atmosfera asta intimă, care să transmită discreție. Preziosa e pentru fete care vor să separe clar jobul de viața privată.

Noi am înțeles asta și am creat studioul după cum vezi. Diferit de orice alt studio de videochat Iași. Ca să ai o opțiune potrivită pentru felul tău de a fi. Și pentru ce-ți dorești de la jobul ăsta.

Atunci când arăți că vrei să faci foarte mulți bani, putem merge și mai departe cu amenajările. Adică să personalizăm o cameră pentru tine.

Suntem singurul studio din videochat Iași care ține cont de particularitățile tale fizice, de gustul tău.

Sau de preferințele membrilor tăi fideli, dacă vrei să le faci pe plac. Avem grijă ca totul să fie în aceeași temă cu pozele și filmele pe care le faci. Statutul de studio premium în videochat Iași ne determină să investim atât cât trebuie ca tu să fii pe deplin mulțumită de acel spațiu.

Facem reparații, mici intervenții repede, ca tu să-ți poți vedea de treabă cât mai repede. Asta te ajută mult să faci bani la Preziosa. Îți dă și mai multă încredere în forțele tale. Simți că ne pasă, că ți se oferă respect și sprijin. Toate astea sunt motive pentru care modelele care lucrează în videochat Iași la Preziosa rămân atât de mult la aici.

Avem fete care sunt alături de Preziosa de la înființarea studioului. Apreciem loialitatea lor și ne străduim ca studioul să arate și mai bine. Așa cum reiese și din fotografiile cu Preziosa, pe care le admiri aici.

Dincolo de camere, de decorațiunile interioare, la Preziosa te ajută mult dotările tehnice. În fotografii ele apar mai discret, dar sunt importante pentru tine. Investim probabil mai mult ca orice alt studio din videochat Iași sub aspectul ăsta.

Avem grijă să achiziționăm calculatoare noi, sisteme de lumini performante, microfoane, tot ce ai nevoie ca să apari superbă online.

Tu ești în centrul atenției noastre. Camerele și dotările completează imaginea ta extraordinară. Sunt suportul pentru strălucirea ta la Preziosa. Așadar, poți fi sigură că ce vezi în fotografii e la fel de frumos ca în realitate.

Video-urile și filmele pe care ți le facem și ție sunt la fel de minunate. Suntem deci nerăbdătoare să ne cunoaștem și să începem colaborarea. Angajarea în videochat Iași la Preziosa e cea mai bună alegere pe care ai făcut-o vreodată. Hai să te bucuri de toate avantajele noului tău job!

Preziosa îți face cele mai frumoase poze din videochat

Imaginea contează enorm în videochat. De fapt, asta vinzi tu. Imaginea ta și interacțiunea cu membrii. Prin aceste două elemente le oferi o experiență cât mai plăcută. Unică, dacă se poate. De asta dăm atât de mare atenție Departamentului Foto de la Preziosa.

Alte studiouri de videochat din Iași tratează cu lejeritate acest subiect. De obicei, nu au pe nimeni angajat, o persoană specializată care să se ocupe de fotografii. Eventual, un admin ține loc și de fotograf. Face și el poze cum poate și asta e tot. Pentru că lucrurile sunt făcute în grabă, modelul are de pierdut. Mai ales la încasări.

Noi suntem diferite. Facem lucrurile așa cum trebuie la Preziosa, la un nivel cu adevărat profesional. Avem angajate permanent 3 colege foarte pricepute, cu mare experiență în domeniu. Tot ele se ocupă de editarea pozelor tale, astfel încât să scoatem maximum de calitate.

Îți conturăm o imagine de model de top

Videochatul e acum mai competitiv ca oricând. În vreme ce studiourile mici au rămas la același nivel ca acum câțiva ani, marile studiouri de videochat, cum e Preziosa, au ridicat standardele de calitate. Asta se vede cel mai bine în calitatea pozelor modelelor. Fetele care au poze profi câștigă de 4 ori, de 5 ori mai mult decât celelalte.

La Preziosa, te ajutăm cu tot ce trebuie ca să concurezi și tu cu modelele de top online. Mai ales cu cele de pe LiveJasmin, singurul site premium de videochat din lume. Ne întrecem în încasări cu cele mai bune modele și trebuie să venim mereu cu ceva nou, interesant. Imaginea ta pornește cu alte elemente. Mai întâi, ne asigurăm că ai o ținută adecvată. Trainerele de la Preziosa îți recomandă ce haine să porți la un shooting, cum să fie lenjeria intimă și pantofii. La fel, ne ocupăm și de consilierea ta în privirea părului și a unghiilor.

Machiajul e un subiect important și îl tratăm cu seriozitate. Trainerele tale te programează la make-up exact înainte de ședința foto, ca să arăți extraordinar în poze. Colegele noastre de la machiaj au grijă să îți dea un look cât mai potrivit pentru tema aleasă și pentru locul în care faci shooting-ul.

Scopul nostru comun este ca totul să iasă wow. Atât pentru tine, dar mai ales pentru membri. Important e să aibă senzația că văd o femeie excepțional de atractivă, de interesantă. Pe care și-ar dori să o întâlnească live, pe site-urile de videochat. Așa convertești imaginea în bani. Foarte mulți bani.

Faci bani din galeriile foto

Pe lângă imaginea ta ca model, care te ajută să câștigi online, pozele îți aduc bani și în mod direct. Site-urile de videochat îți permit să pui un preț pe galeriile tale foto. De exemplu, dacă e o galerie în care apari sexy, dar îmbrăcată, poți să o vinzi cu 5 dolari. Sau 10 dolari, 20 de dolari chiar, dacă e realizată într-un loc special.

Tot așa, dacă e o vorba de o galerie nud, poți să o vinzi și cu 50 de dolari. Evident că nu vinzi zilnic multe galerii. Dar avem la Preziosa modele care câștigă câteva sute de dolari la fiecare perioadă doar din sursa asta. Fără să mai facă un efort suplimentar după shooting.

Exact așa poți să faci și tu. Poate pui un preț mai mic, ca să fie mai atractive pentru membri. Atenție însă să nu pui un preț exagerat de mic. Astfel, riști ca unii membri să te perceapă ca pe un model ieftin. Și atunci vor ezita să plătească prețul per minut pe care îl ai setat ca model.

Partea bună e că întotdeauna poți să ceri sfatul trainerelor tale în privința asta. Chiar dacă nu te pricepi, e ok. Noi îți explicăm în detaliu cum e mai bine să faci. Îți dăm feedback pe fiecare set de poze, ca să vedem cum putem face mai bine data viitoare. Deci o să vezi că va fi bine.

Partea și mai bună e că toate fotografiile la Preziosa sunt gratuite. Noi plătim pentru tot, ca tu să nu ai grija asta. E un lucru care ne diferențiază de alte studiouri de videochat din Iași, care îți rețin din bonusul e angajare banii pentru poze. Așa că poți veni complet relaxată la primul tău shooting foto la Preziosa.

Zâmbește și fii sexy în fața camerei foto!

După cum vezi, la Preziosa sunt organizate și avem tot ce ne trebuie ca să facem niște fotografii grozave. Colegele noastre au camere foto noi, sisteme de lumini performante, softuri pentru editarea pozelor. Totul depinde însă și de atitudinea ta.

Da, știm ce înseamnă să ai emoții. Mai ales dacă sunt primele tale poze nud. Avem răbdare, ne oprim dacă e nevoie și apoi reluăm când ești pregătită. Deci fii cât se poate liniștită din punctul ăsta de vedere. Facem asta de foarte mult timp și cum să facem ca să-ți fie cât mai comod.

Oricum, la shooting îți punem muzică, îți asigurăm tot confortul necesar. Te facem să zâmbești, să fii cât mai în elementul tău. Asta aduce un plus fiecărei galerii pe care o punem online. Membrii simt că transmiți o energie bună și vor dori să interacționeze mai mult cu tine. 

Un motiv în plus de relaxare e faptul că galeriile foto sunt 100% în siguranță la studio. Discreția este stabilită chiar prin contractul nostru de colaborare, iar seriozitatea noastră este dincolo de orice dubiu. Pozele vor fi folosite doar cu acordul tău, doar pentru a te promova ca model.

În concluzie, suntem convinse că o să iasă bine. Treptat, o să facem poze și mai frumoase, și mai creative, tot mai interesante pentru membrii tăi. O să înceapă să-ți placă timpul petrecut la shooting și o să-ți privești drag pozele. Mai ales când îți vor aduce tot mai mulți bani la Preziosa.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

22 thoughts on “Galerie Foto”

 1. Videochat non-adult la Preziosa se poate?

  Ma intereseaza videochatul non-adult in Iasi. 👗 La Preziosa acceptati? 👗 😋 😛 Multumesc!

 2. 🌹 Buna ziua! Desigur, la Preziosa te angajam in videochat non-adult daca ai peste 18 ani si stii engleza sau franceza. 👗 Lucram pe ambele tipuri de videochat: si videochat non-adult si videochat adult. Tu alegi ce ti se potriveste mai bine. 🌹

 3. Frumoase pozele. 🤩 Camera aia cu bleu e simpatica tare. Imi place ca are culori mai pastelate, mai calde. Parerea mea ca arata cel mai feminin. 😘

 4. Buna ziua. Va scriu poate aveti nevoie de inca un fotograf profesionist la Preziosa. Sunt pasionata de fotografie si chiar am avut un studio foto la un moment dat. Am si camerele mele, lumini, tot ce-mi trebuie. Ma intereseaza un contract full-time. Daca sunteti si dvs interesate va rog sa ma contactati. Multumesc frumos

  1. Buna ziua, Lenus! Docamdata Departamentul Foto/Video Preziosa este complet. ❤️ 🙂 Avem colege care fac poze si filme foarte frumoase pentru modelele noastre de videochat si suntem multumite. 🙂 Dar, daca vom avea nevoie de o colega in plus, te tinem minte. Multumim si noi! 🙂

 5. Damian Cristina

  Felicitari pentru studio! Sunt specialista in make-up. Va pot oferi make-up la cerere pentru modelele dvs. Putem nogocia pretul pe machiaj daca doriti. SUnte flexibila.

  1. Va multumim si noi, doamna Damian pentru interes. La fel, si pe Departamentul Make-up la Preziosa avem o echipa completa, de 6 colege. 💄
   Ele ofera machiaj profesionist 💋 modelelor si suntem ok asa deocamdata. Daca ne extindem echipa si mai mult, va contactam cu siguranta. O zi buna! 🌹

 6. Din cate camere de videochat am vazut in Iasi astea de la Preziosa sunt printre cele mai simpatice. 🌺 Parerea mea ca sunt mai cu gust ca toate studiourile incearca acum sa puna scrisuri pe pereti si ma enerveaza mult asta. 💋 Parerea ca e mai bine mai simplu in spate ca sa ma vada membrul ca model nu sa-i fuga ochii pe pereti aiurea. 😍

 7. Asta mi-a atras si mie atentia la camere. Am fost si in Bucuresti, am lucrat si in videochat in Iasi si toata lumea parca e maniaca cu scrisurile alea cu vai iubire si nu stiu ce. 🥱 Mi se pare 🥱🥱penibil. Ce acasa iti scrii pe pereti love si altele din astea? 😏

 8. Am fost eu la un studio cand m-am apucat de videochat in Iasi acum vreo 5 ani prin Pacurari si avea ursuleti 🐻 pe perete si un fel de birouas ca de scoala, adica sa-mi fac temele sau nu stiu ce 😝 😜 🤪 Vaaaai ce rusine imi era…🤣 ca studioul avea 3 camere si trebuia sa stau acolo la camera cu ursulet. S-au schimbat destul de multe intre timp…. 🤩

  1. Am auzit lucruri bune despre Preziosa. 🌷 E mai putin cunoscut in videochat in Iasi ca Heylux sau Lucky Studii, dar imi place ce vad aici. 😛

 9. Cate camere aveti la Preziosa? Puteti spune sau nu? As fi curioasa. De cat timp sunteti in Iasi? 🤔

 10. Pe mine ma intereseaza daca lucrati la Preziosa si in videochat non-adult. 😗
  La cemere e cu preferinte? 🌸
  Adica un model ca mine, care ar vrea sa lucreze in videochat non-adult are acelasi drept la o camera preferata sau fetele de la videochat adult au prioritate la Preziosa? 🥰
  💝 Pentru mine conteazaa asta ca am avut la alt studio o experienta care m-a enervat. 😠

  1. Buna ziua , Misha! La Preziosa, modelele de videochat non-adult😘 au exact aceleasi drepturi cu modelele de videochat adult. Infiferent de ce camera iti place, te programezi din timp la ea, vii la timp la program si ai camera. 👠 Deci poti lucra la orice camera de la Preziosa. 👠

  1. 🌹 Buna, Norica! 🌹 Ne bucuram ca esti mamica si suntem sigure ca sunt foarte frumusei copilasii tai. 😘 Sigur ca e real ce vezi acolo despre Preziosa in Ziarul de Iasi. Suntem un studio de videochat din Iasi 100% feminin si angajam mereu femei care sunt mamici. Te asteptam si pe tine cu drag la Preziosa! 🌹

 11. Sincer ma asteptam sa arate ca fostul studio de videochat din Iasi unde am lucrat eu. 😓 Eu am fost la un fel de apartament unde era chiar aiurea. 😓 Lucram numai eu si inca o fata si se auzea tot si ne descurcam de capul nostru. 😔
  Din ce vad la Preziosa e total altceva. Chiar sunt surprinsa placut, ce sa zic. Daca vin inapoi in Iasi la videochat sigur vin la voi. 👄👄 Nu mai repet greselile din trecut…

 12. Eu mi-as lua toata ziua bijuterii din banii astia ca model. 🤩 Nu ma intereseaza alte lcururi–-doar bi-ju-te-rii!!!!! 💎

 13. Simpatice pozele. Chiar imi place studioul cum e amenajat. Parca sunt camere de pe AirBNB. 😉 Am stat odata in Grecia in vacanta la mare intr-un apartament de genul asta. ❤️

 14. Interesante filmele de prezentare. Le-am vazut la sugestii pe YouTube si asa am ajuns pe site la Preziosa. 🌸

Comments are closed.