Galerie video

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Cunoaște mai bine Preziosa!

Cel mai bine vii aici să vezi cum e la Preziosa. Asta e cea mai simplă variantă ca să ne cunoști. Ne dai un telefon la studio, stabilim o întâlnire și ne vizitezi. Colega noastră Claudia îți face un tur al studioului.

Ai ocazia să apreciezi amenajările interioare ale camerelor. Suntem sigure că or să-ți placă mult culorile calde, liniștitoare. Și atmosfera relaxantă, bunul gust al detaliilor. Am gândit o fluiditate a spațiului, o armonie între obiecte și cromatică, pentru a-ți da o stare cât mai bună.

Poți însă să-ți faci o idee despre Preziosa și înainte de a ajunge aici. Am filmat studioul ca să pătrunzi în atmosfera noastră chiar și online.

Colegele noastre de la Departamentul Foto/Video îți prezintă chiar aici locul în care vei lucra. Tot ele îți vor face filme pentru conturile tale de model. Ca să atragi cât mai mulți membri și să faci bani.

Așa cum o cameră frumoasă și potrivită pentru tine te ajută și ea să câștigi mai bine. Poți să-ți dai seama chiar acum cât de atractive sunt și ce vibe pozitiv ai aici!

Preziosa e cel mai mare studio de videochat din Iași. Îți punem la dispoziție 40 de camere complet echipate cu tot ce ai nevoie pentru a avea succes.

Poți conta pe camere video și microfoane de înaltă definiție, lumini profesionale, internet de mare viteză.

Tot ce te înconjoară este gândit ca să te ajute, să te simți cât mai confortabil la noi. După ce te auiți la video, hai să ne cunoști și la studio! Abia așteptăm să vezi aceste filme și să ne spui ce părere ai despre Preziosa!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *