Galerie video

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Cunoaște mai bine Preziosa!

Cel mai bine vii aici să vezi cum e la Preziosa. Asta e cea mai simplă variantă ca să ne cunoști. Ne dai un telefon la studio, stabilim o întâlnire și ne vizitezi. Colega noastră Claudia îți face un tur al studioului.

Ai ocazia să apreciezi amenajările interioare ale camerelor. Suntem sigure că or să-ți placă mult culorile calde, liniștitoare. Și atmosfera relaxantă, bunul gust al detaliilor. Am gândit o fluiditate a spațiului, o armonie între obiecte și cromatică, pentru a-ți da o stare cât mai bună.

Poți însă să-ți faci o idee despre Preziosa și înainte de a ajunge aici. Am filmat studioul ca să pătrunzi în atmosfera noastră chiar și online.

Colegele noastre de la Departamentul Foto/Video îți prezintă chiar aici locul în care vei lucra. Tot ele îți vor face filme pentru conturile tale de model. Ca să atragi cât mai mulți membri și să faci bani.

Așa cum o cameră frumoasă și potrivită pentru tine te ajută și ea să câștigi mai bine. Poți să-ți dai seama chiar acum cât de atractive sunt și ce vibe pozitiv ai aici!

Preziosa e cel mai mare studio de videochat din Iași. Îți punem la dispoziție 40 de camere complet echipate cu tot ce ai nevoie pentru a avea succes.

Poți conta pe camere video și microfoane de înaltă definiție, lumini profesionale, internet de mare viteză.

Tot ce te înconjoară este gândit ca să te ajute, să te simți cât mai confortabil la noi. După ce te auiți la video, hai să ne cunoști și la studio! Abia așteptăm să vezi aceste filme și să ne spui ce părere ai despre Preziosa!

Preziosa îți face cele mai frumoase filme

În videochat, partea de look contează enorm. Ca și cum ai fi manechin și ai de prezentat moda, sau de făcut reclame sau filme pentru tv. De asta ai nevoie de niște producții video excepționale. Cu cât ai filme mai multe și mai bune, cu atât ai succes mai mare și ca model de videochat.

Membrii de pe site-uri dau o mare atenție acestui aspect. Înainte să discute direct cu tine, se uită pe contul tău. La poze și mai ales la filme. Exact cum se întâmplă pe rețelele de socializare. 

Dacă li se pare că ești interesantă, te caută cu siguranță. Poate te iau direct în privat și faci mulți bani cu ei. Din momentul în care înțelegi importanța acestui aspect, deja ai un avantaj față de toate multe alte modele de pe site.

Poți să ai și tu filme ca un model de top

Echipa feminină de la Preziosa e dedicată 100% acestui scop: ca tu să ai o imagine cât mai bună ca model. E în interesul nostru comun să facem filme premium, care să te prezinte într-o postură wow. 

Gândește-te cum reacționează bărbații când văd filmulețe sexy cu vedete pe YouTube. Exact același tip de reacție vrem să-l trezim și noi. De uimire, de atracție, de interes față de tine. Pentru că toate aceste reacții îți aduc și mai mulți bani.

În primul rând, trebuie să ne pregătim în amănunt pentru asta. Adică să ne asigurăm că părul tău e bine aranjat, că ai mers înainte la un salon. De make-up se ocupă colegele noastre de la Preziosa, deci poți fi sigură că la capitolul ăsta o să arăți extraordinar. 

La fel, dăm mare atenție hainelor pe care le porți. Adică la rochii, la pantofi, la lenjerie, la fiecare detaliu. Toate lucrurile astea sunt gândite în funcție de o temă pe care o alegem la filmare. 

De exemplu, dacă facem un video glamour, neapărat căutăm o rochie superbă. Dacă, în schimb, facem un clip mai jucăuș, de uităm după niște haine lejere, de calitate.

În sensul ăsta, ajută foarte mult să porți haine de la branduri cunoscute. Membrii au mulți bani și cunosc ce e scump și ce e ieftin. Dacă porți o lenjerie care costă de la 150 de dolari în sus, apreciază asta. Și atunci ai credibilitate mult mai mare că le poți oferi o experiență cu adevărat premium în privat.

În cele din urmă, dăm atenție decorului în care facem clipurile tale video. După caz, putem filma în studio, într-o cameră anume de la Preziosa. Sau într-o cameră de hotel, cu un decor care se potrivește temei alese. Mai e și varianta filmării în natură, pentru care și ținutele, și machiajul sunt diferite. 

Fii relaxată și o să ai galerii video superbe!

De toate detaliile tehnice ne ocupăm noi, stai fără grijă! Doar îți spunem cum se desfășoară lucrurile, ca să fii cât mai relaxată. Ăsta e un alt element esențial pentru succesul unor filmări. Cu cât ești mai senină și mai bine dispusă, cu atât emani mai multă energie pozitivă. 

Membrii sunt și ei oameni cu probleme, stresați, poate singuri. Vor să vadă filme care să-i bine dispună, să-i atragă. Când tu zâmbești, pari mai sigură pe tine. Le dai senzația că ești o femeie puternică, pe care merită să o cunoască și în realitate. Îi provoci să te seducă, sau măcar să încerce.

Tot acest joc se întâmplă pe banii lor. Asta e partea cea mai distractivă. De asta merită să vii cât mai relaxată la ședințele video. Știi că filmezi pe banii membrilor. Cu cât iese mai bine galeria video, cu atât sunt șanse să pleci mai bogată după programul de la job.

Ca să te ajutăm în direcția asta, colegele noastre videografe îți explică din timp la ce scenariu s-au gândit. Pun și muzică, să te simți în elementul tău. După asta, îți arată și materialul editat. Ca să fii cât mai confortabilă cu fiecare scenă. 

O să iasă bine, crede-ne pe cuvânt. Iar dacă chiar vrei să te convingi, poți să vezi cu ochii tăi filmele altor modele de la Preziosa. Vii la noi, cerem acceptul colegelor noastre, și te poți uita la galeriile video pe care le au urcate deja pe site-uri. Așa îți faci o idee cam care e nivelul de profesionalism de la Preziosa. 

Faci bani din galerii video

Ca model, cei mai mulți din videochat îi faci din private-uri și tips. Adică printr-o interacțiune online cu membrii tăi. Există însă și alte modalități de a face bani. Poate chiar mai interesante, pentru că nu necesită niciun efort. Una dintre ele e vânzarea de clipuri din galeriile video.

Dacă ai filme frumoase, care să te reprezinte, în care ești foarte sexy sau convingător de romantică, le vinzi mai scump. Altele, care sunt mai scurte, poate vechi și fără nuditate, le lăsăm la un preț mai mic. Dar toate îți aduc bani. 

Membrii le văd și, dacă vor să aibă imagini cu tine și pentru momentele în care nu ești online, le cumpără. Sunt fete la Preziosa care fac sute de dolari la fiecare perioadă doar din filme. Ăsta e un motiv în plus să împrospăteze conținutul galeriilor la fiecare 2 luni.

Același lucru te sfătuim și pe tine: să dai importanță acestui aspect, să investești un pic de timp și atenție. Fă-ți un refresh galeriilor video de fiecare dată când faci o schimbare de imagine. De exemplu, dacă îți schimbi culoarea la păr, ai ținut dietă sau ți-ai mărit sânii.

Membrii vor să vadă toate aceste schimbări ale tale. De asta e uneori indicat ca, oricât de bine ți-ar sta cu o nuanță a părului, să încerci și alta. Imediat facem filme noi și le urcăm pe contul nou. Edităm și câteva secvențe scurte, pe care le pui cu discount, sau chiar le trimiți gratis membrilor fideli.

Vezi câte variante sunt? Suntem sigure că o să fii și tu uimită de cât de bine arăți în galeriile video. Mai ales că la Preziosa acest serviciu este gratuit. Profită și tu acum de toate avantajele oferite de cel mai important studio e videochat din Iași!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!