Preziosa te ajută să faci foarte mulți bani. Lucrăm cu foarte multă energie ca să câștigi așa cum ai visat. Să îți permiți orice.

Pentru asta, e nevoie să colaborăm îndeaproape. Mai întâi, tu trebuie să îți dorești să ajungi sus.

Până acum, ai fost obișnuită să trăiești ca orice altă fată din Iași. La Preziosa însă, e necesar să-ți schimbi mentalitatea. Să uiți de limitele impuse de alții.

Preziosa studio iasi 3

Ești aici ca să câștigi din videochat în Iași sume cu adevărat mari. Foarte mulți bani înseamnă să faci mii de dolari în fiecare lună.

Avem modele de videochat care câștigă peste 10.000 de dolari pe lună în mod constant. Ai șansa și tu să câștigi atât. Preziosa îți oferă și consultanță cum să-i investești mai bine:

 • Îți cumperi un apartament în Iași. Din banii câștigați de tine la Preziosa, e foarte simplu să dai un avans pentru un apartament. În loc să plătești chirie, mai bine ai o rată pe care o poți susține fără probleme. Stai în propria ta casă și te bucuri de realizarea asta. Pe lângă rată, îți rămân oricum bani să ai și o viață confortabilă.
 • Investești banii din videochat într-un nou apartament. Când devii un model de videochat experimentat, câștigi și mai mulți bani. Așa îți permiți să te gândești și la viitor. Multe modele de videochat Iași de la Preziosa investesc în alte apartamente în Iași. Și tu poți să faci asta, ca să încasezi chirie de pe urma lor. În felul ăsta îți asiguri venituri constante și pentru anii care vin.
 • Îți cumperi o mașină frumoasă. Poate ești la prima mașină sau ai nevoie de una nouă. Multe modele de videochat de la Preziosa își fac cadou un Audi, un Mini sau un BMW. Chiar dacă au ceva kilometri, tot e o realizare extraordinară. Oricum, le țin 2-3 ani și le schimbă din nou. Pentru că apar mașini noi și poți să alegi ce model îți place.
 • Mergi în excursii frumoase. Acum chiar ai posibilitatea să călătorești. Oriunde în Europa și chiar mai departe. Avem multe modele de videochat la Preziosa care vizitează des Barcelona, Roma sau Londra. Și au ajuns în Dubai sau pe plajele exotice ale Asiei. Vrei și tu: E perfect posibil când faci atâția bani la Preziosa!
 • Ajuți persoanele apropiate. Cu toții avem oameni de care ne e drag. Fie că sunt din familie sau prieteni buni. Ca model de videochat la Preziosa, ai șansa să susții pe cine vrei. Mici ajutoare financiare pot conta mult pentru cineva. Iar oamenii pe care îi susții îți vor mulțumi cu siguranță.

Preziosa face parte din Lucky Group, cea mai mare companie de videochat din Iași, împreună cu Lucky Studio și Heylux.

Succesul modelelor în Lucky Group se bazează pe susținerea unei echipe comune de training și management, 100% feminină.

La Preziosa, faci ce vrei cu banii tăi

Videochatul e o oportunitate extraordinară pentru a fi, în sfârșit, liberă. Atunci când încasezi sume atât de mari, nu mai depinzi de nimeni. Nu mai trebuie să ceri bani sau ajutor de la cineva. Ești stăpâna propriei tale vieți, în totalitate. Faci ce vrei cu banii tăi.

Ăsta e un aspect care schimbă foarte multe în bine. Îți crește foarte mult încrederea în propriile forțe. În sfârșit, ai dovada că poți reuși prin mintea, munca și calitățile tale. O mulțime de oameni îți confirmă în mod direct, concret, că ești frumoasă și interesantă.

Poți să dai uitării orice fel de complex. Îndoielile sunt pentru alte fete, nu pentru tine. Acum ai certitudinea că ești o învingătoare. Asta e magia videochatului în Iași la Preziosa! Pur și simplu îți schimbi viața în bine. Așa cum ai visat dintotdeauna.

Bucură-te chiar acum de banii din videochat!

Unele modele de videochat sunt uimite când văd că încep să încaseze sume mari. De parcă n-ar fi banii lor. Sau nu i-ar merita. Au și o reținere în a-i cheltui. Noi te sfătuim să te bucuri de succesul tău. Tu chiar îl meriți. 

Chiar dacă înainte ți-a lipsit confortul ăsta și nu ești obișnuit cu el, profită de el. Ia-ți lucruri la care doar sperai. Schimbă-ți telefonul cu unul mai nou, mai frumos. Mergi la Sephora sau la Douglas, în mall, și încearcă niște parfumuri scumpe. Dăruiește-ți ce e mai bun!

Încearcă să-ți faci din succes un fel de mind set. Adică să ai atitudinea unui model care câștigă bine, chiar mult mai bine decât persoanele obișnuite. Îmbracă-te cu haine superbe, mergi mereu la salon, fii aranjată, ca un adevărat manechin.

Când ieși să iei masa în oraș, alege restaurantele scumpe din Iași. Fă fitness doar la sălile din centru, unde vine lumea bună. Ia-ți pantofi de la 150 euro în sus. Așa arăți că te respecți pe tine. Și îți exteriorizezi succesul. Devine felul tău de a fi, din fiecare zi.

Fă asta din proprie inițiativă. Fără să aștepți aprobare de la nimeni. Acum ești liberă și puternică. Ai o mie de opțiuni și resursele să alegi oricare dintre ele. Simte-te bine cu tine însăți și încarcă-te de energie pozitivă. 

Încrederea în tine îți aduce încasări mai mari

Trecerea asta către o viață frumoasă are mai multe efecte extraordinare. În primul rând, te simți tu mai bine. Depășești trecutul și toate neajunsurile de atunci. Guști viața cu poftă, așa cum ai visat. În al doilea rând, îți aduce încredere. Iar încrederea îți aduce și mai mulți bani.

Lucrurile sunt mai simple decât crezi. Și în videochat, la fel ca în viața reală, oamenii sunt atrași de persoanele care emană siguranță de sine. Pentru că fiecare are mici probleme și are nevoie de cineva mai puternic. 

Siguranța de sine îți amplifică puterea de seducție, farmecul personal. Iar în videochat, membrii îți răsplătesc asta cu bani. Fie te caută mai des, să te ia în privat, fie îți dau mai multe tips. Vezi asta în fiecare zi în care vii la program, la Preziosa.

Treptat, observi că și alte modele de la Preziosa te privesc cu alți ochi. Pe unele le inspiri, altele vor vrea să te copieze. Trainerele de la noi te vor ruga să le dai sfaturi modelelor noi, care abia acum încep să lucreze în videochat în Iași.

Așadar, câștigi pe mai multe planuri. E un cerc virtuos, în care succesul aduce și mai mult succes. Banii determină un și mai mare succes financiar, și tot așa. Cât de sus? Până unde decizi tu. Fiindcă și asta depinde de tine.

La Preziosa, tu stabilești cât de mulți bani câștigi

Așa cum tu hotărăști ce faci cu banii tăi, așa decizi și cât de mult câștigi. Pentru simplul fapt că în videochat în Iași nu e ca un job oarecare, unde ești limitată de salariu. Aici totul este deschis în fața ta. 

De tine depinde dacă ai un câștig de doar câteva mii de euro, sau unul imens, de zeci de mii de euro. Cum? Prin timpul, constanța și concentrarea dedicate orelor de program. Prin respectul față de membri și deschiderea la colaborare față de trainerele Preziosa.

La fel, contează mult să zâmbești, să ai grijă de imaginea ta. Toate astea îți dau starea necesară să te auto-depășești, să faci planuri pentru încasări și mai mari.

În activitatea ta de model de videochat în Iași la Preziosa, partea asta de planificare e fundamentală. Cu cât faci totul mai organizat, cu atât cresc șansele de reușită. Bazează-te mult pe ajutorul trainerelor tale și o să vezi ce bine e să lucrezi sistematic!

Planifică chiar și parcursul până la recordurile pe care le urmărești. Stabilește-ți clar, cu trainerele, pașii pe care îi ai e urmat. Inspiră-te de alte modele, de la colegele din studio. Vezi ce mai ai de îmbunătățit, cu ce lucruri interesante poți veni la program.

Cere feedback de la membrii tăi fideli, chiar și de la persoanele cu care interacționezi pentru prima dată. Așa afli lucruri utile, în felul ăsta îți dai șansa să devii un model de videochat mai bun! În orice detaliu putem veni cu îmbunătățiri. Mici ajustări aici, delicate schimbări dincolo. 

Da, la Preziosa poți mereu să faci mai mulți bani. Tot mai mulți, atât cât îți dorești tu! Poți conta pe noi că îți încurajăm spiritul ăsta și că lucrăm 100% pentru tine! Mult succes și la cât mai mari recorduri îți dorim!

22 thoughts on “Banii tăi din videochat”

 1. Pana la 70% comision?🤩🤩🤩🤩 M-am uita si la alte studiouri de videochat din Iasi si au doar cateva chestia asta. Chiar aveti modele care castiga procentul asta sau e pus doar asa , ca ai putea adica daca ai fi super tare? ❤️❤️❤️

 2. Cu ce site-uri lucrati? Puteti spune sau e secret?😋 🌺 😋 Am fost la 2 studiouri din Iasi dar am plecat repede ca acolo mi se spunea sa intru pe MFC si n-am chef sa lucrez pe site de tipul ala.☹️

 3. Bună, Rodi! 💋 La Preziosa avem cea mai bună echipă de training din videochatul din Iași. 👠 Colegele naostre au făcut training și la Lucky Studio și la Heylux. Deci te pot ajuta să câștigi bani repede. Noi îți recomandăm să lucrezi prin comision, cu toți banii la zi. 💜 Dar poți alege oricând și varianta cu salariu fix. Noi te sprijinim cu drag orice ai prefera. Ms! 🌹

 4. Eu am mare nevoie de bani chiar acum. Ma rog am o stuatie mai complicata cu niste datorii. 💶 Comisionul acela de inceput, de 70& 💶 ar fi tare bune pt mine. ca pana ajung eu sa castig bani mai multi 😇 dureaza cateva saptamani macar. 😛

  1. Bună, I_oana! Sigur te va ajuta bonusul de angajare 🌹, dar dacă vei asculta sfaturile colegelor noastre, care fac training domnișoarelor modele 👠, vei începe să câștigi mai multi bani. 😙

 5. Am intrat acum pe site aici ca mi-a explicat o prietena cum e cu banii si n-am inteles nimic. 😋 Dar m-am prins cum e cu banii la zi si cei 70% în primele săptămâni.🌷 O sa va dau un telefon zilele astea pentru ceva detalii, ca poate cine stie….. 🌺

 6. Mi-am facut un calcul cu banii pe o luna si da frumos.😙 Adica o suma frumușica daca aș sta la program complet. 💋 Am mai lucrat la 2 studiouri de videochat din Iasi care erau mici și acolo nu se merita parerea mea dar m-am invatat minte. 💋

  1. Bună, Gia! 😊 La Preziosa, îți garantăm seriozitate, în ceea ce privește banii tăi. Iar dacă ești o fată ambițioasă, sigur vei câștiga bani, pe măsură. 💲

 7. Am intrat pe toate paginile din site.ul asta dar cel mai mult imi place la bani, normal :)) Sincer, imi place ce vad si o sa mai vad , poate ma hotarasc pana la urma sa vin la voi sa vad care-.i treaba. Oricum, daca ma hotarasc sigur vin la Preziosa ca.mi place tocmai ca.i mai mic studioul. 💵 ❤️ si mai discret parca , 😋 nu asa stident ca alte studiouri de videochat din Iasi. 😋

 8. Este un program impus? Sau pot sa imi fac programul singura? 😇 Am mai lucrat la diferite studiouri, si nu spun ca nu mi-a placut , chiar mia placut 😻 , dar nu puteam continua din cauza programului, am un copil, si e un pic mai complicata situatia! 🤔

 9. Sunteti si voi studio certificat LiveJasmin? Mi se pare foarte tare. 🌷 Stiam ca doar in Bucuresti sunt studiouri de videochat care au ajuns sa lucreze exclusiv pe LiveJasmin. 🌷E prima data cand aud ca exista studiouri certificate si in videochat Iasi. Inseamna ca sunteti chiar buni in ce faceti. Bravo! 😍 😍 😍 😍 😍

 10. Am discutat zilele trecute cu cineva care a facut videochat in Iasi la un alt studio. 🙂 Si-mi spunea de Preziosa ca e foarte bun dar ca ea n-a venit la voi ca nu stia deloc engleza.🌷 Si de aia facea putini bani la un alt studio asa mai no name. 😋 M-a uimit chestia asta ca nu stiam ca in domeniul asta sunt favorizate fetele care au si ceva educatie. 💕

  1. Chiar asa este! Cei mai multi bani faci daca stii mai bine engleza si ai si ceva in cap. 😌 Iti zic asta din experienta, deci sa nu zici ca ma laud sau asa. Cu cat ai mai multe de discutat cu membrii si faci conversatii interesante pentru ei cu atat mai multi bani faci. 👗 💶 Normal, conteaza si cum arati, ca nu te mint aici ca discut numai despre romane online. 💶 😋 Conteaza insa mult si cum il atragi pe membru si cu discutii. 😋

 11. E cumva surprinzator sa vad ca dati atatia bani modelelor. Eu n-as da decat 50% cum e traditional. Am auzit de bonusurile voastre si mi se par exagerate. E alegerea voastra sa le dati atata dar va scadeti singure profitul. Voi lucrati pentru modele?

 12. M-ar interesa jobul asta doar pentru bani. celelalte avantaje ma intereseaza mai putin ca sa fiu onesta. daca banii 💵 💎 sunt chiar asa de buni atunci acopera tot si imi permit sa-mi fac si 💄 machiaj 💄. Avantajele ajuta mult modelele incepatoare dupa parerea mea.

  1. Banii sunt mai buni ca oricand mai ales acum de cand cu virusul si ce e in jur. 😗 😙 Aud de o multime de cunoscuti care raman fara serviciu sau au salariile taiate si e aiurea tare pentru altii. 🐈 Eu ma simt pur si simplu norocoasa ca sunt model si ca stiu ca la fiecare luna faca niste bani ca lumea si stau fara grija. 😘

 13. Am inteles de la o fata ca aveti comision 70% comision pentru modelele noi. Parca la inceput mi s-a parut prea frumos sa fie adevarat. 😀 😃 Dar fata aia care e model de videochat in iasi zice ca asa e. Puteti confirma daca e asa? 🌸 🌼

  1. 🌹 Buna, Cornelia! Da, e adevarat! Iti dam automat 70% comision pentru primele 20 săptămâni la studio, cu banii la zi. 😌 Te astept cu drag la Preziosa sa-ti explic mai pe larg sistemul nostru de bonusare si celelalte servicii gratuite pe care le primesti.💄 E un pachet de avantaje unic in videochat in Iasi.🌹

   1. Wow, credeam ca pe la toate studiourile sunt cam aceleasi conditii. Nu stiam ca dati atat. Ok am sa mai gandesc. 😇

Comments are closed.