Cat trebuie sa lucrez in videochat pentru a avea incasarile mari?

Tot ceea ce iti doresti sa stii atunci cand incepi colaborarea cu un studio de videochat din Iasi este faptul ca trebuie sa ai parte de toate conditiile necesare, si tot ceea ce ai discutat la interviul de angajare sa prinda contur. 

Foarte multe modele tind sa creada ca a facevideochat este un lucru  usor:  Doar discut si le iau banii? Sunt draguta si o sa fac bani! Acesta gandire nu este una tocmai productiva din punctul nostru de vedere. Avem ani de experienta si stim exact cat efort  depun modelele pentru a ajunge la incasari fabuloase. 

image 4

Nu negam faptul ca banii multi veniti de la un membru sunt buni, chiar foarte buni, insa acea relatie nu este de durata. Nu le recomandam modelelor noastre sa se axeze doar pe acel membru pentru ca la un moment dat el va avea cerinte pe care tu ca model de videochat nu le poti indeplini si atunci va pleca. Iar in acel moment ramai cu restul de membri carora nu le-ai acordat importanta.

Am primit multe intrebari la interviu precum: Cat trebuie sa lucrez ca sa ajung la suma aia? Sau imi poti garanta ca o sa fac banii aia? Daca e sa fim 100% sinceri, niciun studio nu iti poate garanta un venit fix pe care tu sigur il vei atinge. 

Insa putem sa iti spunem ca atata timp cat exista implicare atat din partea studioului cat si din partea modelului, rezultatele vor aparea chiar din prima luna. Odata cu experienta ta ca model de videochat, sumele vor creste treptat. Daca in prima perioada ca model fara experienta castigi 1000$ banii tai, o sa observi ca treptat o sa ajungi la sume intre 1500$-3000$ si tot asa. 

Noi dispunem de un program part time cu 6 h pe zi 5 zile pe saptamana si 2 zile libere la alegere, dar si de un program full time cu 8h pe zi 5 zile pe saptamana si 2 zile libere la alegere.  Recomandarea noastra este ca un model sa petreaca 8h pe zi 5 zile pe saptamana, deoarece asa isi maximizeaza sansele sa faca mai vizibila catre membri si bineinteles si sumele vor fi mai mari. 

Avem modele care stau si 10 ore online pentru ca asa doresc ele. Sunt motivate sa faca bani si nu vor sa piarda niciun dolar. Putin cu putin se aduna! Maximul de ore pe care un model il poate avea la noi in studio este de 10 ore pe zi, iar minimul este 6 ore pe zi.

Acum tu decizi programul pe care il doresti.  Important este sa tratezi acest job cu seriozitate ca pe orice alt job si sa a fii implicata. Perseverenta este mereu recompensata in videochat.

Te asteptam cu drag la un interviu sa iti spunem mai multe! 

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *