Rosu intens – arma femeilor puternice

Machiajul- o extensie a personalitatii tale, de la nuante naturale, pana la cele mai indraznete, a devenit, in zilele noastre , elementul – cheie al punerii in evidenta  a trasaturilor reprezentatelor sexului frumos.Cu toate acestea, cel mai controversat articol de machiaj a fost, este si va ramane..rujul rosu- culoare sa, strălucitoare și puternică, ce te ajută să îți capeți încrederea în puterea ta de seducție, permitand buzelor tale sa devina centrul atentiei pentru admiratorii tai secreti:P. Prin simpla auzire a termenului “ruj” ne trec prin minte acele buze decorate cu un ruj rosu intens, ce te invita parca sa te lasi purtat de senzualitatea lor.

De la nuantele rujului lui Marlyin Monroe, pana la buzele rosii ale unei increzatoare femei de afaceri , un lucru este cert: acesta niciodata nu dezamageste. Cu siguranta un ruj rosu si atitudine potrivita vor atrage toate privirele asupra ta. Si nu doar in cazul tau, ci din toate timpurile rujul este elementul- vedeta al unei atitudini indraznete, inclusiv in cadrul revolutiei feministe. In 1912, fondatoarea marcii de produse cosmetice ,Elizabeth Arden, a fost un sustinator al drepturilor femeilor si s-a aliniat cauzei amendamentului constitutional ce  sa garanteze femeilor dreptul la vot, inmanand tuburi de ruj rosu aprins femeilor care erau prezente in timpul marsului. Astfel societatea a înțeles rujul ca o modalitate de exprimare și de punere în evidență a unor calități deja existente.

Ei bine, rujul rosu nu este prezent in marile lupte, acesta a devenit, mai mult de atat- un bun prieten al femeilor in zilele mai putin lipsite de inspiratie, exact cum afirma Coco Chanel: “ Daca esti suparata, adauga mai mult ruj si ataca!” , si cel mai bun prieten pentru  a duce serile romantice spre culmile succesului.

Desigur, pentru ca noi sustinem femeile puternice, le oferim noilor modele sansa  de a isi exprima increderea in sine  si autenticitatea prin oferirea unor sedinte de make up profesionist, in cadrul primelor 10 perioade de activitate, iar, ca un mic bonus,  la finalul acestei perioade, sedintele de self make up sunt gata sa vina in ajutorul acestora, astfel incat puterea rujului sa depaseasca orice bariere – oriunde, oricand. Ce zici, esti gata sa te alaturi in provocarea afisarii laturii tale senzuale? Si sa infrunti orice situatie neprevazuta cu un contouring al buzelor profesional?

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *