E socializare online, cu membrii site-urilor de videochat prin discuții, dansuri, teasing și uneori prin show-uri nud.

În medie, faci 2.000 de dolari lunar după primele 2 luni în studio. Crești apoi treptat și ajungi în jur de 4.500 dolari după 6 luni. Când ai un an de videochat în Iași, ai șansa să treci de 6.500-7.000 de dolari.

106.040 dolari câștigați de un model într-o lună de videochat.

Modelele preferă: Jasmin, Flirt4Free, AdultWork.

Arăți cât mai bine la program, ești activă și vii mai multe ore la program. De asemenea, tratezi cu respect membrii, faci cât mai mult teasing și ești cât mai zâmbitoare.

70% e cel mai mare comision, dar studiourile îți oferă, în marea lor majoritate, 50% comision.

E o persoană angajată de studio ca să te învețe totul despre jobul de model. Un trainer bun are experiență și îți dă detalii despre aspectele tehnice și relația ta cu membrii.

Studiourile de videochat din Iași cunoscute îți garantează corectitudine, legalitate și siguranța personală.

Studiourile mari îți garantează discreția și îți protejează identitatea. Trainerii pot bloca accesul la contul tău din țări unde lucrează mulți români precum Italia sau Spania. Astfel, sunt șanse mici să afle părinții tăi.

Tu decizi ce faci în camera ta. Atât în studio, cât și online, ești liberă să faci numai lucrurile cu care ești tu confortabilă. Dacă nu-ți place ceva, poți spune oricând “Nu”.

Da, este o activitate perfect legală atâta timp cât plătești taxe și impozite pe banii câștigați de tine. Studiourile mari lucrează corect și colaborează cu tine doar dacă îți dorești și tu să lucrezi legal.

Da, este o activitate perfect legală atâta timp cât plătești taxe și impozite pe banii câștigați de tine. Studiourile mari lucrează corect și colaborează cu tine doar dacă îți dorești și tu să lucrezi legal.

Conform legii, trebuie să ai 18 ani împliniți pentru a deveni model de videochat.

Depinde de studio. La unele poți să lucrezi cu altă fată, dar nu cu un bărbat.

Poți, dar e mult mai greu să câștigi bani. Membrii de pe site-uri sunt vorbitori nativi de engleză și vor să se înțeleagă bine cu tine. Unele studiouri îți oferă însă cursuri gratuite de engleză și poți să faci progrese.

Da, poți, doar că vei face mai puțini bani.

Înseamnă un videochat în care nuditatea este interzisă până când un membru nu plătește să te vadă dezbrăcată. Este un tip de videochat mai elegant, bazat mai mult pe conversație decât pe show-uri erotice. Cel mai important site de videochat premium este Jasmin.

Pentru că acolo intră membrii cu cei mai mulți bani și prețurile plătite de ei sunt foarte ridicate. Asta înseamnă mai mulți bani pentru tine.

Primești trafic garantat, extra-promoții și ești ajutată în mod preferențial de site. Cu alte cuvinte, câștigi ușor mai mulți bani.

Renunți când vrei. Ai libertatea deplină să alegi tu când începi o colaborare și când o închizi.