Investește acum într-o franciză de videochat Preziosa!

Videochatul e printre cele mai profitabile afaceri în care poți investi. Profitul e consistent cu o singură condiție însă: să faci lucrurile așa cum trebuie. În caz contrar, poți ajunge rapid în situația celor care își deschid studio pe cont propriu, dau imediat de dificultăți și renunță după mai puțin de 1 an.

Franciza studio videochat Preziosa 1 Logo

Din exterior, domeniul ăsta pare simplu: închiriezi un sediu, faci niște reclamă pe Facebook, îți vin niște modele și iei 50% din profitul lor online. Lucrurile sunt însă mult mai complicate în realitate. Sediul acela trebuie să fie într-un anumit loc, să îl amenajezi într-un anumit fel.

Există chiar norme foarte exacte în privința asta, care au un impact direct în încasările modelelor. De asemenea, s-ar putea să constați că nu îți răspunde nimeni la reclame și nu angajezi modele, fiindcă e foarte mare concurența și nu ai zero notorietate, credibilitate pe piață.

Lucrurile se complică și mai mult pe măsură ce intri în detalii. Te lovești de aspecte organizatorice la care nu te-ai gândit, de partea de training, ai nevoie să colaborezi cu site-urile de videochat, să cunoști pe cineva acolo.

Acesta este motivul pentru care nu prea are sens să încerci s-o iei de la zero. Și atunci, ca să-ți mărești șansele de succes, îți recomandăm o franciză. Investești într-un business sub umbrela unei companii care funcționează cu succes. Preiei toate cunoștințele la pachet și tu te ocupi doar de implementarea unui plan verificat.

5 motive să obții franciza Preziosa

Investiția în franciza noastră îți aduce avantaje clare, care te ajută să treci cât mai repede pe profit. Practic, îți dăm la cheie toate cunoștințele noastre și asistență consistentă pentru ca business-ul tău să îți aducă rezultatele dorite.

1.Primești dreptul de folosință a brandului Preziosa

În loc să cheltuiești o mulțime de bani pe construirea notorietății, îți dăm dreptul de a lucra sub umbrela unui brand consacrat. Astfel, ai mult mai multă credibilitate în fața modelelor și a partenerilor din industrie.

2. Te susținem în recrutarea modelelor

Piața videochatului este una competitivă, aglomerată. Recrutarea este vitală pentru ridicarea unui business în domeniu, așa că noi te ajutăm prin cunoștințele și resursele noastre să fii cât mai eficient în atragerea modelelor. În felul ăsta, ai cu cine să faci bani și îți umpli mai repede studioul.

3.Te învățăm totul despre trainingul modelelor

Diferența dintre un studio de apartament și unul serios este calitatea trainingului oferit modelelor. Dacă angajatele tale nu știu cum să le ajute să facă bani, vor avea încasări slabe și vor fi tentate să plece. Preziosa îți dă un pachet complet de proceduri de training de înaltă performanță și un set de ședințe de pregătire pentru toți angajații tăi.

4. Îți oferim asistență în amenajarea studioului

Când îți deschizi o afacere în domeniul ăsta, totul contează. Are o mare importanță în ce zonă a unui oraș îți alegi sediul, cum îl amenajezi în zona de birouri și mai ales cum amenajezi camerele modelelor. Aici sunt tot felul de norme tehnice și de detalii impuse de site-urile premium. Noi știm perfect toate lucrurile astea și te ajutăm să îți pui în valoare modelele cât mai bine.

5. Te punem în legătură cu oamenii importanți din industrie

Videochatul pare o lume mare dar, în realitate, e nevoie să știe o mână de oameni ca să îți promovezi afacerea. Preziosa e un brand foarte cunoscut în industrie, așa că avem legături strânse cu managerii celor mai mare site-uri de videochat premium din lume, cu organizatori de evenimente internaționale în domeniu. Prin noi, intri imediat în lumea bună a videochatului și înveți o mulțime de lucruri care îți pot fi de mare folos.

Primești certificare site-ului Nr. 1 în videochatul premium

Preziosa este unul dintre puținele studiouri la nivel internațional certificate LiveJasmin. Acesta este cel mai important site de videochat din industrie, cu standarde de calitate extrem de ridicate. Aici intră cei mai bogați membri, care cheltuiesc sume enorme cu modelele.

Preziosa a reușit, prin experiența excepțională pe care modelele noastre o oferă membrilor site-ului, să fim recunoscuți ca parteneri speciali. Odată cu obținerea francizei Preziosa, vei beneficia și tu de toate aceste avantaje:

1. Trafic garantat pentru modelele tale
2. Extra-promoții pentru modelele începătoare
3. Training suplimentar pentru angajații tăi
3. Suport tehnic non-stop
3.Asistență la sediul tău, de câteva ori pe an, a echipei LiveJasmin

Toate aceste avantaje înseamnă mai mulți bani pentru modelele tale și, evident, pentru tine. În plus, site-ul este recunoscut pentru eleganța sa, pentru faptul că membrii săi caută și conversație, nu numai show. Astfel, și pentru modelele tale va fi mult mai ușor și plăcut să fie online, lucru care te ajută și la retenția lor pe termen lung.

Evident, pentru ca tu să obții certificarea, e nevoie să îndeplinești câteva criterii importante:

Criterii pentru a primi franciza Preziosa

Pentru noi, videochatul înseamnă seriozitate. Ea e baza colaborării noastre. Dacă ne convingi că ești un om în care putem avea încredere, de cuvânt, ambițios, dar cu picioarele pe pământ, putem sta de vorbă.

Un lucru la care ținem foarte mult e atitudinea respectuoasă față de femei. Ca manager al unui nou studio, vei lucra cu zeci de modele care merită ajutate profesional, înțelese, susținute emoțional. E esențial să ai abilități personale în direcția asta sau să angajezi o persoană potrivită căreia să-i delegi această răspundere.

Relațiile personale cu modelele din studio sunt nerecomandate atât de noi, cât și de LiveJasmin. Asta are iar legătură cu seriozitatea ta și cu dorința de a face business serios, pe termen lung, împreună cu o echipă motivată.

Înainte să faci pasul ăsta, gândește-te bine dacă vrei să-ți asumi implicarea personală. Chiar dacă o să îți angajezi o echipă, cel puțin în primul an o să fie nevoie să fii prezent cât mai mult la sediu, să te asiguri că totul merge ok și că angajații tăi aplică toate cunoștințele pe care noi le transmitem. 

Iată care sunt etapele francizării:

  1. Ne contactezi și îți exprimi intenția de a obține franciza Preziosa
  2. Ne întâlnim și ne cunoaștem, ocazie cu care ne arăți ce experiențe antreprenoriale ai mai avut
  3. Îți explicăm detaliile financiare ale francizei
  4. Revii către noi cu un plan de business în baza acestor informații
  5. Dacă totul e ok, te recomandăm managementului LiveJasmin pentru a primi certificarea site-ului prin intermediul Preziosa
  6. Dacă primești aprobarea lor, semnăm contractul de francizare
  7. Imediat îți acordăm asistență în privința alegerii sediului, amenajării, trainingului, marketingului, deci poți să angajezi modele și să începi să faci bani

Cine este Preziosa

Avem colaborări cu experți în diferite domenii care au legătură cu videochatul și pot să ajute modelele să facă mai mulți bani. Suntem foarte corecți din punct de vedere financiar și respectăm deplin legislația din România.

Preziosa este unul dintre puținele studiouri la nivel internațional certificate LiveJasmin. Acesta este cel mai important site de videochat din industrie, cu standarde de calitate extrem de ridicate. Aici intră cei mai bogați membri, care cheltuiesc sume enorme cu modelele.

Credem că videochatul este un business pe termen lung și nu doar o reușită peste noapte. De asta investim mult în dotări tehnice, reamenajări ale studioului, pregătirea continuă a colegilor din echipă. Totodată, ne asumăm moral și legal discreția deplină față de modele, păstrând secretul jobului lor. Spre deosebire de alte studiouri, modelele noastre preferă să facă bani în mod confidențial și noi ne susținem total în această privință.

În cazul în care îți place felul nostru unic de a fi și de a face lucrurile, contactează-ne acum și hai să stăm de vorbă despre business! Abia așteptăm să ne cunoaștem și să vedem cum putem să colaborăm în unul dintre cele mai interesante și profitabile afaceri!

Franciza studio videochat Preziosa 1 Logo