Cazează-te și tu gratuit la Preziosa!

La Preziosa, este plăcerea noastră să-ți asigurăm cazare gratuită în Iași. Timp de 2 luni, îți dăm posibilitatea să locuiești într-un spațiu frumos și curat deținut de studioul nostru. 

Dacă vrei să stai și după cele 2 luni, plătești o chirie mai mică decât cea practicată pe piața imobiliară din Iași.

În felul acesta, ai un loc al tău unde să stai relaxată. La cazare ai liniște și siguranță deplină. Mai ales că aici au acces doar modele de videochat angajate la studio. 

Cazarea gratuită are un alt avantaj important pentru tine: îți oferă independență. Nu mai depinzi de nimeni, simți că în sfârșit are grijă de tine cineva și poți să începi o nouă viață.

De fapt, asta și vrem să-ți oferim la Preziosa: o mare șansă de a-ți face o viață mai bună. Prin propriile forțe, ajutată de noi. Ăsta e rolul nostru. Și o facem cu drag pentru tine. Încercăm ca și prin acest serviciu gratuit să te susținem ca să devii o femeie puternică, independentă.

Cum poți beneficia și tu de cazare gratuită în Iași

aptul că-ți asigurăm cazarea gratuită în Iași e un mare semn de încredere din partea noastră. E o investiție importantă pe care o facem în confortul tău. Tocmai pentru a-ți da o bază stabilă, să ai energia și motivația pentru a câștiga bine ca model.

În acest sens, avem și noi nevoie să ne convingem că meriți acest ajutor. La fel cum noi îți oferim respect și încredere, așteptăm și din partea ta să fii o persoană ok. Iată ce înseamnă asta mai exact:

  1. Să fii o persoană cu mult bun simț
  2. Să fii responsabilă
  3. Să respecți intimitatea celorlalte fete de la cazare
  4. Să fii o fată liniștită, care nu deranjează alte modele
  5. Să apreciezi curățenia

După cum vezi, sunt lucruri absolut normale, pe care le poți îndeplini foarte ușor. E doar modul nostru de a ne asigura că putem avea încredere reciprocă. 

Suntem convinse că tu îndeplinești din plin cele 5 condiții și vom colabora mult timp de acum încolo. 

În acest caz, suntem bucuroase să-ți garantăm cazarea gratuită imediat după angajarea ta ca model la Preziosa. Vei avea de plătit numai cheltuielile curente, adică apă, lumină etc, dar nu vor fi o problemă pentru tine. Mai ales că îți garantăm cel mai avantajos sistem de comisioane din videochat în Iași.

Fii relaxată, acum ai un loc al tău!

Poți beneficia de cazare gratuită indiferent dacă ești din afara Iașului sau din oraș. Chiar dacă ești de aici și pur și simplu vrei să te muți la noi, se poate. Așa o iei de la capăt dacă tocmai ai ieșit dintr-o relație sau ai probleme financiare. Pentru noi contează doar ca tu să fii bine.

La cazare, poți să te uiți la tv, să te odihnești, să socializezi cu colegele de apartament, dacă se întâmplă să mai stea vreun model cu tine. Chiar dacă beneficiezi de cazare, sunt valabile și celelalte avantaje gratuite de la Preziosa. 

Primești machiaj gratuit în fiecare zi, lecții de engleză și cursuri de comunicare de asemenea plătite de studio.

Tot ce ai tu de făcut este să fii serioasă și concentrată pe job. Adică să câștigi bani. În felul ăsta poți să crești rapid în încasări, să capeți și mai multă încredere în propriile forțe. 

Cu sumele câștigate de la job ai apoi și mai multe opțiuni. Dacă vrei, mai stai la cazarea noastră sau alegi să te muți cu chirie într-un apartament de lux, din centrul orașului.

Așadar, cazarea gratuită e doar începutul. Ea îți permite să te ridici, să crești ca persoană, să realizezi lucruri importante pentru tine. Împreună cu câștigurile mari de la studio, îți poți permite orice. 

Ba chiar, chiar din primul an de videochat, ai și șansa de a da un avans pentru a-ți cumpăra propriul apartament.

Multe alte modele de la Preziosa au avut același parcurs. Au venit la studio în căutarea unui nou început. Le-a prins foarte bine cazarea, ca să aibă unde să stea, să doarmă. 

Au făcut tot mai muți bani la job și s-au pus pe picioare. Iar acum sunt modele de mare succes și depășesc recorduri de încasări. Realizându-și vise personale extraordinare.

Vrei și tu să fii ca ele? Profită și tu acum de cazarea gratuită în Iași la Preziosa!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia