Cum îți alegi cel mai bine zilele de vacanță

Vara asta frumoasă ne face tuturor cu ochiul. Soarele ne înveselește și ne cheamă la distracții. La munte, la mare, în cluburi și pe la terase. E bine să îți iei zile libere pentru distracție, fiindcă asta îți dă o stare bună și la job. Contează însă cum reușești să ajungi la un echilibru între timpul liber și job. Fiindcă vrei și mulți bani, și distracție.

Din experiența mea, îți pot spune că planificarea e cheia succesului și în privința asta. Cel mai ok e să-ți iei 2 săptămâni libere pe an. Plus zilele de Anul Nou, Crăciun. În rest, e bine să te bucuri în fiecare săptămână de 2 zile complet libere. În care să te odihnești, să te distrezi, să faci ce vrei tu. 

Bucură-te cu cap de zilele libere!

Hai să revenim însă la cele 2 săptămâni de vacanță. Ideal ar fi să ți le iei separat. De exemplu, una la începutul verii, alta, la sfârșitul verii. Sau una vara și alta toamna. De ce așa? Foarte simplu: pentru că, dacă pleci 14 zile legate, adică o perioadă întreagă, îți strici contul.

Site-urile de videochat au un sistem intern prin care dă trafic mai mult sau mai puțin unui model. Unul din elementele de care ține seama acest sistem este constanța la muncă. Dacă un site vede că tu ai dispărut o perioadă întreagă de la muncă, îți scade automat traficul când revii. 

E și normal să se întâmple așa. Pentru acel site, alte modele, mai constante ca tine, sunt mai prețioase, aduc mai multă valoare.

La fel e și cu membrii. Una e să le spui că pleci 7 zile la mare sau unde vrei tu să pleci. Și alta e să lipsești cu săptămânile. Oamenii te mai uită, găsesc alte modele și îi pierzi. Așa îți duci încasările în jos și trebuie s-o iei de la capăt. Sigur nu ți-ar plăcea lucrul ăsta. 

E ok să faci uneori un weekend prelungit

Ăsta ar fi modul ideal prin care să pleci în vacanțe. Cum îți spuneam, mai sunt cele 2 zile în fiecare săptămână, pe care ți se recomandăm să le iei libere. Câteodată, dacă țin neapărat prietenii să mergi cu ei pe la Gura Humorului, pe aici, pe aproape, e ok să-ți iei vineri sau luni liber, și să legi ziua asta off cu weekend-ul. Așa se fac 3 zile în care poți să te distrezi, să te bucuri de compania celor apropiați ție.

Preziosa videochat Iasi
Bucură-te cu cap de zilele libere!

Atenție însă: nu-ți fă un obicei din asta! Dacă exagerezi cu zilele libere și, mai ales, ți le iei neașteptat, iarăși o să-ți afectezi contul. Site-ul îți va diminua traficul, membrii nu te vor găsi online și n-o să mai ai timp să-ți faci orele online. Adică pierzi membri și pierzi comisionul superior pe care l-ai putea avea la Preziosa

După cum vezi, totul ține de echilibru. Trainera ta îți poate arăta cel mai bine cum să procedezi. Îți propune un plan și tu poți să te orientezi după el. Ca să te bucuri de vacanțe în liniște, fără grija că-ți afectezi contul și-ți pleacă membrii. 

Toate modelele cu experiență de la Preziosa procedează așa și lucrurile funcționează foarte bine pentru ele. Sunt sigură că vor funcționa la fel de bine și pentru tine! 

Hai să planificăm împreună, ca să te bucuri din plin de succesul tău! Stai liniștită, putem împăca foarte bine plaja și orele online!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *