TOP 3 LUCRURI PE CARE SĂ LE FACI VARA ASTA LA PISCINĂ

De fapt, am glumit. Nu sunt 3 lucruri, sunt zero lucruri de făcut. Că tocmai de asta ne place să și mergem la piscină: să nu facem nimic. Pur și simplu stăm la soare sau sub o umbrelă, cu un cocktail alături și lenevim. Stăm degeaba cât e ziua de lungă. Ne ridicăm doar pentru o salată sau să facem semn chelneriței să ne aducă o cafea la șezlong.

Suntem convinse că și ție îți place stilul ăsta. Să te lași în voia atmosferei, cu o muzică bună, deep house, în surdină. Dacă e și lumea de calitate în jur, cu atât mai bine. Acum să vedem care sunt, de fapt, Top 3 opțiuni pe care le avem în Iași:

  1. LeGaGa

Acolo nouă ne place cel mai mult. De obicei, facem un grup de 3-4 fete și mergem cu mașina. Dar sunăm mereu înainte, să avem rezervare. Că de obicei e mai aglomerat acolo, mai ales în weekend. Serviciile sunt însă mult mai sus decât oriunde în Iași și merită. Chiar dacă și prețurile sunt mai mari. Dar nouă ne place confortul și nu ne prea interesează cât costă. Deci da, LeGaga e pe primul loc în topul nostru.

  1. Tiki

La Tiki e simpatic pentru că e așa, mai în natură parcă. Ne place că e pădurea aproape, că vine răcoare de la lac. Muzica e mai puternică și parcă mai de club. Deci e mai puțin pe relaxare și mai mult pe distracție. Dar ne place și așa. Până la urmă, ține și de gust.

  1. Apollo

Știm că la Apollo e mai simpluț, fără mari pretenții. Dar dacă ai într-o zi chef de stat întinsă la soare, fără să te bată nimeni la cap, atunci e ok și aici. Piscina e mare și poți înota în voie dacă îți place apa. Mai jos ai și un băruleț, unde poți încerca un ness frappé. Mai sunt și ceva copii care te pot deranja, dar locul e destul de mare și te poți duce într-o zonă în care să nu ai treabă cu ei.

Evident că mai sunt și alte piscine. Unele mai cunoscute, altele mai micuțe. Oricum, pentru noi asta e una dintre distracțiile principale ale verii. Cum avem liber, ne luăm costumul de baie, o pălărie, ochelari de soare, loțiune de plajă și suntem prezente! 

Chiar asta ne propunem să facem vara asta: să stăm cât mai mult degeaba, să recuperăm timpul din pandemie. Și să încercăm cât mai multe cocktail-uri, desigur! Așa că nu s-ar putea spune că avem viață grea, așa e? 

Dacă și tu ești o fană a piscinelor, te invităm cu drag în grupul nostru! Putem face oricând rezervare de șezlong pentru o persoană în plus. Bronzul și albul liniilor de la slipi te prin întotdeauna bine și pe tine.

Noi am mai scrie aici, dar deja am vorbit cu fetele să ajungem la LeGaga! Deci pupici și ne auzim cât de curând!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *