Știi de ce ne numim Preziosa?

Multe fete care vin să se angajeze în videochat în Iași sunt curioase de ce ne numim Preziosa. E foarte simplu: pentru că tu ești prețioasă pentru noi. La alte studiouri de videochat din Iași modelul e un angajat oarecare. Care vine, face bani și pleacă. Noi ne-am dorit din prima clipă să fim altfel.

Adică să te punem pe tine în centrul atenției noastre. La Preziosa, avem 14 colege la training, cele mai bune din videochat în Iași.

Preziosa videochat Iasi 60

Cu stagii de pregătire la sediul LiveJasmin și Flirt4Free, cele mai mari site-uri de videochat din lume. Specialiștii acestor parteneri vin și ei la Iași de câteva ori pe an. Discută cu trainerii Preziosa, cu modelele noastre.

Pentru ca veniturile lor să crească și mai mult. Apoi, e vorba de seriozitate. Ne ținem cuvântul în toate privințele față de tine. Tocmai pentru că ești importantă pentru noi. Te prețuim ca femeie fiindcă echipa Preziosa e 100% feminină.

Respectul pe care ți-l arătăm e impecabil. Ne asigurăm că toată lumea îți vorbește frumos, cu politețe. Ești ascultată oricând ai ceva de lămurit. Te ajutăm în orice problemă. Inclusiv financiar. Dacă ne dovedești și tu că ești serioasă și ambițioasă, te împrumutăm cu bani pentru intervenții estetice, inclusiv implant de silicoane.

Doar din aceste lucruri tu poți să-ți mărești de 2-3 ori veniturile. În plus, îți oferim machiaj gratuit, înaintea fiecărei ture de lucru, ca să te simți elegantă.

De aceea vin atât de multe modele să se angajeze în videochat în Iași la noi. Sunt motivele pentru care ne numim Preziosa și suntem Nr. 1 în videochat în Iași. Vrei și tu să fii respectată? Te invităm cu mult, tare mult drag la noi!

Angajează-te și tu în videochat în Iași la Preziosa! Sun-o chiar acum pe Claudia la tel: 0740.234.235

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *