Ce faci ca model de videochat cu banii tai?

masina-noua-chat-1

Dacă ai un job în Iași obișnuit, îți faci probleme cu banii de la lună la lună. Strângi din dinți că să–ți ajungă în fiecare săptămână, să tedescurci cu cheltuielile. Chestia asta se întâmplă pentru că primești 1.300 sau 1.500 lei salariu, în cel mai bun caz. Că să speri la mai mult, trebuie să ai o facultate, experiență în CV, să mai treacă niște ani. La Preziosa însă, un model de videochat nu are problemele astea. O fatăcare câștiga 2.000 sau 3.000 euro pe lună din videochat în Iași e liberă săfacă ce vrea. Adică să cheltuiască tot ce câștigă pe distracții sau să adune niște bani că să–și ia o mașină sau un apartament al ei.

Că să întelegi despre ce e vorba, poți să te gândesti și tu ce ai face cu banii ăștia. Crezi că te-ai descurca să te distrezi de câteva mii de euro sau ți-ar fi greu? Eu cred că ai reuși. Fiindcă imediat ce ai buzunarul plin, găsești o grămadă de magazine online cu haine, excursii de făcut prinItalia sau Spania. Iar când te saturi să faci doar shopping și să te relaxezi la terase, poți să te apuci să strângi bani de casă. Sau de o mașină, căești tânără și ți-ar sta bine într-un BMW, fie el și second hand. Poți săaștepți să–ți cumperi chestiile astea cu bani cash sau să–ți iei o parte dinsuma necesară pe credit, pentru că–ți permiți să plătești orice rată și săte distrezi în același timp.

Așa fac toate fetele de la Preziosa cu banii lor din videochat. Sunt modele care abia așteaptă weekend-urile că să meargă în club și sunt cu gândul numai la excursii în locuri frumoase. Altele stau cu ochii pe site-urile cu apartamente în Iași, ca să–și realizeze marele vis de a locui într-un loc allor. În momentul în care devii și tu model de videochat in Iasi la Preziosa, vei putea alege singură ce vrei să faci cu câștigurile tale. Noi te sprijinim în orice decizie vei lua, pentru că vrem să te vedem mereu cu zâmbetul pe buze!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *