Top 3 lucruri pe care și le cumpără modelele noi cu banii din videochat la Preziosa

Prima plată aduce mereu bucurie modelelor noastre începătoare. Chiar dacă abia te obișnuiești cu partea tehnică și cu tot restul, comisionul de 70% te ajută mult. Ai posibilitatea să-ți iei banii zilnic timp de 20 săptămâni, așa că te poți bucura instant de ei. Probabil că te gândești deja ce ai face cu banii tăi. Dacă încă nu poți să te hotărăști, hai să-ți spunem ce fac celelalte modele de la Preziosa!

Preziosa shopping
Top 3 lucruri pe care și le cumpără modelele noi cu banii din videochat la Preziosa 2
  1. Telefon nou

De departe, pe primul loc la cumpărături sunt telefoanele. Oricine își dorește un model cât mai nou, cu cameră bună. Pentru că îți place să fii elegantă și pozele sau filmele cu telefonul te ajută și la job. Că dacă pui story-uri frumoase, în fiecare zi, pe contul tău, crești în încasări. La fel, te poți promova pe Instagram sau Twitter, cu link către conturile tale de pe site-urile de videochat. Normal, cele mai apreciate sunt Iphone și Samsung. Deși sunt mai scumpe, își merită banii și satisfacția e garantată.

  1. Haine frumoase

Orice fată nouă vede că modelele de la Preziosa cu mai multă experiență investesc mult în haine. Pentru că le place să aibă lucruri frumoase și le ajută și online. Mai ales dacă lucrezi pe LiveJasmin, e recomandat să fii glamour, să ai ținute de calitate. Așa că multe fete noi încep să investească și ele în haine premium chiar de la primele lor încasări.

  1. Parfumuri

Parfumul succesului poate fi și o metaforă, dar în cazul Preziosa, e real. Multe modele debutante în videochat își doresc să aibă și ele cosmetice de calitate. Cu primii bani câștigați merg la Douglas sau la Sephora și își cumpără parfumuri, loțiuni de corp, chestiuțe cu care să se răsfețe. Pentru că merită să simtă și ele că e o adiere de bine în viața lor.

Astea sunt cele mai dorite lucruri de viitoarele tale colege. Tu ce ai prefera? Care ar fi lucrurile pe care ți le-ai cumpăra în primele zile ca model? Ai prefera niște pantofi superbi, o fustă din mall pe care ai văzut-o și la care te tot gândești? Indiferent care sunt preferințele tale, le poți împlini destul de repede. Dacă ești ambițioasă și dai atenție sfaturilor colegelor noastre de la training, deja poți avea încasări frumoase din primele zile.

Noi suntem sigure de reușita ta. Așa cum pot atâtea alte fete să facă bani din jobul ăsta, la fel poți și tu. Fii sigură că și ele au avut emoții, s-au gândit că e mai complicat. Dar, cu ajutorul nostru, s-au convins repede că se pot descurca destul de ușor. Au văzut că orice fată simpatică poate să facă bani. Deci, ce mai aștepți? Fă-ți o listă cu lucrurile pe care vrei să ți le cumperi mai repede și hai să facem din vise realitate!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.