3 opțiuni după ce închei jobul în videochat în Iași

Videochatul în Iași la Preziosa îți aduce o mulțime de bani. Și multe satisfacții care decurg de aici. Adică o viață comodă, în care îți poți permite orice. Îți propunem să discutăm pe cifre și calcule concrete, ca să vezi că nu sunt povești. Hai să spunem că faci, în medie 4-5.000 Euro pe lună din jobul ăsta la Preziosa. Dacă lucrezi ca model numai 5 ani, asta înseamnă că tu câștigi, per total, în jur de 250.000 Euro. Adică un sfert de milion de Euro! Dacă lucrezi 10 ani, câștigi în jur de 500.000 Euro. Adică jumătate de milion de Euro! 

Preziosa videochat Iasi 67

Firește, la un moment dat vine momentul în care te oprești. Că nu poți face videochat până la 60 de ani. Să zicem că pui punct când ai 35 de ani. Întrebarea justificată e ce faci mai departe? Iată 3 opțiuni propuse de Preziosa:

  • Nu mai muncești niciodată, că ai venituri din chirii Atunci când faci atât de mulți bani la Preziosa, o idee bună e să-i investești din timp. Cele mai multe modele de la noi bagă bani în apartamente. La Preziosa chiar îți oferim consultanță gratuită în sensul ăsta. Adică îți facem un plan detaliat despre cum să îți cumperi un apartament. În ce zonă și prin ce tip de credit. Un apartament costă, în medie, 70.000 Euro. Dacă-l îl închiriezi, scoți minimum 300 Euro lunar din el. Calculam că în 10 ani faci 500.000 Euro. Normal că o parte din ei îi cheltuiești pe parcurs. Dar tot mai rămâi cu 350.000 euro pentru investiții. Asta înseamnă că poți să-ți cumperi 5 apartamente. În felul ăsta, după 10 ani de videochat în Iași, câștigi tot restul vieții 1.500 euro lunar din chirii. Fără să ridici un deget. Sună bine, așa e?
    • Faci o afacere pe care o administrează altcineva pentru tine
    A doua opțiune e să deschizi o afacere de care să se ocupe altcineva. De exemplu, poți să investești într-un cabinet stomatologic. Să iei un spațiu, să cumperi ustensile medicale, să-l dotezi așa cum trebuie. Apoi să-l dai unor medici care să se ocupe de afacerea aceea, pentru că tu n-ai treabă cu medicina. Ei generează profit acolo și îți dau lunar o parte consistentă din el, pentru că tu ești proprietara afacerii. Desigur, pe lângă cabinetul stomatologic, ai multe alte variante pe același sistem. Tu să investești într-un business, să-l utilezi, apoi altcineva să facă munca de administrare pentru tine. Și tu să încasezi constant din profit fără să mai faci nimic.
    • Investești într-o afacere proprie
    Unele modele de la Preziosa vor să fie active și după ce încheie cariera în videochat în Iași. S-ar plictisi să stea acasă și se gândesc deja la o proprie afacere. Pe care să o gestioneze chiar ele. Dacă ești pasionată de înfrumusețare, poți să-ți faci un salon de unghii sau de extensii. Ori un magazin de parfumuri, în mall. După cum vezi, videochatul în Iași îți deschide multe oportunități extraordinare. Pe care nu le credeai posibile. Jobul la Preziosa îți permite o viață bună acum și una fără griji când te lași de modelling. Dacă ești serioasă și îți vezi de interesul tău, îți asiguri o existență liniștită pentru totdeauna. Și ție și familiei tale. Dacă vrei să facem planuri împreună pentru asta, hai să vorbim cu trainerele de la Preziosa! Îți explicăm pas cu pasa cum îți construiești viitorul bun pe care îl meriți!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *