Secretul succesului în videochat e adesea zâmbetul

Cred că am zis de o mie de ori că frumusețea contează, dar nu e numărul 1 în videochat. Știu multe femei care arătau foarte bine, dar care n-au făcut bani în domeniul ăsta și s-au lăsat. De ce? Pentru simplul fapt că erau încrezute, plictisite, arogante.

Când ești model, e la fel ca în viața reală. Dacă vrei să te faci plăcută, să fii căutată și admirată, nu pozezi în cine știe ce divă artificială. O să enervezi lumea și cei mai mulți te vor ocoli. E mult mai bine să te faci plăcută, interesantă.

Fii naturală și sinceră

Cel mai simplu e să zâmbești. Dar să o faci sincer, așa cum îți vine ție. Poți să faci asta doar atunci când ai o relație bună cu tine. Dacă e un râs forțat, nu funcționează. Membrii vor simți asta și vor considera că ești falsă.

Combinația ideală e: sexy, plus zâmbet, plus respect. Dacă te îngrijești ca femeie și arăți tot timpul impecabil, îți pui în evidență farmecul și le vorbești frumos celor de pe site, e perfect. Așa vin cei mai mulți bani.

Preziosa Iasi 2

Desigur, asta vine la pachet cu constanța orelor la program, cu dezvoltarea abilităților de comunicare, o limbă engleză cât mai bună și show-uri wow. Astea se învață însă, mai ales că noi îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie.

Important e ca tu să faci ce ține de tine. În rest, contribuim și noi cu training și multe alte resurse. Zâmbetul e însă esențial. Surâde sincer, cât mai des și fii cât mai relaxată. O să vezi chiar tu cât de mult e apreciat spiritul ăsta.

Oferă membrilor o experiență cât mai plăcută

Explicația e simplă: membrii își doresc o experiență plăcută în compania ta. Sunt bărbați stresați la muncă, în viața lor privată, și vor o evadare din presiunea asta. Tu îi relaxezi, le dai o stare bună prin prezența ta.

Vezi ce ușor e? Multe modele, mai ales colegele noi, au impresia că e foarte complicat. În realitate, dacă te simți bine în pielea ta, toți cei care intră pe profilul tău vor fi atrași de asta. Dacă vrei să te convingi, uite-te la alte modele de succes din studio. Și ele zâmbesc și sunt relaxate.

De toate celelalte detalii ne ocupăm noi. Așadar, singura ta treabă este să fii senină și serioasă. Așa facem progrese rapid și jobul e mai plăcut pentru tine. Simte-te bine, ascultă muzică în cameră, dansează și povestește ce-ți trece prin minte!

Îmbracă-te colorat, schimbă ținutele, experimentează. Fii curioasă în legătură cu membrii tăi, spune glume, cere-le și lor să te distreze. O să vezi cât de distractiv o să-ți faci orele de program! Mul succes și zâmbește cât de mult poți!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *