De ce e important machiajul profi înaintea fiecărei ture

Videochatul e despre imagine. Asta vinzi tu, ca model: propria imagine. Și experiența comunicării cu tine. Membrii te văd, te admiră, discută cu tine, și plătesc bine pentru asta. De asta dăm atât de multă atenție look-ului tău.

Evident, asta înseamnă mai multe aspecte: ținute, manichiură, coafură, posturi în fața camerei. Dar un element central este machiajul. E motivul pentru care, la Preziosa, îți oferim serviciul de make-up gratuit înaintea fiecărei ture. 

Cea mai mare echipă de make-up lucrează pentru tine

Avem o echipă de 6 colege care se ocupă doar de asta. Trainera ta te programează din timp la machiaj și nu vii cu puțin înaintea turei pentru a arăta impecabil. Te așezi pe scaun, în fața oglinzii, și ești aranjată așa cum e mai bine.

Colegele noastre au multă experiență și se adaptează la particularitățile tale. Adică sunt atente la ce ți se potrivește mai bine dacă ești blondă, brunetă, roșcată, ai buzele pline sau mai subțiri, anumită formă a feței.

Preziosa Iași videochat

După cum vezi, nu vorbim de un machiaj standard, pentru toate modelele. Ci e special pentru tine. La fel, ținem cont de camera în care lucrezi, de culoarea ținutelor tale din acea zi. Astfel încât tu să ieși în evidență cât mai bine, în armonie cu tot ce te înconjoară.

Lucrurile sunt un pic diferite când vine vorba despre machiajul pentru ședințele foto-video. Colegele de la machiaj țin cont de tema shooting-ului tău și de locul în care va fi el realizat. Adică dacă pozezi sau filmezi în studio sau undeva afară.

Atunci și ele își adaptează tehnica de machiaj. Ca tu să arăți bine în lumină artificială, sau naturală. Oricum, te întrebăm mereu dacă ești confortabilă cu un anumit stil de make-up sau dacă vrei mici modificări.

Cu alte cuvinte, lucrăm mereu împreună pentru imaginea ta. La fel e și în cazul ținutelor, al alegerii unei camere. Găsim cea mai bună soluție care să te avantajeze. Iar totul are un efect pozitiv în bani. Membrii te văd mereu frumoasă și plătesc pentru asta.

Preziosa videochat Iași

La Preziosa, îți dăm încredere

Pe lângă câștigul financiar, machiajul de la Preziosa te ajută și în privința încrederii în tine. Când arăți toată ziua impecabil și membrii îți fac complimente, devii mai motivată. Te simți frumoasă, atrăgătoare, o femeie de succes.

Așa se construiește succesul în videochat în Iași. Pas cu pas, prin atenția și grija echipei din jurul tău. La fel reușesc toate celelalte modele din studio. Și ele au pornit de la zero, dar cu ajutorul trainerelor, cu machiaj, cu sfaturi bune, au ajuns sus.

Cred că ești și tu convinsă acum că machiajul e foarte important la începutul fiecărei ture. Plus că e o activitate plăcută. Te relaxezi, mai schimbi o vorbă cu colegele noastre. Iar totul e gratuit, cadou din partea noastră pentru tine.

Suntem sigure că asta o să te ajute mult și pe tine. Ca să te convingi de stilul nostru de lucru, te invităm aici. Să le cunoști pe colegele de la make-up, pe trainere, pe celelalte modele. Suntem sigure că vom face echipă bună împreună. Și că vom avea ce povesti la machiaj, înainte de ture!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *