Ce faci când un membru insistă să te întâlnească?

La Preziosa, fiecare model de videochat a primit măcar o dată o invitație să se vadă cu un membru. Unele dintre colegele noastre sunt atât de obișnuite cu cereri din astea încât le consideră lucruri normale.

Adică nici nu le mai bagă în seamă. Le tratează ca și cum ar fi parte a jobului. Și trec mai departe cu eleganță. Ca model nou, merită însă să înțelegi câteva lucruri despre aspectul ăsta. Ca să știi cum să reacționezi într-o astfel de situație.

Membrii de tipul ăsta sunt de câteva feluri: cei care se îndrăgostesc de tine, cei care vor să te aibă ca trofeu, cei care pur și simplu așa fac cu fiecare femeie mai frumoasă. Pentru fiecare categorie, e bine să ai un răspuns diferit.

Refuză-i cu delicatețe, dar ferm

Videochatul e un job care implică discreția. Protecția datelor tale personale e esențială în tot ce faci. Lucrul ăsta îți asigură liniștea, te ferește de încurcături nedorite. Totodată, e un aspect cerut atât de site-urile de videochat, cât și de studiourile serioase, cum e Preziosa.

În primul rând, nu cred că ai vrea să știe vreun membru unde stai, ce familie ai, care e situația ta de acasă. Oamenii aceia pot fi geloși, cu reacții nebănuite. De ce să ai neplăceri cu ei, dacă poți evita orice problemă?

În același timp, e și ilegal să te vezi cu membrii, să ajungi eventual în situații intime. Că asta nu se mai cheamă videochat sau în alt fel, ci escortă. Ai deci toate motivele să nu te bagi în așa ceva. Că nu te avantajează.

Cum spuneam, membrii sunt de mai multe feluri. Unii te văd pe site, le place de tine, încep să te cunoască. După câteva conversații și show-uri, se simt mai apropiați și confundă starea aia de bine, online, cu iubirea.

Videochat Iași Preziosa 2

Așa apar întrebările despre unde stai, cu cine ești și alte lucruri intime. Plus cererea de a vă întâlni în persoană, în Iași sau în străinătate. Sfatul nostru călduros este să fii cât mai clară în răspunsul tău. Spune-le că asta nu se va întâmpla niciodată, pentru că așa sunt regulile.

Totodată, promite-le că vei fi mereu prezentă online pentru ei. Că e o relație mai interesantă așa. În felul ăsta, îi refuzi limpede, dar nu îi alungi cu totul. Le dai șansa să vină în continuare pe site, să aveți show-uri împreună, deci să câștigi bani cu dânșii.

Evită categoric să-i păcălești că o să te vezi cu ei. Nu le a speranța degeaba, că se vor simți înșelați. Un membru cu adevărat gelos te poate reclama chiar la site, că l-ai mințit, și să își ceară banii înapoi.

Distrează-te la distanță cu vânătorii de trofee

Cu celelalte categorii de membri e o altă discuție. Cei care caută să te vadă într-un hotel pe undeva nu merită atâta bătaie de cap. Cu asta se ocupă tot timpul: încearcă să amăgească modele să se vadă cu ei. Normal, îi refuzi, că tot nu e legal și bine pentru tine.

Totuși, ca să-i readuci pe contul tău, poți încerca să îi ții interesați. Nu cu chestii romantice, ca pe îndrăgostiți, ci provocându-i. Fii amuzantă cu ei, ușor ironică. Tachinează-i, ține-i pe jar, provoacă-le orgoliul! Unii vor continua să-ți facă bani doar din cauza asta.

Poți chiar să inversezi rolurile. În loc să-i lași pe ee să se dea vânători, dă-le senzația că eei sunt vânatul. S-ar putea să se simtă bine în poziția asta și să-ți caute în continuare compania. Ceea ce e clar în avantajul tău.

Preziosa model videochat Iași 2

Important în toată chestia asta e să fii mereu senină și să înțelegi situațiile. Indiferent dacă un membru se apucă să plângă că nu mai poate fără tine sau altul se agită că nu-ți mai dă bani dacă nu vă vedeți, rămâi calmă. 

Sunt milioane de membri pe site-urile de videochat și n-ai de ce să-ți faci griji. Vor veni alții dacă ăștia pleacă. Grijile apar doar atunci când ești tentată să le dai datele personale. Și, mai rău, dacă te gândești să te vezi în realitate cu ei.

Atunci riști să ți se întâmple ceva, să fii suspendată de site, îți poți pierde jobul. Plus necazuri cu poliția. Deci e infinit mai bine să fii în siguranță, să îți joci pe degete membrii în cel mai distractiv mod cu putință.

Așa se fac cei mai mulți bani din videochat în Iași. Modelele cu recorduri de câștiguri de la Preziosa nu pierd timpul cu amăgiri din astea, cu întâlniri. Știu că acolo sunt numai încurcături și că le-ar afecta câștigurile pe termen lung.

De asta se focusează pe ce contează: să-și lărgească baza de membri și să câștige doar pe site cu ei. Că aici e cald și bine. La fel îți recomandăm și ție. Bucură-te de ce ai la studio, că vei avea și mai mult!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *