De ce modelele de la Preziosa preferă site-urile de videochat premium

În vreme ce modelele de la alte studiouri din Iași încearcă să se descurce pe tot felul de site-uri freemium, la Preziosa preferăm videochatul premium. De ce e așa? Din foarte multe motive. Toate au legătură cu avantajele tale.

Pentru început, merită spus cam care-i treaba cu site-urile freemium. Adică ce se mai întâmplă pe Chaturbate, Bonga, MFC, toată puzderia aia de site-uri pe care sunt nevoite să lucreze unele modele.

Mai ales de când a apărut pandemia, acum aproape 2 ani, a apărut o mulțime de modele noi pe site-urile freemium. Persoanele care aveau nevoie urgentă de un venit prin toate țările lumii s-au apucat de videochat. Și s-au dus unde era mai ușor: pe site-urile cu multă nuditate.

Preziosa model videochat Iași LiveJasmin

Normal că cine nu știa multă engleză sau nu avea idee cum să discute cu un membru a preferat metoda asta. Că pe site-uri premium n-ar fi avut șanse. În felul ăsta, numărul de modele de pe site-urile freemium s-a dublat.

O mulțime de modele au fost și sunt în continuare dispuse să facă show-uri totale pe bani foarte puțini. Mai ales că membrii de acolo cheltuiesc și mai puțini bani ca înainte. În felul ăsta, chiar și modelele cu experiență sunt afectate financiar.

La Preziosa, preferăm LiveJasmin și Flirt4Free

Modelele de la noi aleg cu totul altfel. Se orientează către site-urile freemium, precum LiveJasmin și Flirt4Free. Motivul e simplu: e o opțiune mult mai avantajoasă din toate punctele de vedere.

Să o luăm pe rând. În primul rând, pe site-urile freemium se fac mult mai mulți bani. Asta ți-o poate spune oricine a încercat ambele variante. În plus de asta, încasările sunt constante. 

Dacă îți faci treaba ok, te poți baza că ai încasări frumoase tot timpul, fără să te bazezi pe noroc.

Pe site-urile freemium vin membrii cu cei mai mulți bani din videochat. De asta poți pune și tu, ca model, un preț mai mare. Oamenii caută calitate, experiențe plăcute. Iar site-urile încurajează și ele tipul ăsta de interacțiune.

Preziosa videochat Iași LiveJasmin

Totodată, tipul ăsta de videochat e mult mai elegant. Se bazează pe ținute speciale, pe atenție dată detaliilor, pe conversații cu membrii. Contează, desigur, și show-urile, dar e un echilibru între partea asta de comunicare și elementul adult al jobului.

Pe lângă asta, contează enorm și legătură pe care Preziosa o are cu site-urile. Avem parteneriate foarte strânse, prin care primim sprijin constant. Experții de la LiveJasmin și Flirt4Free sunt 24/24 de ore la dispoziția ta, ca model, să te ajute cu tot ce ai nevoie.

Dacă vrei un sfat sau apare vreo problemă tehnică, doar îi contactăm și ei ne ajută. Ne trimit statistici despre evoluția ta și în felul ăsta putem îmbunătăți diverse aspecte legate de job. Cu alte cuvinte, lucrurile se întâmplă la un cu totul alt nivel.

Suntem specializate în videochatul de calitate

Desigur, sprijinul partenerilor noștri rămâne foarte util pentru succesul tău. Fundamental pentru tine este însă suportul trainerelor de la Preziosa. Pentru că ne-am orientat de foarte mult timp spre videochatul premium, am investit substanțial în direcția asta.

Asta înseamnă că am oferit trainerelor noastre stagii de pregătire avansată în videochatul de înaltă performanță. Știm acum toate secretele marilor câștiguri și le aplicăm cu succes cu modelele de la studio.

Spre deosebire de studiourile de videochat care încearcă să se descurce pe site-urile freemium, noi dezvoltăm mult partea asta de training. Pentru că ne pasă de tine, vrem să te ajutăm cu adevărat.

Facem lucrurile sistematic, ne organizăm cât mai eficient pentru a-ți oferi toate condițiile necesare reușitei. În același timp, investim și în designul camerelor, ne asigurăm de calitatea înaltă a filmelor și fotografiilor pe care ți le facem la Preziosa.

Machiajul zilnic gratuit și cursurile de engleză de la studio sunt gândite în aceeași direcție. Îți punem la dispoziție servicii de calitate pentru ca tu să fii wow online. Să poți oferi și tu membrilor calitate.

Așa funcționează videochatul premium: câștigă modelele și studiourile care se ridică la standardele cele mai înalte. La Preziosa, suntem obișnuite cu stilul ăsta și te ajutăm și pe tine să reușești. 

De fapt, e mai simplu decât pare. Pentru că noi ne ocupăm cam de tot. E nevoie doar ca tu să fii o parteneră de încredere. Cu cât colaborezi mai îndeaproape cu noi, cu atât îți maximizezi șansele să fii o campioană a câștigurilor.

Abia așteptăm să te cunoaștem și să-ți prezentăm site-urile de videochat premium. O să vezi din prima secundă o diferență enormă față de ce știai tu despre alte site-uri. Și tu meriți să lucrezi aici, unde îți este mai bine. Hai să începem chiar acum!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *