Când închizi un site, dacă lucrezi prin tehnica multi-site?

Dacă lucrezi și tu multi-site, probabil ai unul principal și câteva secundare, pe care faci mai puțini bani. La Preziosa, cele mai multe modele lucrează cu LiveJasmin ca site principal și au deschis maxim alte 2 site-uri secundare, cum ar fi Adult Work și XLove. Fetele care lucrează pe site-uri freemium, au deschise Chaturbate, Bonga și Stripchat.

În fine, ordinea lor variază de la model la model. Important e să te limitezi la 3 site-uri, ca să rămâi focusată și să-ți poți crește ok conturile. Uneori însă e recomandabil să închizi unul sau chiar ambele site-uri secundare. Când? Îți explic imediat!


Preziosa videochat Iasi 79

1. Câștigi tot mai mult pe site-ul principal

Dacă ai ca site principal LiveJasmin și alte 2 site-uri secundare, ca Streamate sau ImLive, uită-te la structura câștigurilor. În cazul în care pe LiveJasmin faci 60-70% din toți banii tăi, iar contul e în creștere constantă, atunci ia în calcul închiderea unuia sau chiar a ambelor site-uri secundare.

În loc să îți consumi timpul și energia cu ceva nesemnificativ, acordă focus total site-ului care are cel mai mare potențial. Așa obții și badge-ul de model exclusivist, ceea ce te ajută la trafic. 

2. Faci puțini bani pe un site secundar

Să zicem că peste 50% din bani în faci pe LiveJasmin și contul îți crește constant. Iar pe XLove, de exemplu, îți merge tot mai slab. Faci câteva sute de dolari și pierzi o grămadă de timp aiurea. În cazul ăsta, e bine să încerci mai întâi să analizezi lucrurile. Adică să vezi dacă faci vreo greșeală. Trainera ta va verifica dacă ai profilul corect completat, dacă utilizezi toate resursele site-ului, dacă ești adaptată la trendurile acelui site atâta timp cât îl deschizi.

Dacă observi greșeli pe care le faci acum, merită să le corectezi și să vezi dacă veniturile cresc. Dacă în schimb îți dai seama că orice ai încerca ai câștiguri tot mai slabe, închide-l! Mai bine te concentrezi pe site-urile care merg și care pot să-ți aducă și mai mulți bani.

3. Întâmpini probleme tehnice pe site

Site-urile mari de videochat, precum LiveJasmin, au o infrastructură enormă. Departamentul lor de suport are mai mulți oameni la dispoziția studiourilor decât au alte site-uri. În felul ăsta, dacă întâmpini vreo problemă tehnică, se poate rezolva mai ușor. Site-urile mai mici dau mult mai puțină atenție acestui aspect. Merg mai prost, poți pierde private-uri, ceea ce e enervant.

Dacă vezi că tot ai probleme cu un site și cei de acolo nu te ajută, poate că merită să renunți la el. Mai bine te concentrezi pe site-urile mari, serioase, unde te poți baza pe sprijinul lor tehnic. Același lucru e valabil și dacă ai probleme cu membri care te enervează și pe care vrei să-i blochezi. Site-urile mari te ajută mult mai repede să faci asta.

În concluzie, tehnica multi-site e avantajoasă pentru că-ți dă multe opțiuni. Poți să încerci o mulțime de site-uri și să vezi care funcționează pentru tine. La fel, poți să vezi ce merge și la alte modele, care încearcă alte site-uri decât tine. Totuși, e bine să te concentrezi pe ce ți se potrivește, pe site-ul care dă rezultate în cazul tău.

Uneori, chiar e recomandat să lucrezi doar pe un singur site atunci când vezi câștiguri consistente acolo. Oricare ar fi alegerea ta, noi suntem mereu alături de tine pentru rezultate cât mai bune la Preziosa.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *