Preziosa îți recomandă ce întrebări să pui la un interviu de angajare

Avem foarte mulți ani de experiență în videochat în Iași. Am lucrat cu mii de modele, am văzut cum a evoluat domeniul ăsta. Tuturor fetelor care vin la Preziosa le oferim ce e mai bun pentru a reuși. Tocmai pentru că știm perfect care e rețeta succesului. Și ce trebuie să facem noi, ca cel mai bun studio de videochat din Iași pentru tine.

Dacă vrei să te angajezi dar nu ești încă sigură unde, sfatul nostru este să-ți dai timp. Ca să fii 100% sigură că faci alegerea potrivită. De asta ne-am gândit să-ți dăm câteva sfaturi utile din partea Preziosa.

Preziosa videochat Iasi 50
Preziosa îți recomandă ce întrebări să pui la un interviu de angajare 2

E ok să mergi la mai multe interviuri de angajare în videochat în Iași. Desigur, ne onorează să vii din prima la Preziosa. Dar dacă vrei să vezi mai întâi cum e și în altă parte, te înțelegem perfect. Uite ce credem noi că ar fi ok să întrebi când ajungi la un interviu de angajare:

  1. Ce comision îmi dați? O să vezi că multe studiouri de videochat din Iași au comisioane mai mici decât altele. La Preziosa primești însă comisionul cel mai mare: 70% în primele 20 săptămâni.
  2. Ce alte bonusuri am? Multe studiouri nu-ți dau niciun bonus, pentru că nu-și permit asta. Din contră, toate modelele de videochat din Iași știu că la Preziosa ai, de departe, cele mai mari bonusuri. După primele 20 săptămâni, primești bonusuri progresive de până la 70% comision.
  3. Îmi primesc toți banii prin forme legale? Cam toate celelalte studiouri de videochat din Iași vor încerca să te convingă să-ți dea salariul minim pe economie. Iar restul să ți-i dea la negru, în mod dubios, riscând probleme cu legea. Când vii însă la Preziosa, lucrezi 100% legal.
  4. Îmi asigurați make-up gratuit, lecții de engleză gratuite? Evident, cele mai multe studiouri de videochat din Iași nici nu se gândesc la așa ceva. În vreme ce la Preziosa ai avantajele astea din prima zi.

Normal că sunt și alte lucruri pe care să le iei în considerare. Cum ar fi bonusul de angajare. Sunt studiouri care îți promit sume mari, iar când te duci la interviu îți spun că de fapt o parte din banii ăia ți-i dau sub formă de training! Deci te păcălesc pe față.

De asta e important să compari ce oferă unii și alții. Să te uiți și la fețele oamenilor, la atmosfera de prin studiouri. Suntem convinse că în final o să alegi Preziosa. Fiindcă suntem pe bune cel mai bun studio de videochat din Iași!

Pentru angajare ca model de videochat în Iași la Preziosa, te rugăm să o suni pe colega noastră Claudia la tel: 0740.234.235.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.