Încasările tale depind direct de trainingul primit. De asta te ajutăm cu 14 colege la Preziosa!

Toate celelalte studiouri de videochat din Iași au 1, 2 maxim 4 traineri. Sau admini, cum li se spune acolo. De ce crezi că noi am angajat 14 colege la departamentul ăsta? Pentru tine, firește! Fiindcă suportul pe partea de training te ajută enorm să crești în încasări!

Trainerele de la Preziosa te ajută în nenumărate feluri, deși poate uneori nu-ți dai seama. Uite cum poți să faci mai mulți bani cu sprijinul lor:

  1. Te învață totul despre bazele videochatului

Mai ales când ești model nou și habar n-ai ce-i cu jobul ăsta, aportul trainerelor e imens. Colegele noastre îți explică A,B,C-ul domeniului și asta contează enorm. 

Te integrezi mai repede, treci peste momentele inițiale de îndoială, de jenă poate. Înțelegi imediat cum merg lucrurile și faci mai repede bani.

  1. Sunt aproape de tine în orice situație

Dacă vrei un sfat pentru o problemă personală, orice fel de ajutor, trainerele de la Preziosa sunt mereu lângă tine. 

Apelează la ele și vei fi uimită de cât de amabile sunt. O să-ți placă mult de ele și o să te simți de minune în compania lor!

  1. Îți pun la dispoziție statistici prin care să devii un model mai bun

La Preziosa, folosim statistici, date complexe pentru a-ți susține evoluția. Fiind un studio Certificat LiveJasmin, avem o relație privilegiată cu cel mai important site de videochat premium din lume. 

Așa obținem informații prin care putem înțelege la ce mai avem de lucrat, cum să îmbunătățim prezența ta online.

  1. Îți organizează perfect programul

Unul din ingredientele succesului în videochat în Iași este constanța. Trainerele de la Preziosa se ocupă de programarea ta la cameră, la machiaj, la ședințele foto-video. De asemenea, îți aranjează zilele libere, ca să ai și o viață privată ok. 

Per ansamblu, asta îți aduce constanță, un nivel bund e energie, care te ajută enorm pe partea de câștiguri.

  1. Te susțin moral când ai o zi aiurea

Suntem oameni și fiecare mai avem zile proaste. Poate nu e trafic destul, un membru te-a enervat sau cine știe mai ce. Pentru că avem angajate 14 trainere, în orice moment e cineva cu care să poți sta de vorbă, doar ca să te răcorești, să te încurajeze un pic. Uneori asta contează mai mult ca orice.

Preziosa trainer videochat Iasi

Iată doar câteva motive pentru care merită să te folosești cât mai mult de trainerele tale. Mai sunt și altele, desigur. 

Când te angajezi la Preziosa, o să observi chiar că modelele cu experiență cer tot timpul sfatul trainerelor. Tocmai pentru că știu cât de valoroasă e interacțiunea asta.

Asta te sfătuim să faci și tu. Profită acum de avantajele pe care le ai doar la Preziosa! În alte părți ești lăsată să te descurci singură. Noi te înconjurăm cu sfaturi bune și atenție. Printr-o echipă complet feminină, să te simți cât mai în largul tău. Abia așteptăm să lucrăm cu tine!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *