Hai să-ți spunem diferența dintre Preziosa și celelalte studiouri de videochat din Iași!

Există o mulțime de studiouri de videochat în Iași. Unele mai mari, de care sigur ai auzit, altele mai mici, care nu îți spun nimic. Preziosa face parte din prima categorie. Pentru că suntem cel mai mare studio și avem o experiență de peste 10 ani în domeniu.

Credem totuși că e util să-ți dăm câteva argumente pentru care merită din plin să ne alegi pe noi. N-o să-ți spunem cum fac alții, că suntem cel mai bun sau mai frumos studio. Deși poate avem mai mult ca oricine dreptul să pretindem lucrul ăsta.

Preziosa videochat Iasi 77

În schimb, ne propunem să-ți oferim numai date, dovezi verificabile prin care să ne compari cu alții. Și din care reiese clar că Preziosa e o opțiune mult mai avantajoasă pentru tine.

Permite-ne să-ți dăm măcar câteva argumente de acest tip:

  1. Îți garantăm cel mai avantajos Bonus de angajare: comision 70% în primele tale 20 săptămâni la Preziosa, cu banii la zi. La alte studiouri ți se promit tot felul de sume cash care au condiții ascunse sau care nu ți se mai dau vreodată.
  1. Chiar și după acest Bonus de angajare, câștigi foarte bine printr-un sistem de bonusare progresiv, de până la 70%. În alte părți iei cel mai adesea 50% comision și atât.
  1. La Preziosa poți beneficia de cazare gratuită în Iași timp de 2 luni, un beneficiu unic pe piață.
  1. Aici ești ajutată de cea mai mare echipă de trainere din videochat din Iași. 14 colege sunt alături de tine indiferent de tura pe care ai lucra, de dimineață sau noapte. În alte părți sunt cel mult 2 traineri pe tură, iar pe tura de noapte ești lăsată să te descurci singură.
  1. Îți oferim machiaj zilnic și lecții de engleză gratuite. Din nou, pentru alții astea sunt lucruri ieșite din comun.
  1. Suntem un studio exclusiv feminin. Celelalte studiouri au bărbați ca admini, care se uită la privaturile tale.
  1. Îți oferim cursuri de comunicare și dezvoltare personală. Firește, alții nu au auzit de așa ceva și nu-ți vor oferi vreodată astfel de avantaje.

Pe lângă aceste 7 diferențe sunt multe altele. Tot așa, verificabile, de care te poți convinge singură. Avem certificare LiveJasmin, singurul site premium din lume. Asta înseamnă că faci videochat glamour, unde pui accent pe eleganță. La majoritatea celorlalte studiouri se lucrează pe site-uri freemium, gen Chaturbate, unde trebuie să oferi show-uri adulte non-stop.

Te invităm deci să ne compari cu alte studiouri și să alegi în cunoștință de cauză. Iar dacă vrei să ne cunoști mai bine, te primim cu drag în vizită. Suntem sigure că vom colabora pentru mult timp la Preziosa!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *