Care e suma minimă pentru care merită să faci videochat în Iași?

Asta e o întrebare pe care și-o pun unele fete care sunt mai puțin sigure că vor face bani ca modele. De partea cealaltă, vin la noi și multe fete care sunt convinse că vor câștiga 3, 4, 5.000 de euro pe lună lejer din jobul ăsta. Singura lor preocupare fiind cât de repede ajung la nivelul ăsta.

Dacă ești și tu puțin nesigură, îți spunem în primul rând că poți mai mult decât crezi. Așa se întâmplă în fiecare caz. Și avem destulă experiență ca să fim sigure de ce spunem. Am lucrat de nenumărate ori cu fete care doar au venit să încerce. Fiind convinse că nu se vor descurca.

Le-am ajutat însă imediat cu training, cu lecții de engleză, cu machiaj și poze gratuite. Adică am lucrat mult pentru ca ele să arate cât mai bine online. Cele mai multe au înțeles repede cât de prețios e lucrul ăsta și și-au dat interesul să iasă bine. 

Normal, în momentul în care din ambele părți există seriozitate, rezultatele apar. Și așa au ajuns și ele acum la 3, 4 mii de euro pe lună. Poate mai încet decât alte modele, dar sunt la nivelul ăsta. Cu destul loc de îmbunătățire, de creștere a încasărilor.

1.500 euro e un câștig decent pentru un model nou

Și totuși, dacă te întrebi cam care ar fi un nivel ok de încasări în videochat, îți spunem deschis. La Preziosa, cam orice model nou poate să facă 1.500 euro pe lună. Mai ales că timp de 14 perioade ai 70% comision, deci poți să-ți faci liniștită o bază de membri cu care să câștigi mai mult. 

Da, am fost pe aici și câteva modele care nu făcut banii ăștia. Dar nu pentru că le lipsea farmecul sau nu erau făcute pentru videochat. Ci pentru că nu erau îndeajuns de motivate, de serioase, de organizate. 

Preziosa videochat Iasi 32

Chiar dacă îți lipsește experiența, cu ajutorul nostru puternic reușești să faci banii ăștia după câteva perioade. Ține doar de tine să colaborezi bine cu trainerele de la Preziosa, să pui în aplicare sfaturile lor. 

Ok, deci cam ăsta ar fi un câștig decent, pe care îl poți atinge fără probleme. Noi ne gândim la ea ca la o bază de la care urcăm spre câștiguri mai mari. Dar o facem în ritmul tău, fără să te forțeze nimeni. Progresezi în trepte mici, către 1.700, apoi 2.000 de euro pe lună. E foarte ok așa, noi te susținem din plin.

Oricum, 1.500 de euro e un nivel de câștiguri extraordinar dacă faci o comparație cu cât câștigă alte fete din Iași. Unde ai mai face banii ăștia? La Lidl, la casierie, sau la vreo terasă din mall, ca ospătăriță? Așadar, chiar dacă prin absurd ai rămâne la nivelul ăsta, tot ar fi mult mai bine decât în altă parte. 

Dar, din nou, suntem sigure că 1.500 de euro înseamnă doar o etapă intermediară. De fapt, și tu poți mai mult decât crezi. Mult mai mult! Hai să vedem cât de sus ajungem împreună!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *