Plajă sau piscină – unde ies cele mai reușite poze pentru modele?

Dacă tot e așa frumos vara asta, pe lângă distracție, ne gândim și la poze sau filme frumoase. Pentru că jobul ăsta ține de imagine și avem nevoie să le oferim o experiență de neuitat membrilor. În mod normal, fiecare model are un portofoliu de imagini realizate la studio, în cameră de lucru sau într-un hotel frumos din Iași. 

Dar acum putem ieși oriunde, avem șansa să experimentăm, să facem o mulțime de lucruri. Află și tu unde își fac poze modelele de la Preziosa!

  • Cel mai căutat loc de făcut loc de făcut fotografii sau filme sunt piscinele din Iași. E comod de lucrat acolo și pentru colegele noastre de la Departamentul Foto-Video. Apă, balonașe, costume de plajă, atmosferă de vară și fun. Normal că îi place oricui să se distreze așa, și să pună apoi imagini superbe pe conturi! De obicei, facem foarte multe poze când ajung modelele noastre la piscine, pentru că poze și filmulețe scurte pot fi trimise și prin mesaje, membrilor. Pentru toate astea, fetele noastre primesc bani de la membri, deci e avantajos pentru toată lumea.
  • La Preziosa, în fiecare vară organizăm mici escapade la mare, care îmbină plaja cu shooting-urile. 3-4 modele, împreună cu o fotografă, se urcă în mașină și pleacă la Mamaia. Acolo fac poze și filme în tot felul de ipostaze fancy, ca să aprindă imaginația membrilor. Pot să facă și poze topless dacă vor, că nu le deranjează nimeni. În unele cazuri, putem închiria o barcă cu motor, ca să filmeze și în larg, să iasă mai spectaculos.
  • Câmpurile cu flori din jurul Iașului sunt o altă oportunitate interesantă. De obicei, la piscină sau plajă, modelele au o atitudine mai erotică, mai provocatoare. Între flori, fac din contră, poze romantice, jucăușe, mai de adolescente. Unii membri apreciază mult stilul ăsta și merită să le oferi ce își doresc.

Astea sunt cele mai frecvente opțiuni ale modelelor noastre. Cine are chef să meargă până la mare reușește să obțină și cele mai bune imagini. Dar se pot face lucruri foarte frumoase și aici în Iași. La piscină, undeva unde sunt multe flori sau închiriind o vilă cu o curte mare, frumos amenajată. 

Important e ca tu să te simți cât mai bine în pielea ta și să-ți placă mediul. În rest, ne adaptăm la preferințele și nevoile tale. Și te ajutăm cu sfaturi despre tematicile, scenariile și ținutele potrivite pentru shooting-ul tău.

Vrei și tu poze la mare sau la piscinele din Iași. Vino la Preziosa și intră în echipa modelelor cu cele mai frumoase portofolii din videochat Iași!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *