CÂT SE CÂȘTIGĂ DIN VIDEOCHAT? ÎȚI SPUNEM NOI!

Multe fete care sună la Preziosa ne întreabă cât se câștigă din videochat. Desigur, în afară de cele cu experiență, care știu foarte bine care-i treaba. Dar cine abia ia contact cu domeniul ăsta are nevoie să afle. Ca să-și facă o idee cam câți bani ar putea să primească. Dacă și tu vrei să știi lucrul ăsta, îți spunem chiar acum.

Pe scurt, pentru oricine întreabă cât se câștigă din videochat îi spunem imediat: depinde! La Preziosa, avem modele care câștigă între 1.000 $ (pentru modelele noi), și 28.000 $ pe lună (pentru cele cu experiență)! Exact, nu există o listă cu câștiguri fixe, ca să știi dinainte câți bani o să iei ca model. Iar diferențele sunt foarte mari. Sunt mulți factori care influențează lucrul ăsta. Hai să-i luăm pe rând!

Preziosa videochat Iasi 14
  • Seriozitatea

Lucrul ăsta contează cel mai mult. E mai important chiar decât felul în care arăți. Când lucrezi cel puțin 8 ore pe zi și tratezi jobul de model ca pe unul normal, ai rezultate. Cu un focus suplimentar, ajungi deja în zona de înaltă performanță. Adică acolo unde modelele de succes câștigă peste 5.000 dolari lunar, banii lor. 

Pe lângă orele online, e esențial să fii și constantă la program. Degeaba vii 10 ore pe zi, dar doar 2 zile, ca mai apoi să lipsești sau să pleci din ture. Găsește-ți ritmul potrivit și menține-l 5 zile pe săptămână!

  • Aspectul fizic

Da, contează și felul în care arăți. E bine să ai grijă de tine, ca femeie. Adică să mergi la coafor, să-ți pui unghii. În plus, mănâncă sănătos, mergi la sală, pentru că ajută. Multe fete de la Preziosa și-au făcut un stil de viață din asta și le ajută mult pe partea de încasări. 

Te rog să reții că machiajul e gratuit la noi. Ți-l oferim în fiecare zi, tocmai ca să arăți cât mai bine pe cameră și să faci mai mulți bani. Și fotografiile, filmele de profil contează la încasări. Preziosa ți le oferă tot gratuit, deci profită de ele! Cu un aspect fizic plăcut și seriozitate, deja poți depăși 7-8.000 dolari lună de lună.

  • Colaborează bine cu trainerele tale

Unul din marile avantaje pe care le ai la Preziosa e trainingul performant. Suntem recunoscute pentru susținerea puternică a modelelor noastre și suntem pregătite să-ți oferim asta și ție. Te sprijinim non-stop, indiferent pe ce tură ai lucra. 

Colegele noastre au grijă de conturile tale, îți dau sfaturi tehnice, îți explică ce ai de îmbunătățit. Așa faci mai mulți bani. Cât de mulți? Dacă îndeplinești și condițiile de mai sus, te poți duce peste 10.000 dolari lunar.

Partea cea mai frumoasă a videochatului în Iași e că tu hotărăști cât câștigi. Nu ai limite, salariu fix, ca la alte joburi. Aici tu decizi cât timp, câtă energie investești în succesul tău. Și, mai ales, cât de serioasă ești. Din partea noastră ai însă tot sprijinul din lume! Ei, acum știi cât se câștigă din videochat. Hai să începi chiar să câștigi banii ăștia! 

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *