Află de ce e important să ai o galerie video frumoasă!

Ca model de videochat, tu vinzi imaginea ta. Pentru asta dau membrii bani online: să comunice cu tine și să te poată vedea. Fie live, fie prin poze și filme. De asta e foarte important să ai o galerie video superbă. Partea cea mai simpatică e că noi ne ocupăm de aproape tot. Te programăm la machiaj gratuit, ca să arăți superb la filmări. Colega noastră Maria își setează din timp camera video, luminile, iar trainera ta îți sugerează o tematică, eventual un anumit decor, și niște ținute.

Mai departe, e nevoie doar să intri în rol. Să fii ca o actriță, sexy, seducătoare. Maria are grijă să anime atmosfera cu sfaturi și muzica potrivită. Se mișcă în jurul tău ca să te surprindă în diferite poziții, cu luminozități variate. Poți să faci filme și într-un stil foarte jucăuș, de elevă de liceu, fie de lady, foarte elegantă. Sau în posturi mai dark, axată pe fetish-uri. Avem libertatea deplină să experimentăm, să vedem ce ți se potrivește mai bine.

Preziosa videochat Iasi 12

Nici măcar nu e nevoie să iasă bine din prima. Maria trage mult material, ca să aibă de unde tăia, edita. Dacă ai o postură, sau un detaliu fizic pe care vrei să-l evite din clipul final, doar spune-i și se rezolvă. Vrem să fii cât mai confortabilă în fața camerei și să iasă o galerie video reușită. Cu cât ai mai multe filme de calitate, cu atât mai bine! Membrii vor cumpăra clipuri cu tine din galeria video, iar tu vei putea treptat să mărești și prețul lor.

Mai mult, e bine să folosești mici filme și pe wall-ul tău. E la fel ca pe Instagram: cine observă un filmuleț în care faci un preview sexy, îl poți aduce în camera ta. Și așa continui cu un show live, din care câștigi mult mai mulți bani. Deci merită din plin să acorzi timp și atenție acestui aspect. Modelele de succes de la Preziosa chiar se gândesc împreună cu trainerele la idei noi, se inspiră de la Fashion TV sau din filme erotice.

Așadar, e foarte bine să ai niște galerii video superbe la profil. Și să le updatezi constant. Mai ales dacă aduci schimbări majore de look: adică dai o culoare nouă la păr, îți pui buze sau implanturi de silicoane. Atunci i nevoie să ilustrezi noua ta imagine, astfel încât membrii să te admire deplin. În final îți mai spun că, și dacă ai zero experiență cu filmările, fii liniștită! Niciun model nu s-a născut actriță. Totul se învață ușor, pas cu pas. Suntem sigure că așa o să faci și tu. Și o să-ți ajungă să-ți placă la nebunie când vin zilele de filmări pentru galeria video!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *