Ai putea să câștigi și tu peste 15.000 de dolari la perioadă. Doar să vrei!

Vin uneori modele la noi care au încercat să lucreze de acasă. Sau la alte studiouri de videochat din Iași, mai mici, necunoscute. Ne spun că au făcut 600 de dolari, 800 e dolari, maxim 1.200 de dolari. În niște condiții destul de sărăcuțe. 

Noi le integrăm imediat în echipă și începem să facem training împreună cu ele. Adică să le explicăm secretul încasărilor mai mari, mult superioare față de sumele cu care au fost ele obișnuite. 

În același timp, le obișnuim cu stilul nostru de lucru, de la Preziosa. Adică le facem cont pe Jasmin când sunt pregătite și îi dăm drumul la treaba serioasă. Cu constanță de ore, cu un program sistematic, cu tot ce trebuie. 

Așa apar rezultatele. 1.500 de dolari, 2.000 de dolari, apoi 2.500 de dolari și tot așa. Până la 15.000 de dolari, cum vezi că a făcut recent un model de-al nostru. Și chiar mai sus, că sunt colegele care s-au dus și mai sus în încasări.

Suntem specialiste în recorduri

Vrei să te bucuri și tu de sumele astea? Uită experiențele tale trecute și vino la Preziosa! Aici o luăm de la zero. Chiar dacă nu știi nimic despre videochat, facem treabă. Ba uneori chiar e mai bine să nu ai experiență decât să încerci să scapi de niște obișnuințe care nu te avantajează, învățate cine știe pe unde. Asta e specialitatea noastră: să facem recorduri cu fete care vor să facă treabă!

Observi desigur care e condiția pentru a face și tu mulți bani ca model: să vrei! Exact, n-o să te mințim niciodată că faci zeci de mii de dolari în domeniul ăsta stând plictisită în fața camerei video. Sau venind numai 5 ore pe zi la job. Sau să vii 3 zile și să pleci 5, fără să dai vreun semn. Nu așa se fac banii. De fapt, îți garantăm că o să ai încasări foarte slabe în stilul ăsta. 

Preziosa videochat Iasi 120

Seriozitatea înseamnă minimum 8 ore pe zi online, din camera ta, concentrată pe ceea ce faci, cu un vibe bun. Trainerele Preziosa te ajută mult în direcția asta. Îți construiesc conturi așa cum trebuie, țin legătura cu suportul site-ului pe care lucrezi și îți spun ce să faci. Se ocupă și de organizarea programului tău. 

Îți arată exemple de “Așa Da/Așa nu”, din care să înțelegi clar cum să fii la program. Îți garantăm și lecții gratuite de engleză, să te înțelegi mai bine cu membrii tăi. Dacă tu accepți ajutorul ăsta și profiți de el, recordurile apar și pentru tine.

Și tu poți să faci 15.000 de dolari la Preziosa

Unele fete care vin la noi nu cred că pot mai mult. Unele încep să facă bani, dar tot spun că videochatul poate nu e pentru ele. Asta se întâmplă pentru că nu au lucrat niciodată sistematic. 

Nu a crezut nimeni în ele și nu le-a organizat munca. Asta facem noi. Și avem pretenția că suntem foarte pricepute la asta. Doar în felul ăsta apar sumele mari. Apoi și mai mari. Care, la rândul lor, generează încredere în sine. 

Poți fi deci sigură, oricâte îndoieli ai acum, că o să fie bine. Chiar dacă 15.000 de dolari la perioadă ți s pare o sumă enormă, e perfect realizabilă. Împreună ajungem acolo mai repede decât ai crede. 

Voința e singurul lucru de care ai nevoie. Când ești cu adevărat motivată, faci și tu recorduri de încasări. Banii ăștia devin o normalitate pentru tine. Simți că-i meriți, că e firesc să se adune în contul tău.

Sună-mă chiar acum la Preziosa! Sunt Claudia și abia aștept să facem planuri împreună pentru recorduri extraordinare pe Jasmin! 

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.