Deja August! Dar încă e timp de vacanțe!

Ce repede trece vara asta! Abia a venit și uite că suntem în August. Deși apar iar restricții, iar vremea cam face surprize, cu ploaie, cu vânt, încă suntem cu mintea la vacanțe. Cel mai ușor e direct din Iași, cu avionul desigur. Pur și simplu ne uităm pe telefon ce zboruri sunt și ne facem planuri pentru câteva zile. Că așa sunt cele mai frumoase plecări. Nu din alea de 10 zile, tradiționale. Ci un weekend mai prelungit, să ne facem de cap așa cum trebuie.

La mare modă acum e Santorini. Deși Grecia e în zona roșie, se poate fără probleme cu vaccinarea făcută. Nu mai e ca anul trecut, cu carantină și alte lucruri aiurea. Cine a mers deja acolo îți poate spune că totul e de pus pe Insta. Așa de frumos! Fetele de la noi mergeau și în Antalia, dar acum sunt ceva programe acolo cu căldurile excesive, și mai amânăm. Poate că Septembrie e mai ok în Turcia.

Preziosa videochat Iasi 11
Santorini

La mare mai sunt variante. Tot în Grecia, tot cu avionul. Merită însă să te gândești și la destinații din astea, mai altfel. Cum ar fi Viena sau Veneția. Orașele sunt absolut minunate și ai ce vedea. Dacă îți iei bilet un pic mai din timp poți să prinzi și niște prețuri foarte ok. Hotelurile sunt simpatice, mai ales în Veneția. Iar experiențele turistice și culinare sunt excepționale. Plus că, iarăși, o să ai multă treabă pe Insta, că n-o să te poți abține.

Locuri de dus sunt. Ce contează e să ai tu chef de umblat, de văzut lucruri. Și să ai cu cine. Dar și aici se rezolvă. Chiar dacă ești singură, la noi sunt destule modele care caută partenere de călătorii. Sigur o să vă înțelegeți de minune și o să vă întoarceți cu lucruri de povestit. Așa cum fac atâtea alte fete de la noi.

Dacă îți faci griji că neglijezi în felul ăsta contul și poți suferi la încasări, stai liniștită. De asta îți și sugerăm să mergi doar un weekend prelungit și nu cu săptămânile. Ca să se simtă și mai puțin lipsa ta, poți foarte bine să le trimiți membrilor poze de unde mergi. Admiratorii tăi fideli sigur vor aprecia asta. Îți putem instala aplicația de LiveJasmin pe telefon și așa te poți folosi de video call-uri. Sau să le trimiți mesaje. 

Oricum, noi chiar recomandăm să-ți iei din când în când liber. În primul rând, ca să îți cheltuiești banii pe lucruri frumoase, pe experiențe minunate. Și apoi, să te relaxezi. Fiindcă un ton emoțional pozitiv te ajută mult și la job. Membrii văd că te simți bine în pielea ta și se simt mai atrași de tine.

Deci, avioane sunt. Spre mare, spre soare, spre ce vrei tu. Hai să facem planuri și să plecăm repede, cât vara ne îmbrățișează cu drag!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *