Da, e posibil să faci videochat non-adult la Preziosa!

Unele fete sunt foarte deschise și n-au nicio problemă cu nuditatea. Ba chiar în multe cazuri le face plăcere. Poate tu ești însă mai reținută. Și, deși vrei să câștigi bani, timiditatea încă te oprește să mergi în zona adult a acestui job. Stai liniștită, e ok să se întâmple așa. Avem și alte fete la studio care optează pentru videochatul non-adult.

Ce înseamnă mai exact asta? Foarte simplu: poți să vii la program în mod normal, dar lucrezi fără nuditate. Nu te dezbraci, nu simulezi intimitatea în mod explicit. Te bazezi doar pe conversații, pe farmecul tău de a atrage membri prin discuții interesante.

Îți dăm aceleași beneficii în videochatul non-adult

Putem să îți facem cont pentru categoria non-adult și să lucrezi fără probleme din prima zi. La fel, beneficiezi de machiaj și fotografii, filme gratuite. Mai ales că succesul tău se bazează mai mult ca oricând pe imagine.

După cum vezi, singură diferență ține de ce faci tu efectiv online. Noi te tratăm egal, ca pe celelalte modele. Mai mult, tocmai pentru că faci bani în mod exclusiv din conversații, îți oferim cursuri gratuite de limba engleză. În felul ăsta, îți maximizezi șansele să te exprimi cât mai bine în relația cu admiratorii tăi. 

Preziosa videochat Iasi 131
Videochat non adult iasi

La fel, îți dăm posibilitatea să vii la cursuri de dezvoltare personală. Desfășurate chiar la sediul Preziosa sau online, depinde cum vrei. În felul ăsta îți extinzi aria de cunoștințe și de tehnici de comunicare. Efectul pozitiv îl vezi, bineînțeles, în încasările tale. Plus că lucrurile astea îți sunt utile și pe plan personal.

Te poți muta când vrei la videochat adult

Orice model cu experiență o să-ți spună că poți câștiga ok din videochatul non adult. Totuși, nu atât de mult ca în videochatul adult. Membrii își doresc să te vadă și mai intimitate, mai ales dacă îi convingi prin conversații. Partea bună e că tu decizi dacă și când faci această trecere.

Dacă ești foarte timidă, sfatul nostru este să lucrezi câteva luni ca model de videochat non-adult. În felul ăsta te obișnuiești cu site-urile, cu oamenii care intră acolo, cu atmosfera din studio. Observi ce fac și celelalte modele și faci comparații. În felul ăsta poți să alegi în cunoștință de cauză ce e mai bine pentru tine.

Oricum, poți conta mereu pe sprijinul colegelor trainere de la Preziosa. Toate au o mare experiență în privința asta și te pot sfătui cum e mai bine să procedezi. O să vezi că te obișnuiești și cu partea de nuditate, odată ce vii în mod constant la studio. Fetele n-au nicio problemă cu asta și își văd doar de câștiguri. Plus că și membrii te vor ajuta să te relaxezi. 

Așadar, oricând simți că ești pregătită să treci de la videochat non adult la videochat adult, doar spune-ne. Îți schimbăm doar o setare pe cont și facem o ședință foto-video nouă. Apoi imediat crești în încasări. Vezi ce ușor e?

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.