Personalizează fiecare interacțiune cu membrii tăi!

În fiecare moment, pe orice site, sunt mii de modele și zeci, poate sute de mii de membri. Cum te faci specială, cum ieși în evidență? Asta e marea întrebare care face diferența dintre niște încasări normale și marele succes în videochat.

Desigur, sunt mai multe feluri în care te poți diferenția de alte modele. Poți să vii cu idei noi interesante, cu un look special. Dar foarte important e să te concentrezi pe personalizarea interacțiunii cu membrii tăi.

Ce înseamnă asta? Adaptează-te la felul de a fi a fiecărei persoane cu care intri în contact pe site-uri. Pune mai întâi o mulțime de întrebări. Apoi ascultă. Încearcă să vezi ce fel de om ai în față. Dacă este îndrăzneț sau timid, romantic sau pus pe acțiune. 

În funcție de asta, oferă-i experiența potrivită. Prin tonul vocii, prin muzica din cameră, prin ținute și temele de conversații. Totodată, după fiecare discuție sau privat, fă-ți notițe. Scrie detalii despre fiecare persoană: cum este, ce-i place, ce ați vorbit. 

Preziosa videochat Iași blog
Personalizează fiecare interacțiune cu membrii tăi! 2

Lucrează la fidelizarea admiratorilor tăi

Mai târziu, pentru a ține legătura cu el și pentru a-l aduce înapoi în cameră, trimite-i mesaje bazate pe aceste detalii personale. Va aprecia mult că ai ținut minte ce îl interesează, că nu-i trimiți lucruri generale, la întâmplare.

Asta e calea cea mai sigură către fidelizarea membrilor. Îi vei ține aproape de tine și, cine știe, poate chiar unii se vor îndrăgosti de tine. Ceea ce îți va aduce o mulțime de bani. 

Desigur, în cazul ăsta, ai grijă să nu intri și tu în zona sentimentală. Ține minte că, pentru tine,  ăsta e doar un job și atât. Lasă-i pe ei să se aprindă și să-ți intre în grații cu atenții financiare.

Așadar, concentrează-te mult pe aspectul ăsta: personalizarea legăturii cu membrii. Află cât mai multe despre ei și ține minte ce observi. Ai grijă să nu încurci lucrurile, să nu spui unui membru lucruri personale despre alt membru. 

Dacă afli că cineva iubește o anumită rasă de câini, informează-te despre asta. Apoi discută cu el. La fel, dacă admiră o anumită destinație de vacanță, să zicem Cancun, din Mexic, citește despre asta pe Google. 

În câteva minute poți afla despre atracțiile din Cancun. Așa ai un subiect comun de discuție cu membrul tău. Așa ajungi la private-uri de calitate și de lungă durată. Adică reușești să faci mai mulți bani.

Vezi cum se leagă lucrurile? O abordare inteligentă a videochatului îți aduce întotdeauna mai mulți bani. Crede-mă pe cuvânt: chiar merită! Zeci de alte modele de succes de la Preziosa îți pot confirma lucrul ăsta. Încearcă și să faci la fel!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.