Mămicile din studio ne dau energie bună

Primim adesea telefoane de la femei care ne întreabă dacă ar putea veni și ele la studio. Grija lor e că sunt mămici și văd asta ca pe un posibil obstacol. Ne dorim mult să lămurim lucrul ăsta, fiindcă e un lucru important pentru noi.

În primul rând, merită spus că Preziosa Iași e un studio 100% feminin. În echipa de trainere avem multe colege care au și ele copii. Deci știm exact despre ce e vorba când vine vorba despre subiectul ăsta.

Totodată, multe modele sunt și ele mămici. Cu unul sau mai mulți copii, de care au grijă foarte bine. Cum reușesc alta? Foarte simplu: tratează videochatul ca pe orice alt job. Lucrează cu un program normal, apoi se duc acasă și se ocupă de familia lor. Sau de copii, dacă îi cresc singure.

Preziosa Iași videochat blog 2

Preziosa iubește mămicile

Ăsta e un lucru normal, comun la noi. Modelele discută frecvent despre copiii lor, despre grădinițe și bone. Chiar le ajutăm în direcția asta. Ne ocupăm noi de găsit bone. Deci modelele noi care au copii sunt binevenite la noi.

În plus, vorbim mult despre relații, despre cum să ne aranjăm mai bine viața personală. Firește, discută doar modelele care au nevoie de asta, se simt confortabile să împărtășească lucruri private.

De multe ori, trainerele noastre oferă suport emoțional modelelor care au ceva pe suflet. Ne bucurăm împreună când realizează ceva important pentru copiii lor. Zâmbetul lor ne dă o energie bună.

Ca să le ajutăm, ne ocupăm și de organizarea cât mai bună a programului lor. Dacă au nevoie să fie mai aproape de cei mici, le oferim posibilitatea să lucreze pe tura de noapte. Există înțelegere și dacă au nevoie să meargă la medic sau în altă parte.

Preziosa Iași videochat blog 3

Te primim la noi cu drag

Într-un cuvânt, dacă ai copii, ești primită cu brațele deschise la noi. Îți garantăm un mediu cald, sigur, în care ești înconjurată cu iubire și înțelegere. Împreună, trecem peste orice provocare și îți dăm constant încredere.

Cel mai important e că din jobul ăsta ai șansa să oferi condiții excelente copilului tău. Îți permiți să stați într-o chirie mai bună, să-i cumperi hrană și jucăriile pe care le vrei. Pe măsură ce faci tot mai mulți bani, deja se conturează și planuri de viitor.

La Preziosa Iași, îți putem da un împrumut cu dobândă zero pentru achiziționarea unui apartament. Poți să pui și bani deoparte, să ai pentru școlarizarea copilului. Ți se deschid o mulțime de oportunități unice.

Sună bine pentru tine? Atunci hai să vorbim despre provocările pe care le avem cu toate ca mămici! Facem planuri împreună și o să fie bine pentru tine și cel mic, cum se întâmplă deja pentru alte modele. O zi minunată ca tine îți dorim!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

1 thought on “Mămicile din studio ne dau energie bună”

  1. Buna ziua, pur si simplu am fost atent la blogul dvs. prin Google si am constatat ca este cu adevarat informativ. O sa fiu atent la Bruxelles. Va voi fi recunoscator daca veti continua acest lucru in viitor. Numeroase alte persoane vor beneficia probabil de pe urma scrisului tau. Noroc!|

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *