Ce muzică te face să dansezi? Tot ea îți dă cea mai bună stare când ești online

Ca model de videochat, lucrezi în entertainment, show biz. Sigur că unii membri caută conversații, discuții mai adânci dar, în principiu, le oferi un spectacol celor care au nevoie de distracție.

Tu ești cea care îi face să se simtă bine. Ca să-ți reușească lucrul ăsta, în primul rând ai nevoie să te simți tu bine. Adică să-ți faci jobul ăsta distractiv și amuzant. Muzica te ajută mult în privința asta.

Fiecare avem artiști preferați sau melodii pe care le ascultăm pe repeat. Când ești la program însă, ai 8 ore în fața camerei video. În tot timpul ăsta îți trebuie energie, un vibe pozitiv. Așa că e recomandabil să eviți melodiile lente, triste.

Numai dacă ești în privat cu un membru și îți cere el ceva mai melancolic e ok să asculți și tu.  În rest, e mai bine să pui în camera ta muzică antrenantă, care să te pună în mișcare. Uită deci de Miley Cyrus, de Flowers sau lucruri asemănătoare.

Top 3 recomandări 

  1. David Guetta & Bebe Rexha – I’m good (Blue)

Asta e o melodie pe care o poți asculta la studio, acasă, în club, la gym, unde vrei tu. E atât de ritmată încât parcă te pune în mișcare parcă să vă vrei. E imposibil ca membrii să nu se simtă prinși de starea asta de bine și să stea în compania ta.

  1. Sam Smith – Unholly

Pui stilul ăsta de muzică atunci când vrei să fii excentrică, să-ți faci de cap. E amuzantă și pozitivă în același timp, pentru membri care sunt deschiși la minte. O să le pui tuturor un zâmbet pe față.

Preziosa videochat Iasi 2
  1. Lost Frequencies ft Calum Scott – Where Are You Now 

Dacă vrei ceva mai liniștit, dar jucăuș, pune piesa asta. Parcă e de dansat pe marginea piscinei, vara. Sună bine de tot, și sigur o să le dea o stare faină membrilor din camera ta.

Evident că tu poți să vii cu multe alte variante, stiluri. Uneori și hip hop-ul îți dă o energie bună și te pune în mișcare. Asta ține și de starea ta din ziua respectivă. Oricum, întotdeauna muzica are legătură și cu felul în care ești îmbrăcată, cu decorul camerei, partea de make-up.

Dacă ai chef de muzică rock, poate că merge un machiaj mai accentuat, cu haine în combinație negru-roșu. Dacă bagi melodii mai lejere, de party pe nisip, atunci e ok să te machiezi ușor, cu o ținută mai sport.

Oricum, nu-i ok să te complici prea mult, să te încurci în gânduri legate de subiectul ăsta. Dacă ai nevoie de un pic de inspirație, întreab-o și pe trainera ta despre asta. Mai mult ca sigur te va ajuta imediat cu un playlist care să îți dea energie pentru toată ziua.

În plus, poți să și experimentezi. Vezi ce-ți place ție, observi ce apreciază și membrii, apoi faci un fel de medie. Sigur găsești cea mai bună variantă ca să dansezi de plăcere, iar membrii să îți dea tips pentru a fi cu tine.

Abia așteptăm să aflăm care sunt preferințele tale în legătură cu muzica! Hai să vorbim despre asta și să vedem cum poți oferi un show complet, ca una dintre cele mai bune entertainere online!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *