E jobul de model unul misterios?

Despre modelele de videochat se crede că sunt foarte bogate, că trăiesc într-o lume plină de necunoscute, că… Imaginația oamenilor tot funcționează, mergând până la cele mai comice închipuiri.

Ca să fim sincere, putem să confirmăm unele dintre ele. Da, modelele câștigă mult, unele chiar foarte mult. Acum depinde și ce înțelegem prin bogăție. Pentru o persoană cu un job normal, 2.000 sau 3.000 de euro pe lună pot să însemne o mulțime de bani. Avem însă aici și colege pentru care 6.000 sau 8.000 de euro înseamnă o sumă oarecare.

Preziosa Iasi 1

Ce faci cu succesul tău? Îl afișezi sau îl ții secret?

Așadar, când faci bani în domeniul ăsta, tu decizi ce înseamnă prosperitate pentru tine. De exemplu, unele modele se mulțumesc cu un apartament. Altele, vor 2-3 apartamente și un BMW X6 nou, plus depozite bancare.

Legat de mistere, asta e o altă discuție, care ține însă tot de libertatea de alegere. Fiecare model hotărăște dacă spune celor din jur că se ocupă cu jobul ăsta. La fel, decide dacă arată prin haine, mașină, stilul personal general că îi merge foarte bine sau, din contra, încearcă să fie cât mai discretă.

La studio, promovăm mult confidențialitatea din motive de confort. Cele mai multe modele de la noi preferă să țină secret modul lor de a face bani și le înțelegem perfect. Iubim discreția pentru că asta garantează întotdeauna liniștea și relaxarea.

Prin alte părți, există însă și modele care se afișează cu succesul lor. Arată tuturor cât de bine le merge, se laudă că le merge extraordinar. Până la urmă, e dreptul lor să facă asta, dar noi preferăm confidențialitatea.

Preziosa Iasi 2

Bucură-te și tu de succes în liniște!

De aici vine probabil și impresia de mister. Dar ne place așa. Cam toate colegele de la noi sunt confortabile cu sumele mari de pe card, de care nu știe nicio rudă sau cunoscut. În felul ăsta, ține invidiile altora departe și își văd de treaba lor.

Prin asta ne facem și atât de respectate de către colege. Ele știu că pot să-și împlinească visele aici cu discreție și că pot conta pe seriozitatea noastră. Lucrurile merg frumos înainte și fiecare își primește roadele succesului său.

Mai departe, noi să fim sănătoase și să ne bucurăm de reușite așa cum știm. Până la urmă, îți poți face de cap și într-o stațiune din Spania sau la Paris, nu neapărat în Iași, ca să se uite cineva strâmb la tine.

În concluzie, da, ne place să fim misterioase. Și foarte bogate, dacă se poate!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *