Pe lângă bani, caută și tu echilibrul job-viață privată!

Ce sumă e te face să închei o lună mulțumită? 5.000 de euro, 10.000 de euro? Oricare ar fi ea, te felicit că ajungi la sume atât de mari. Ele îți permit să-ți cumperi multe lucruri, să-ți faci multe plăceri, să-ți împlinești multe vise.

Important e însă și cum faci banii ăștia. Adică, dacă ai și liniște interioară, o energie pozitivă, pe lângă succes financiar. Multe modele care reușesc încasări excepționale la noi îți pot confirma lucrul ăsta. Merită însă să-ți spun și eu mai multe pe subiectul ăsta, fiindcă mi-e atât de drag.

Meriți cea mai bună viață posibilă

Ce înseamnă echilibrul job-viață privată? Pur și simplu o organizare bună a timpului. Efectele bune sunt mai mari decât crezi. În primul rând vii senină și vioaie la studio. E o stare pe care membrii tăi o văd și o recompensează cu tips.

Mai important e că îți oferi o viață de calitate. Banii pe care îi câștigi din videochat au sens atâta timp cât te poți bucura deplin de ei. N-ar avea sens să te stresezi la job și să te duci supărată acasă.

De asta ne ocupăm să fie o atmosferă atât de bună la job și ne preocupă starea ta de bine. Asta depinde mult și de tine. Există și modele cărora le place să se ducă la distracții, în cluburi, în fiecare weekend. Petrecerile sunt frumoase câteodată dar, dacă le repeți la nesfârșit, te vor obosi. 

Preziosa videochat Iasi 3

Totul ține de un balans între muncă, distracție și relaxare sănătoasă. Atunci când îți organizezi însă bine programul, rămâne timp pentru toate. Eu îți recomand să mergi în parc, mai ales în Grădina Botanică. La fel plimbările plin Copou, ieșirile cu prietenii la film, la o cafea, la Palas, îți vor face foarte bine. 

Cât de mult te bucuri de succesul tău?

Gândește-te și ce faci cu banii pe care îi câștigi la studio. Te bucuri suficient de ei? Cumpără-ți lucruri frumoase, mai rar decât se poate. În loc să dai 50 de euro pe o rochie oarecare, dă 300 de euro, pentru că meriți ce e mai bun. 

La fel, decât să te duci la munte la Vatra Dornei, deși e ok și acolo, mai bine iei avionul din Iași și te bucuri de un city break la Viena, sau la Paris. În felul ăsta, îți dai timp să respiri, să-ți vezi de viața privată, să guști din succesul tău. 

Acum sunt cei mai frumoși ani ai tăi. Ai bani, ești respectată, ți se oferă cel mai bun mediu ca să-ți fie bine. Oferă-ți și tu cât mai multe lucruri bune! Nu merită să aștepți alt moment. Ăsta e timpul tău și cândva o să-ți amintești cu drag de el.

Eu sunt mereu alături de tine, și la job, dar și să bem o cafea în oraș, dacă vrei. Ies cu multe modele care leagă legături de prietenie între ele și pur și simplu celebrăm viața bună împreună. Hai și tu cu noi dacă vrei! Ne va face mare plăcere!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *