Ce aduc nou azi la program?

Poate ți se pare o simplă întrebare. Dar e mai mult de atât – e un mod de a gândi. Așa se pregătesc modelele de top atunci când vin la studio. Își propun să aducă tot timpul ceva inedit, surprinzător în programul lor.

De ce asta? Pentru că la jobul ăsta e la fel ca în viață. E nevoie să-i surprinzi mereu cu ceva plăcut, cu lucruri wow pe admiratorii tăi. Altfel, se vor obișnui cu tine și, la un moment dat, vor căuta ceva variat, la alt model, în altă parte.

Preziosa Iași

Ce ar putea fi acest lucru nou? Hai să-ți dau o listă cu câteva exemple:

  1. Adu un playlist nou de muzică

Fiecare dintre noi ascultă un anumit tip de muzică. Uneori repetăm aceleași melodii la infinit pentru că ne place. Doar că membrii au poate și alte gusturi. Și e bine să îmbini plăcerea ta cu interesul lor.

De asta e bine să aduci ceva variat. Combină mereu stiluri apropiate, uită-te la ce e nou, în trend. Sau ce ascultă și membrii tăi. Dacă le place lor, sigur vor veni mai des pe profilul tău. Și vei câștiga mai mulți bani prin fidelizarea lor.

  • Fă lucruri noi în privat

Fiecare model de la noi are niște puncte forte, pe care se bazează. De exemplu, face niște lucruri interesante cu picioarele, sau teasing într-un anumit fel cu buzele. Încearcă tot timpul să înveți lucruri noi, inspirate de la alte modele.

E bine să te auiți pe LiveJasmin la topul site-ului. Întotdeauna fac ceva special acele modele. Și e foarte ok să te inspiri. Chiar unele colege de la noi sunt deschise să-ți explice ce fac ele bine și ce funcționează la membri. Experimentează și tu, ca să câștigi membri noi și mai mulți bani!

  • Joacă roluri diferite

E foarte bine dacă o faci pe școlărița și îți merge. Rochițele în carouri și codițele au admiratorii lor. Dar poate ar fi interesant să încerci și rochiile mai sexy, de femei mai elegante. Unii bărbați maturi adoră ținutele astea.

La fel, poți să pretinzi că ești star de cineva, profesoară, soră medicală. Cine te oprește să joci rolurile astea? Vezi ce merge, ce te distrează pe tine și îi interesează pe membri. O să ai surprize de cât de multe lucruri o să descoperi despre tine și despre ei!

Model videochat Iași

Ok, asta e doar o listă scurtă, cu 3 sfaturi pe care le poți aplica chiar de azi. Fiecare traineră de la noi poate să-ți spună multe în plus. Mai ales că lucrează direct cu tine și știe ce ți se potrivește mai bine.

Ține minte că lucrăm tot timpul și împreună cu echipele site-urilor. La cererea noastră, ei îți pot urmări evoluția, să vină cu propuneri, cu idei noi. În felul ăsta, ai profilul mereu fresh, la fel ca și show-ul tău în fața camerei video.

Iar când adopți atitudinea asta deschisă, poate fi și distractiv. În loc să simți că muncești, ai senzația că ești la un party. La care mai ești și plătită foarte bine. Așa e că sună extraordinar? Atunci hai să venim cu ceva nou, wow la program chiar de azi!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *