Tinutele sexy-  pentru el sau pentru tine?

“Stimularea” – procesul de activare a unor stimuli. Vizuala, auditiva, olfactiva,tactila,pe plan sexual aceasta are un singur scop- placerea. Daca ne asteptam ca aceasta placere sa fie activata prin stimulii tactili in cazul barbatilor, ei bine, ochii acestora pot duce lucrurile la urmatorul nivel.

Cercetarile arata ca barbatii sunt mai excitati la vederea unor stimuli vizuali. Explicatia- recunoasterea rapida a receptivitatii unei femei  cu ajutorul informatiilor vizuale, pentru  a spori sansele de a-si transmite genele.

Mai pe intelesul tuturor, da, barbatii ADORA sa admire: micile gesturi ce dezvaluie feminitatea unei femei, buzele usor intredeschise la prima ceasca de cafea dimineata, coapsa dezgolita a acesteia  in timpul somnului, si, cireasa de pe tort, tinutele care sa puna in evidenta trasaturile mai..speciale ale acesteia.

Da, desi fiinte simple, barbatii iubesc acele momente in care femeia lasa deoparte confortabilele pijamale roz si aduc un strop de…entuziasm printr- o tinuta aleasa cu grija, de la scurtele rochite din satin sau lenjeria sexy din dantela, menite sa ridice nu doar privirile barbatului dorit.  Si efectul poate fi pe masura.

Deci, tinutele speciale pot aduce barbatul pe culmile extazului, insa ce efect poate avea tinuta sexy asupra ta?

Ei bine, sa incercam un mic exercitiu de imaginatie: cum ar fi daca ai imbraca acea rochita sexy pentru tine? Pentru a iti aminti in primul rand tie, ca esti femeie; si nu doar femeie, insa una ce merita sa se rasfete uneori. Una care sa fie constienta de toate trasaturile ce o fac sa fie “femeie” in adevaratul sens al cuvantului?

Ce am dorit sa subliniez prin acest exercitiu? Ca puterea  ta nu sta in acele rochite negre, rosii., sau lenjeriile din dantela, transparente, cu margele , etc. Puterea unei femei vine din interiorul acesteia. Din modul cum ea se percepe pe sine. Din constientizarea ca pana si cel mai puternic barbat poate cadea prada in mrejele farmecului acesteia. Ca increderea in sine si propria sexualitate este cea care poate face un barbat sa isi lase mintea purtata de valurile farmecului ei.

Si rezultatele sunt pe masura, deoarece daca in trecut barbatii erau atrasi de femeile “ cu forme”, cei contemporani sunt atrasi de femeile independente, care stiu ce sunt si ce isi doresc, gata sa preia initiativa- atat in viata de zi cu zi, cat si in dormitor.

Deci tu  ce alegi sa fii data viitoare cand incerci o tinuta noua: femeia gata sa satisfaca placerile barbatului sau femeia gata sa faca barbatul sa ajunga la picioarele ei?

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *