Cum sa-ti rafinezi Arta Seductiei

Seductia este o caracteristica importanta la femei si credem cu tarie ca orice femeie poate fi seducatoare in felul ei.  Ne place a seducem si sa fim seduse,  dar ne place si mai mult cand avem succes cu persoana pe care dorim să o seducem . Atunci cand te angajezi in videochat Iasi , probabil te gandesti ca primeaza partea sexuala foarte mult pentru fanii tai , dar te asigur ca va trebui sa te folosești si de tehnici de seductie daca vrei sa iti maresti încasările si sa-ti fidelizezi membrii .  Asa ca ne-am gândit sa-ti punem la dispoziție cinci  lucruri pe care tu le poți practica de astazi , ca să-ți asiguri succesul in fata camerei dar si in viața de zi cu zi . 

image 1

1. Nu arată disperare

Deși mulțe dintre noi simtim  uneori dorinta de a fi admirate sau afectiunea cuiva ,nu te lasa dusa de val si de emoțiile negative care te cuprind.  Pastreaza-ti calmul si lasa lucrurile sa decurga natural intre voi doi . 

2. Fii relaxată

Cu cat tu te vei simti mai confortabila cu tine, cu atat  si cealalta persoana se va simti la fel.  Cumparati o minge antistress , încearca sa dormi 8 ore in fiecare noapte sau mergi la o plimbare in natura . 

3 .Arata-ti spontaneitatea 

Flirteaza, zambeste si joaca-te. Studiile arată ca aceste semne de spontaneitate si neagresiune te fac mai placuta iar la femei este o dovada de fertilitate si tinerete. Aici intra si utilizarea umorului ca metoda de a te face placuta . Legat de membri, ii poti suprinde cu tot felul de jocuri sau cu tinute noi sau pur si simplu prin atitudinea ta joviala.

4. Nu fi mereu disponibilă

Oamenii sunt incantati sa socializeze cu alți oameni care au vieți interesante si care-și fac timp pentru ei desi sunt ocupati. Deci daca o persoana te invita in oras poti sa te prefaci ca te uiti in calendar si sa ii oferi răspunsul dupa. Daca esti model de videochat este perfect normal sa mai spui si nu cand este nevoie. Asa ei vor sti ca vor avea de muncit ca sa te cucereasca, lucru care este mai palipant pentru ei decat sa te aiba mai usor. 

5. Folosești-te de limbajul corpului 

Sa ai incredere in tine, este un lucru foarte important in videochat.   Folosește contactul vizual atunci cand sicuti cu un membru sau cu o persoana in viata reala. Asa ii vei arata incredere. Fii atenta la miscarile si gesturile pe care le faci, deoarece un singur gest poate duce imaginatia unui partea departe.

Daca vrei sa știi cum este sa fii  AS in arta seductiei si sa te bucuri de incasari si mai mari  , vino la un  interviu  in videochat  Iasi . 

Noi te asteptam!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *