Ți-ai imaginat mereu cum ar fi să ai apartamentul tău. Acum poți să-l ai!

Cu toate visăm să avem o casă, un loc al nostru. Știi senzația aia în care te-ai săturat să tot stai prin gazdă, sau la ai tăi? Mereu depinzi de altcineva și parcă nu ești în elementul tău. Auzi de alte prietene care se mută, își amenajează un cămin și tare ai vrea să ai și tu așa ceva.

Vestea bună e că lucrul ăsta e posibil chiar acum. Ai trecut deja de primele luni de videochat, te-ai adaptat la job și îți dai seama că o să faci asta în continuare. Deja câștigi binișor și te bucuri de un telefon nou, de confortul unei vieți comode. 

Ăsta e momentul în care ți se deschid noi oportunități. Mai ales că în domeniul ăsta e recomandabil să te gândești tot timpul care e următorul mare pas. Ei bine, pentru tine, ar putea fi creșterea veniturilor.

Cumpără-ți și tu un apartament din videochat!

Vorbești cu trainera ta despre asta și faceți un plan împreună. Îți arată unde ai de îmbunătățit show-ul tău, conversațiile cu membrii, ținutele. Suntem chiar bune pe partea asta tehnică, deci sigur o să vezi rezultate.

Totul este să fii concentrată pe ce faci, să fii constantă la program, să îți iei în serios jobul. Pe măsură ce crești în încasări, ți se deschid noi posibilități. Fiindcă ai și bani pentru cheltuielile curente, pentru distracții, dar și pentru un proiect mai important.

Tot cu ajutorul trainerei tale, faceți planuri pentru cumpărarea unui apartament. Mai întâi, te uiți pe oferta imobiliară din Iași. Vezi cam unde ți-ar plăcea să stai, de preferință cât mai aproape de studio.

Alegi unul cu 1 sau 2 camere, cu sau fără loc de parcare. Luați în calcul prețul apartamentului, plus ce mai ai de băgat în amenajare, mobilare. Apoi discutați cu managementul studioului despre planul ăsta.

Ești serioasă? Te ajutăm noi cu banii de avans!

În cazul în care suntem convinse că ești serioasă și ești determinată să reușești în domeniul ăsta, îți oferim și noi un ajutor financiar. Vedem cât costă avansul pentru achiziția apartamentului și îți dăm noi suma asta, sub forma unui împrumut cu dobândă zero.

E un efort semnificativ pentru noi, deci avem nevoie să ne convingi de motivația ta. Mai departe, tu achiți avansul și faci un credit la bancă pentru restul sumei. În felul ăsta te muți repede în apartamentul tău și îți vezi cu ochii visul împlinit.

Din banii pe care îi câștigi ca model, cu destule ore la program și sprijinul trainerei tale, poți plăti lejer rata la bancă și să dai înapoi către studio, treptat, banii de avans. E un sprijin pe care nu-l primești în altă parte, o oportunitate unică de a realiza ceva durabil pentru tine.

După asta, singura ta preocupare e să îți amenajezi apartamentul așa cum vrei tu. Pentru început, e foarte bună și mobila de la Ikea. Cu un buget decent, îți asiguri un cămin luminos, plăcut, în care să te simți ca acasă. Sună bine? Hai să facem planuri împreună!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *