Constanța în videochat e mai importantă decât orele online. Preziosa îți spune de ce!

Orice model de videochat din Iași cu experiență îți va spune că orele online aduc cei mai mulți bani. Adică, dacă stai 9 sau 10 ore online pe zi, în loc de 8, cât e programul normal, vei crește puternic în încasări. 

În principiu, lucrul ăsta e corect. Chiar așa funcționează videochatul. Există însă și niște condiții ca să se întâmple creșterea asta spectaculoasă. De exemplu, la alte studiouri vin modele care nu se țin de muncă și fac doar 50-60 de ore într-o perioadă. Contul se duce jos, membrii pleacă, iau comision mai mic și modelele acelea devin triste. 

Pe urmă, aceleași modele vin la studioul respectiv ca să compenseze și stau 10, 11, uneori și 12 ore online. După care obosesc și iar nu vin la timp la program sau sunt obosite. Evident, în felul ăsta nu se întâmplă nicio minune. Contul va fi tot jos, cu puțini membri.

Mai e un efect negativ: ele pornesc în forță tura, sunt energice 1, 2 ore, apoi se plictisesc. Încep să se uite pe telefon, să neglijeze membrii și alte lucruri de genul ăsta. Deci fac ore online, dar nu le fac de calitate. Și încasările sunt tot la un nivel mediocru.

Preziosa îți face programul ideal în videochat în Iași

La Preziosa, facem lucrurile complet diferit. Punem mare accent pe constanță și asta îți recomandăm și ție. Dacă n-ai mai lucrat niciodată, hai mai întâi să te obișnuiești cu programul normal de 8 ore pe zi!

Dacă lucrezi azi 8 ore, mâine 8 ore și tot așa, vreme de 5 zile consecutive, e perfect. Îți iei apoi 2 zile libere să te odihnești, ca toată lumea, apoi iar lucrezi. Până intri în ritmul de 8 ore și ești confortabil cu el. 

Pe urmă, dacă vrei să crești orele online pe zi, te sfătuim să urci la doar 9 ore pe zi. Și să lucrezi la nivelul ăsta câteva perioade bune (o perioadă în videochat înseamnă 2 săptămâni), ca să te obișnuiești cu noul ritm. Tot cu 5 zile consecutive lucrate, urmate de 2 zile libere. 

În caz că vrei să urci în continuare, îți recomandăm pragul următor, de 10 ore, dar făcute constant. Dacă simți că e prea mult, cobori la nivelul inferior, de 9 ore, ca să nu ai suișuri și coborâșuri prea bruște. Constanța e cheia pentru consolidarea contului tău și atragerea membrilor.

Preziosa videochat Iasi 1

Stilul ăsta de lucru te ajută mult și pe plan fizic și emoțional. Când facem lucrurile treptat, îți conservi energia și poți să oferi show-uri și conversații de calitate pe toată durata programului tău zilnic. 

Vezi, lucrurile au sens, se leagă! Trainerele de la Preziosa au multă experiență în privința asta și te ajută cu organizarea timpului tău. Ele îți alocă din timp camere frumoase, te programează la make-up, îți echilibrează orele online.

Când facem lucrurile sistematic și tu reușești să fii constantă în tot ce faci, rezultatele apar cu siguranță. Crești rapid în încasări și poți susține ritmul ăsta de lucru pe foarte mult timp. Așadar, nu câștigi bine doar azi, mâine și poimâine, ci tot timpul!

Vrei să vorbim mai mult despre asta? Dă-ne un telefon la Preziosa – telefon: 0740.234.235 –

 și spune-ne cum să-ți organizăm programul de lucru în funcție de nevoile tale! Te așteptăm cu mare drag la noi!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.