Vrei să-ți împlinești un mare vis? Felicitări, te ajutăm noi!

Videochatul este despre vise împlinite. De asta faci jobul ăsta și nu altul. Când devii model, îți poți vedea cu ochii toate aspirațiile. Cum spunem noi, la Preziosa nu vii să câștigi bani, ci să câștigi foarte mulți bani. Cu care poți face ce vrei tu.

Care e visul tău? Poți fi oricât de curajoasă în imaginație: o mașină, haine de brand, vacanțe superbe? Sau vrei să treci la nivelul următor și să îți iei un apartament? Felicitări că te gândești atât de departe! Credem că meriți din plin să obții lucrurile astea. 

Cum ajungi însă la ele? Aici intervenim noi, cu întreaga echipă de trainere, ca să facem un plan pentru tine. Ne spui exact care e visul tău cel mai important, pentru că e bine să le luăm pe rând. 

Te ajutăm să-ți împlinești obiectivul pas cu pas

Pasul 1 e să vedem care e costul total. Să zicem că vreo o mașină frumoasă. De care anume? Audi sau BMW? Apoi te întrebăm ce culoare, cât de puternică să fie, cât de nouă? Ne uităm împreună pe un site de mașini și vedem cât costă. 

Să zicem că 15.000 de euro, că n-are rost să dai 60.000 de euro, pe o mașină nouă, pe care oricum o s-o schimbă într-un an jumate, doi. Calculăm apoi cât câștigi tu pe lună, cât dai deoparte pentru cheltuieli personale și cât ai putea să strângi pentru visul tău.

Dacă acum faci 3.000 de euro pe lună, cam 1.100 se duc pe chirie, cumpărături și alte lucruri de genul ăsta. Încă 400 dai pe haine, sală, ieșit în oraș. Mai rămân 1.500 de euro pentru mașină. Așadar, în 10 luni, dacă te ții de treabă, reușești să-ți cumperi mașina fără probleme.

Calculul ăsta e însă la nivelul de acum. Când îți arătăm însă etapele pe care le ai de parcurs și cât de aproape ești de marele vis, poți accelera parcursul tău. Trainerele Preziosa îți vor spune pas cu pas ce ai de îmbunătățit ca model pentru a încasa mai mult.

De exemplu, poate fi teasing-ul, sau machiajul, conversațiile poate. Sunt o mulțime de detalii la care poți lucra, astfel încât să se vadă pe termen scurt în veniturile tale. Cu atenție și colaborare apropiată cu colegele noastre, sari sigur de 3.000 de euro și te poți duce la 4.000, la 4.500.

Cu Preziosa, ajungi mai repede la visul tău

În felul ăsta, în loc să strângi doar 1.500 de euro pe lună pentru visul tău, poți să ajungi și la dublu sumei. Adică, îți iei mașină de 2 ori mai repede decât sperai. În doar 6 luni, te și vezi conducând prin Copou, ori pe la Palas, un BMW de toată frumusețea.

Cu apartamentul, putem face la fel. În plus, pentru că e o investiție mai mare pentru tine, îți acordăm și un împrumut cu dobândă zero. Dar asta, doar dacă ne demonstrezi seriozitate și motivare. Dai avansul imediat la dezvoltator, apoi începi să plătești rate pe același sistem. Vestea bună e însă că te muți imediat într-un loc al tău, pe care îl amenajezi cum vrei tu.

Ăsta e farmecul videochatului: când faci jobul ăsta organizat și ești sprijinită de o echipă extraordinară, lucrurile importante se întâmplă mult mai repede. Vezi concret rezultatele muncii tale și îți schimbi viața în bine. Bucură-te și tu de oportunitate asta excepțională!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *